+1 oy
879 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19,865 puan) tarafından
Kızım 18 aylık. 8.5 kg 78 cm 

Çok çok zayıf. Çocuk doktoru özel mama yzdi raporlu içmedi. Endokrinoloji ve gastroenteroloji bölümüne sevketti. Onlar da mama yazdı. Onu da içmedi. Bişey yemez içmez. Aylardır aynı boy ve kiloda. Ne yaptıysam yemiyor. Artık psikolojim bozuldu. Tahlil sonuçları iyi geldi şükür. Ayrıntılı tahlil yapıldı. Çölyak testine kadar. Bişey çıkmadı şükür. B12 vitamini eksikmis sadece. 

Emzirmeyi keseyim mi diye sordum iki doktor da emzir dedi. Anne sütünün bir damlası bile şifa dedi. Onlar öyle deyince vazgeçtim. 

Benim içimi rahatlatacak biri var mı ? Daha önce çocuğu bu boy kiloda olup da sonradan kilo alan büyümesi düzelen var mı ? 

Daha önce de bu konuyla alakalı post açtım. Ama hakikaten psikolojim bozuldu artık. Yemedikce içimi fareler kemiriyo sanki

44 Cevaplar

0 oy
önce (2,203 puan) tarafından
16 aya kadar 8 kiloydu hatta ara ara 7800 geriliyordu raporlu mamayı 7 buçuk kilolun altına düştüğünde denedik pekte içmedi ve tahlilleri normaldi ben çalışmaya başladım düzeldi doktor senin stresinden dolayı etkileniyor diyordu gerçektende doğruymuş evet çok fazla hareketli zaten kilo alamaz öyle aman aman midesi bulaniyor mesela bir lokma tatlı yiyor iki lokma tuzlu aç kalınca sorun etmiyorum artık yemezse yemez iki üç gün bayilmasin yeter modundayim 16 aylık işe başladım yemesi 10 gün normal devam edince başlayabildim oldu yere düşüyordu kan şekeri düştüğü için takılmayın canı neyi istiyorsa ne kadar istiyorsa o kadar yesin şuan 9 kilo oldu ama canı neyi nasıl istiyorsa öyle yiyor istedi zaman yiyor 5 çeşit yemek yapan ben şuan iki çeşitle bırakıyorum sadece çocuğa 
önce (19,865 puan) tarafından
Ah ya ne zorluklar yasamissin sen de. Şuan kaç aylık ve kaç kilo
-Reklam-
0 oy
önce (1,422 puan) tarafından
Benim oğlan bu aynısını yaşadım 32 aylık hala yemez daha yeni 12 buçuk kilo oldu düşün halada yemiyor
Oyy oy bu çocuklar niye böyle
önce (1,422 puan) tarafından
+1
Valla saldım artık yiyende büyüyor yemeyende
0 oy
önce (1,035 puan) tarafından
Bende aynı dertten muzdaribim. 21 aylık 10 kg 80cm emmiyor yemiyor bide kabızlık yaşıyoruz valla çok zor canım Allah yardımcın olsun 
Amin Allah senin de yardımcın olsun cok zor
0 oy
önce (2,000 puan) tarafından
Sütü kes birşeyler ve benm kızım asla yemek yemez şuan bu saat olmuş kahvaltı yapmadı doğru düzgün birşey yemedi ckrba yaptım iki kaşık içti bıraktı yemeyen çocuk yemez ama telefon video aç ya da çizgi film dalarken ağzına birşey ver bazen işe yarıyor bende öyle yapıyorum 
Bazen ben de açıyorum telefondan çizgi film. Arada sırada yiyor. Çoğu zaman öyle de yemiyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 989 göst.
21 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 588 göst.
22 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,113 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu