0 oy
122 göst.
önce Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından
Kızlar eşim saçma bir konuyu büyüttü resmen kavga çıkardı durduk yere. Bana sürekli dediği şey sen şeytansın. O kadar canım yanıyor ki. Üzüntüden midem bulanıyor uyuyamıyorum. Yani bilerek yapıyor ama sebebini bilmiyorum. Bugüne kadar çekmediğim kalmadı üstüne bir de şeytan olan ben oldum. İçim içimi yiyor bir hafta sonra gelecek. Boşanma lafını açtı ben de gelince getir imzalarım dedim. Bir anda nolduğunu şaşırdım 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (120 puan) tarafından
Boşanma davaları 50 bin diyorlar :)
önce (424 puan) tarafından
Bilmiyorum o öyle deyince ben de geri adım atmadım.
Dilediğiniz gibi kavga edin boşanma parasını verebilen yok bu devirde :)
Mesele boşanmak değil ki insanın içinde bir yer var oraya dokununca bitiyor zaten kızlar çok üzgünüm
Ben olsam onun telefonnunda adımı şeytan yazarım.   Bu günlerce şeytan oldgmu ima eden cümleler kurarım. Mesela konuşunca şeytanla şeytan olma , derim. Yüzde yüz küslük boşa kürek cekmedir
Hiç bişey yapasım yok. Wptan engelledim o kadar tahammülüm yok bir hafta sonra gelecek yüzüme bakmak dahi istemiyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (121 puan) tarafından
Ne saytanligimi gördün deseydin kalp kırmak bu kadar basit mi taviz verme bu şekilde rahat konusabilmesine 
Abisi bizim paranın gitmesine sebep oldu ya da kendisi de içindeydi dolandırıldık. 3 sene oldu. Bana dedi abimden borç isteyip vermicem. Ben de oyun yapmak yakışmaz bize açıkça yüzleş iste dedim. Ben onu ailesine karşı dolduruyormuşum. Saçmalığa bakar mısın. Kendisi oyun çevirmeyi düşünüyor iyi. Ben açıkça konuş dediğim için şeytan oldum. Ama bahane etti biliyorum
+1 oy
önce (3,425 puan) tarafından
Eşimde bana der mesela 

Kendi ailesi melek ben şeytan fesat olurum takmiyorum şahsen 

Bende ona farklı cevap veririm
Ben dedim şeytan dediğin kadına elini sürersen adam değilsin diye. Bazı şeylerin geri dönüşü olsun istemiyorum artık
önce (3,425 puan) tarafından
Keşke benimde bi çıkış yolum olsa
Benim de çocuklar küçük elim kolum bağlı ama elbet büyürler o zaman hemen işe girmeyi düşünüyorum.
+1 oy
önce (1,435 puan) tarafından
Gelsin şeytansan niye senle evlendi kendisi o haliyle melek heralde boşver hiç takma kafana 
+1
Bilmiyormuş. Şeytan olsam sanki ruhu duyardı.
0 oy
önce (482 puan) tarafından
Öyle söylediği zaman asıl şeytan sensın deyıp lafı ağzına tıkacaksın

Ne terbiyesiz bir eş bu
Söyledim çok ağır da konuştum ama çok da yaralandım. Bunu unutmak istemiyorum
önce (482 puan) tarafından
Üzülürsün elbet ama bu kadar rahat kırıyorsa artık üzülmeyı bırak bıraz ayrı kalmanızda fayda var
+1
Ayrıyız zaten. Çocuklar küçük tğrkiyenin bir ucundan diper ucuna mesafedeyiz ailemin yanına gitmemi bile başıma kakıyor. Allah kerim az kaldı biraz büyüyğnce gidesim var

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 510 göst.
7 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 407 göst.
0 oy
11 cevap 391 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 486 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu