geçen görümcem aradı eşi mermer ocağında çalışıyodu emekli yaşım geldi dedi iş yerinden ayrıldı 1 aydır işsiz gücsüz 40 milyar maaş alıyormuş çalişırken emekliliğine bakmışlar 10 yılın daha var nasıl hesapladın sen demişler ve şuan emeklide olamadı iş yeride geri almıyormuş otizmli oğlu var ondan maaş alıyolar sadece kirada evleri var bide kaynana birlik maaşı varmış enişte çalışmayı düşünmüyorum dedii.gel gelelimm zurnasın zırt dediği yere
bugün gorümcem aradı oğlanın engelli maaşını kesecekler enişten bi ara bi işe girdi 44 binden fazla maaş almıs sgk da bunu öğrenince maaşınizı kesecez demiş eniştede adamlara demiş kii kesin ne yapayım benim.kaynım uzman (yani benim eşim) bi kaynım ormanda memur kaynatam hayvancı onların yardımlarıyla bu çocuğu bakarım.eşimdee dedi ki abla ne alaka tamam destek veririz ara ara da enişte niye kafa tutuyo isten çıktığına dair belge alsın versin kimse maaş kesmez hemen laf karıstırdı araya bende dedim ki kimse kimseye güvenerek yol çizmesin canım enişte daha 45 yaşında iş bulur yine yokk çalısmayacakmıs çocuğu özlüyomuş onlar orda o köyde mermer ocaklarında olmuyormuş
telefonu kapattıkdan sonra eşime ne bu güvence tamam arada eksiklerini falan aliyoruz harçlık veriyoruzda.ne bekliyolar aylik burs gibi maaş mı dedim bu siz olsanız ne yaparsınız ben zaten gerekli yardımı yapıyorum fazlasını yapamam 2 de benim çocuğum var .