+2 oy
333 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,474 puan) tarafından
Kızlar gorumcem 17 senelik evli. Eşiyle bazı problemleri var. Ben tanıdım tanıyalı sürekli sürekli boşanma lafı var ağzında. Ölse de kurtulsam diyor hep. Bunu ağzından çoğu kez duydum. Öyle döven söven bj tip degl. Alkol var ama sarhoş olacak derecede degl. Çocukların bir dediğini iki etmez. Ama gorumcemin de yaptığı yemek olsun kek pasta börek vs beğenmez. Psikolojik baskı yapar yani anlayacağınız. Hepimiz eşimiz ile tartışıyoruz ama böyle ölsün gebersin demek bilmiyorum. Cani çok yanınca der sanirm insan da. Beddua da tersine döner derler. Kaynanam ile ikisinin çok kez duydum Ölse dediğini. Hatta Kaynanam komşusuna anlatırken damadını komşusu da dedi o zaman Allah el kinamaz ayrılığı versn diye. Bilmiyorum çok tuhaf şeyler bana ters geliyor. Siz tartışma esnasında Beddua eder msinz?

16 Cevaplar

+8 oy
önce (10,056 puan) tarafından
Pskolojik baskı dayaktanda kötüdür kadının canı nasıl yanmissa o anki öfkeyle demiştir 
-Reklam-
+5 oy
önce (3,497 puan) tarafından
Ettiğim olmuştur çünkü çok canim yandığı zamanlar oldu 

Onu geçtim beddua boş yere haksız yere edilirse döner dolaşır sahibini bulur 

Haklı yere edilen beddua kabul olur 

Ama en iyisi Allah'a birakmaktir
+3 oy
önce (4,300 puan) tarafından
Herkes kendi uasadigini bilir dile kolay 17 sene neler sığdırmıştır o kadın 17 seneye olsun sizde kınamayın görümcenizi kimse basına gelmeden anlamaz 
+2 oy
önce (409 puan) tarafından
Sinir anında demiştir kim etmiyor ki
+1 oy
önce (514 puan) tarafından
Asla beddua etmem çünkü döner dolaşır sahıbını bulur
+1 oy
önce (1,435 puan) tarafından
Ayy niye edeyim ya öyle şey olurmu ne olursa olsun eşim sonuçta çocuklarımin babası hadi başına birşey geldi beddua yerini buldu olan kadına değil en çokta çocuğa olur 17 senedirli yapamadiysa niye bosalmamis öyle evlilik mi olur ya 
+1 oy
önce (1,876 puan) tarafından
Bende beddua etmem hiç edemem dilim dönmez içim el vermez bizimde kavgalarimiz olur tartismamiz olur ama onun canına tırnağına zarar gelse benim canımdan can gider tabiki aralarında ne oluyor ne bitiyor bilemeyiz belki canını çok yakmış acıtmış olabilir o sinirle soylemiştir ama banada ters öyle şeyler sinir geliyor tabi her daka her saniye heleki benden hiç gitmiyor ama zikirler çekiyorum öylece sakinleşiyorum
+1 oy
önce (501 puan) tarafından
Ben beddua etmem etmedim de Allah kalbinin ekmeğini nasip etsin dedim kızımı da aldım ailemin yanına geldim bitiriyorum
önce (1,919 puan) tarafından
Boşanıyor musun canım çok üzüldüm
önce (501 puan) tarafından
Evet boşanıyoruz ama üzülme kızım için en doğrusu bu
önce (1,919 puan) tarafından
Herşey gönlünce olsun canım ❤️
+1 oy
önce (1,457 puan) tarafından
Bir komşumuz vardı eşiyle hiç anlasamazdi adam biraz cimriymis öyle derdi evlerinin içini bilemeyiz Allah onu da benim elime düşürsün derdi adam kaza geçirdi felç oldu 10 küsür yıl bezini aldi adamın akıllanmayan akillanmiyor olsun benim elime düştü ya bana yeter derdi

Kimseye beddua edilmez hoş bir şey degil
+1 oy
önce (586 puan) tarafından
Hergun ediyorum ama hiç bişe olmuyor 

+1 oy
önce (1,790 puan) tarafından
Bi gece ölse de kurtulsam başka türlü kurtuluş yok diye ağlayarak dua ederken buldum kendimi. Sonra dedim ki bu hastalıklı bir düşünce madem bu hale geldin bitir ayrılmak dünyanın sonu değil ya. Gram arkasından üzülmem öyle hissediyorum artık. Aslında bendeki kendini o öldürmüş yavaş yavaş 
+1 oy
önce (7,895 puan) tarafından
Beddua edeceğine boşansa ya..
0 oy
önce (51,550 puan) tarafından
el kinamaz ayriligi ilk kez duydum 
0 oy
önce (5,117 puan) tarafından
Ben kimseyi yargılamamayı örendım valla basına gelmeden hicbisryi blmiyosun. Insani öyle bı hale getırırlerki beddua da edersın hakaret de aynı evde olmak cok başka bişey. Sen sarhos olmuyor dıyorsun dövmuyor dıyorsun ama belki dövmekten beter edıyodur
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Sadece eşe değil kimseye beddua edilmez ben çok korkarım bedduadan Allaha havale etmek en güzeli 
0 oy
önce (4,145 puan) tarafından
Demek ki canı çok yanmış psikolojik şiddet dayaktan da beter bence. Beddua ettim mi eğer hakliysam tutar haksız yere beddua etmem 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,049 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 837 göst.