Kızlar kayinvalidemlere gittik. Ve gorumcemgilde ordaydi . Gorumcemin kocasi cocuguna sürekli bağırıyor azarliyor çocuğa bu şekilde disiplin veriyormuş güya. Ve eşimin aileside bunu doğru görüp o adami savunuyorlar. Ben çocuk gelisimciyim aynı zamanda kreşte çalışıyorum senelerce bu işin egitimini aldim. Kimseye bu durumla alakali bir kelime etmedim sürekli gözümün önünde azarladigi halde. Yanlış yapiyorsun desem kavga cikaracak öyle cingen bi adam. Ve asla bu muhabbete girmek istemedim hic bi zaman bu yüzden. Ha birde şöyle bi durum var onun çocuğu benim kizimdan bı yaş büyük ve surekli benim kizima vuruyor ısırıyor zarar veriyor.
Bu yüzden onlarla pek biraraya gelmemeye çalışıyoruz.
Neyse evlerine gidiyorlardi nezaketen kalktim ugurlamaya. Kapıda onun çocuğu şapkasını çıkardı.
Kafasini kaşıdı. Sonrada geri takamadi. Babasida geldi bas bas bagirmaya başladı çocuğa ne diye sapkayi cikariyorsun diye.
Cocuk tek kelime edemedi öyle korkuyorki babasindan.
Dayanamadim bende dedimki ne bagiriyorsun kafasi kasindi çocuğun
Oda bana dediki ben sizin cocugunuza karisiyommu sizde benimkine karisamazsiniz. Öyle kötü hissettimki kendimi . Arkadaşlar burda sesimi cikartmakta yanlış mi yaptim ben hiç bişey demesemiydim. Zaten pek görüşmüyoruz kötü olmak isteemezdim ama resmen saldırdı bana sozleriyle.