+1 oy
197 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Kısaca özet geçiyim kızlar kız kardeşimin bir ilişkisi var ciddi düşünüyorlar annem biliyor ama babama söylemek için daha çok erken ben ve eşim bu oğlanla kahvaltılara gittik yılbaşında birlikteydik başka okeylere gittik falan vs kardeşim kalbinden amelyat olmuştu yılda 1 ankarada kontrolü var şubatta biz götürecektik oğlanda gelmek istedi eşime sordum yok yolda birşey ne olur babana nasıl hesap veririm yada duyar falan nasıl izza ederim falan deyip yok diye ısrar etti kardeşimde gitmiyorum kontrole falan dedi oğlanla yiyip içerken gezerken babama hesap nasıl vereceğini düşünmedide şimdi mi düşünüyor dedi haklı buldum eşime sinirlendim tartışmadık ama tavır aldım ikisinin arasında kaldım tavır almakta haklımıyım haksız mı annem biliyor oğlanın geleceğini 

7 Cevaplar

+4 oy
önce (615 puan) tarafından
Uzun yol sonuçta ben eşine hak verdim de ortada resmiyet yokken de bu kadar içli dışlı olmak da bana doğru gelmiyor. Kardeşin de abartıyor ayrıca  adam iyilik yapıp götürüyor bide laf yiyo
önce (107 puan) tarafından
Oda işte o kadar gezdi tozdu o zaman babamı düşünmedi şimdi niye düşünüyor dedi arada kaldım valla
önce (615 puan) tarafından
+1
Uzun yol bu Allah korusun kaza olur bişi olur aynı şehirde olmakla bir değil ki kardeşin bencillik yapıyo gibi geldi bana bi gün yanında olmasa bişey olmaz yani bozulsa bile laf etmemesi lazım bence. Eşinin yerinde olsam baş başa gidin o zaman der çekilirim
Oda öyle dedi madem onu illa yanında istiyorsun o zaman o seni götürsün dedi
-Reklam-
+1 oy
önce (18 puan) tarafından
Yani yagılayan  olur belki beni ama eşiniz haklı bende olsam kabul etmem aynı şehırde olma farklı yiyip içip gezme farklı ama şehır değiştirmek de farklı yani  yaşları kaç bilmiyorum ama
Siz böyle deyince haklısınız galiba aman ne biliyim bende kardeşim böyle deyince eşime sinirlendim içten içe oğlan 24 kardeşim 20 yaşında
Bence eşinize sinirlenmeyin ve abla olarak kardeşinizi uyarın derim ben  çünkü aynı şehirde olmak farklı ve farklı bi şehre seyehat farklı konu bu yani
+1
20 yaşinda ve 24 yaşında bi genç şuan sadece yapmak istediklerini düşünür ve ona yogunlaşır ve buda önünde neyın doğru neyın yanliş olduğunu göremez ki buda zaten tam deli dolu çağları sonuçta fark etmeyebilir
Haklısın canım şimdi gidip eşimin gönlünü alıyım
+1 oy
önce (51,545 puan) tarafından
ee kardesin hakli hic bulusmamis olsa esin hakliydi
Bende ikisinin ortasında kalınca sizlere sormak istedim
önce (51,545 puan) tarafından
akil akıldan üstündür uzun yol olarak düşünmedim ben hos Allah korusun bişey olsa yakinkende olurdu sizden o yüzü bulmus kardeşin ondan ısrar ediyordur
+1 oy
önce (532 puan) tarafından
O ayrı o ayrı arada nikâh yok bi'şey yok madem kardeşiniz oraya kadas götürecek kadar ciddi daha neyi saklıyor babasından eşiniz haklı ortadan fol yok yumurta yok sende böyle bi şeye eşine tavır Alman da ayrı ilginç yarın ayrılsalar napcan ? 
0 oy
önce (238 puan) tarafından
Eşiniz şimdiden kıskançlık yapmaya baslamıs ona ne onu anlamadım kendileri gıtsın onlarda bosver senınkını karıstırma gıdıp gelme olaylarına
Yok kız yanlış anladın babam ve annemle gidecekti kardeşim ben dedim biz götürelim değişiklik olur diye sizle gidiyorsam oda gelsin dedi kardeşimde
önce (238 puan) tarafından
Ozmn esın haklı kendileri gtsınler
0 oy
önce (3,475 puan) tarafından
Oglanla kiz kardeşin gitsin o zaman karismayin
Eger sen biz götürelim dediysen
Eşin haklı kusura bakma
O sorumlulugu almamakta hakli
Dedim ki oğlan hesapta yok biz götürelim ankarayı gezelim gelelim oda dedi çok iyi olur bi kere daha gitmiştik rahatca gezemedik dedi oğlan çıkınca yok dedi
Almayabilir sorumluluğu sonuçta başı o cekecek o götürecek
Mecbur değil yani oğlanı goturmeye
Zaten sizinki de iyi cesaret söz yok nişan yok
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Allah korusun diyelim bı kaza oldu ve öldü bu durumda suçlu siz olursunuz ailesi her türlü size dava açabilir kim olsa istemez aynı şehirde bazı şeyler yapılabilir ama bu çok farklı bı durum geleyim desende sizin götürmeniz lazım varsa arabası kendi arabasiyla gelsin madem 
Yok dedik kapattık konuyu kardeşim üzüldü ama napıyım artık
önce (590 puan) tarafından
Bırak üzülsün sonunda üzülen siz olacaginiza babanız duysa sizin duyacaginiz laflara siz daha çok üzülürsünüz kardeşinizin yaşı küçük biraz düşüncesiz davranıyor ama siz iyi yapmışsınız konuyu kapatarak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,665 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde fgulnr (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 667 göst.
22 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,390 puan) tarafından soruldu

409,510 soru

12,308,687 cevap

38,638 kullanıcı

Kategoriler

...