+1 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (976 puan) tarafından
Orta okulda eşinizin çıktığı kızın istegramda takip istegini kabul edermisiniz kızlar, çocukluk zamanı bana göre o zamnlar. kadının 3 oğlu var şimdi ve evli. 

Ben takip etmiyordum o bizi takip ediyordu, şimdi isteği kaldırmış yine takip gondermis aklı sıra beni deniyor takip edicem mı diye, bu arada eşimin uzaktan akrabası hiç konusmuslugum falanda yok 

16 Cevaplar

+6 oy
(2,557 puan) tarafından
Etmem yani onunda göndermesi çok saçma zaten 
(976 puan) tarafından
Bana göre de saçma o kıt beyinliye göre normal demekki
-Reklam-
+4 oy
(3,517 puan) tarafından
Hiç isim olmaz 

Reddetmemde kabulde etmem 

Beklesin öyle ne gerek var 

Agrimadik başına cabutmu saracaksin 

Belki meraba yazacak edecek 

Hiç gerek yok bence
(976 puan) tarafından
BI ara takiplesiyorduk ben bıraktım diye hatirliyom, sonra geri gönderdi sildim yine gönderdi kabul ettim geri takip etmedim geri çekti derken bu böyle devam etti.
Tövbe yarabbim takip etsem nolcaksa, görümceme soylemiss bu beni bı turlu takip etmedi falan diye sanki zorundayım dedim bende eşime o zamn
(3,517 puan) tarafından
Umrumda bile olmaz valla
(3,267 puan) tarafından
Hahah yok artık görümcene kadar. Gider engellerim kaynanama söylesin.. :D
(976 puan) tarafından
Yapar o potansiyel var onda
+2 oy
(2,688 puan) tarafından
Ne münasabet takip edecek etmemde ettirmemde
(976 puan) tarafından
Doğru diyorsun
+2 oy
(18,181 puan) tarafından
Öküz ölmüş ortaklık bozulmuş ne takibi ne arkadaşlığı ne gerek var etmezdim ne kendi eski sevgilimi takip ederim ne de eşiminkine izin veririm akrabalık varsa aynı ortamda mecburi yüz yüze gelir ama konuşmaz 
(976 puan) tarafından
Kendisini umursadığımı falan dusunurmu acaba, kabul etmeyerek. muhaattab olmadım zaten hiç gerekde yok
(18,181 puan) tarafından
+1
Ne düşündüğünü umutsamadan basarım engeli gitsin
+1 oy
(793 puan) tarafından
Günlük hayatta iletişim kurulmayan, görüşmediğimiz, dıdımın dıdısı gibi insanların sosyal medyada takipli olmasını çok saçma buluyorum. Hiç bir yakınlığınız yok zaten, meraktan istek göndermiştir, kabul etmeye gerek yok. 
(976 puan) tarafından
Bu seferde kendini umursadığımı falan dusunurmu acaba
(793 puan) tarafından
+1
Onun bu şekilde düşünebilmesi veya başka bir şey düşünmesi sizi etkilememeli. Kabul etmek istemediniz bitti. İstediğini düşünsün yani.
+1 oy
(1,239 puan) tarafından
Takip isteğini de kabul etmem aynısını yaşadım 
(976 puan) tarafından
Kabul etmicem bende artk ben utanırım böyle bi durumda istek falan atmaya şahsen.
+1 oy
(2,154 puan) tarafından
Eşimin hiç bir arkadaşını takip etmem. Bana akrabaları istek atıyor ben onları bile takip etmiyorum onları da kabul etmiyorum. Sadece sevdiğim bir iki kişi hariç. 
(976 puan) tarafından
Az insan öz insan iyi yapıyorsun
+1 oy
(203 puan) tarafından
A.sal.akk ya çoluk çocuğa karismissn ne b.k yemeye hala jafan eskilerde birde da.lahga yatıp akraba ayağına istek atıyor böyle m.allar var bakıyor ki fotoğraf yada söz vs. Paylaşıyor mu mutlu mu vs.  Çatlasın etme 
(976 puan) tarafından
Bende umursamıyorum ama illaki takip edicek bizi
+1 oy
önce (3,861 puan) tarafından
Hayır n gerek var
+1 oy
önce (2,052 puan) tarafından
hayır etmem eşimin de etmesini hoş karşılamam
0 oy
önce (359 puan) tarafından
Ne saçma iş ya harbiden neyse ya beni ilgilendirmez 
0 oy
önce (841 puan) tarafından
Senin hayatından ona ne onun hayatından sana ne
0 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Açık ve net direk engellerim. Herkes kendine bir daire çizsin ve orda eğlensin✓ diye mesajda atarım.#Benim fikrim bu ya siyahiz ya beyaz hayat gri yaşatmaz 
0 oy
önce (5,116 puan) tarafından
Hç önemli bsey değil ama kadn cok önemsiyor heralde ne bunıstek cekıp gerı gönddermek falan
0 oy
önce (829 puan) tarafından
Bu kadar meraklı olması da normal değil seni ısrarla takip etmesi falan bence uzak dur
0 oy
önce (34 puan) tarafından
İsterse ilkokul aşkı olsun benim için yaşanmış bir şeyler vardır ve ben bunu asla kabul etmem hatta engellerim sevmiyorum öyle şeyleri .

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 533 göst.
+1 oy
44 cevap 1,781 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 804 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu