+2 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
3 buçuk yaşında oğlum 1 yaş 4 aylık bir kızım var gebelikten şüpheleniyorum ardı ardına doğuran anneler varmı benim gibi 

15 Cevaplar

+1 oy
(4,422 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Post yukarı yukarı 
-Reklam-
+2 oy
(4,284 puan) tarafından
2 yaşında oğlum 6.5 aylık kızım var üçüncü çocuğu mümkünse Bi beş sene falan düşünmüyorum. Bu ay adetim gecikmisti ödüm koptu hamile kaldım diye 
+2 oy
(2,198 puan) tarafından
İki çocuğum var  pes pese değil  şükür biri 8 yaş biri 18 aylık   dahada düşünmüyorum şahsen 3 cocuk zordur   gerçi çocuk işi kendisi zor dur 
(13,386 puan) tarafından
Balım benim kız 5 yaşında 2 haftaya doğumum var. Dengeyi nasıl sağladın çok zor muydu
(2,198 puan) tarafından
Yani illa zor olabiliyor  belli etmese de bir kıskançlık  oluyor
(13,386 puan) tarafından
Değil mi? Kızım çok içli bir çocuk içine atar diye korkuyorum. Annelik neden bu kadar vicdana yük
(2,198 puan) tarafından
Valla zor  küçük yeni doğmuş bebek olunca  ilgi bir tık ona kayıyor ister istemez  denge de önemli
+2 oy
(332 puan) tarafından
Azda olsa yaş aralıkları olmalı diye düşünüyorum. Annenin ruh ve beden sağlığı için. Annesi ailesi bakıcısı herşeyini destekli yapacak biri için bunun önemi yok bence . 
+2 oy
(1,022 puan) tarafından
4 buçuk ve 3 yaş oğullarım var yaza doğru 3. Yü düşünüyorum nasip olursa
+2 oy
(8,883 puan) tarafından
Oğlan 3 yasinda kizim 6 aylik 2 cocugum var benimde oglum normal kıźım sezaryan
+2 oy
(1,081 puan) tarafından
Oğlum 12buçuk kızım 11 yaşında şuan  minnakımız ise 5 yaşında bi şekilde büyüyorlar 
+2 oy
(2,246 puan) tarafından
Benim iki tane var araları 6 yaş şimdiki aklım olsaydı değil 6 yaş 16 yaş olacakti araları 
+1 oy
(1,273 puan) tarafından
4 yaş 2 yaş ve 20 günlük bebegim var zor Allah yardım etsin 
(1,033 puan) tarafından
Zor mu üç çocuk. Benim kızımın teki 5 teki 3 buçuk yaşında ben istemiyorum ama eşim istiyor.ben çok zorlanacagimi düşünüyorum
(1,273 puan) tarafından
Çok zor degil kızınız büyük zaten ama yinede bazen çileden çıktıgım oluyo eşiniz de istiyorsa size destek olacak öyle yaptım oldu degil beni tek zorlayan şey kıskançlık oluyo 2 yaşındaki oglum bana çok düşkündü bebegi kabullenemiyor
(1,033 puan) tarafından
Benim küçük  te bana çok düşkün. Babasindan bile kıskanıyor
(1,273 puan) tarafından
O zaman senin için baya zor olur canım bebegi ne zaman emzirmek için alsam üstüme atlıyor oda ne yapacagımı şaşırıyorum hele de eşim evde yokken 3. Plansız oldu zaten
+1 oy
(5,832 puan) tarafından
3 çocuklu değilim ıkı çocuğum var kızım 1 yaşındayken hamile olduğumu ögrenmiştim ikiside sezaryen
(36 puan) tarafından
Sezeryan daha zor olur eminimki ard arda doğumlarda
+1 oy
(6,878 puan) tarafından
Bende ard arda doğurdum. Şuan 6,4 yaş ve 6 aylık üç çocuğum var.
+1 oy
(3,011 puan) tarafından
Üç tane çocuğum var hepsinin arasında iki yaş var 
(36 puan) tarafından
Maşallah nası kolay oluyomu
(3,011 puan) tarafından
Yalan söyliyemem çok zor valla ama insan zamanla alışıyor, bazı zamanlar insan cinnet geçirecek gibi oluyor ama alışıyorsun:)
+1 oy
(1,321 puan) tarafından
Sezeryanlami doğum ettin ?
(36 puan) tarafından
Yok normal ikiside dikişsiz çok şükür
+1 oy
(3,613 puan) tarafından
3 yaşında oğlum 1 buçuk yaşında kızım var 3 düşünmüyorum akıl sağlığım daha önemli:)
(36 puan) tarafından
benimde aynı şekil ama eşim destek ve 3 . De olsun istiyo ben biraz daha beklemek istiyorum bilmiyorum
(3,613 puan) tarafından
Canim benim kocam da çok destek olur isten gelir hep o bakar uyutur gece kalkar ama yok kızım beni yordu cok bağımlıydı babasına asla gitmezdi bu sebep bide çalışıyorum ama senin gönlün varsa yap tabi :)
+1 oy
(1,120 puan) tarafından
3.5 yaşında oğlum 2 yaş 2 aylık kızım var 10 haftalık hamileyim. Doğurunca bakalım nasıl bi hayat bizi bekliyor. Şimdiden gözümü korkutmak istemiyorum. Ama bazen umutsuzluk kaplıyor içimi. Tekrar aynı şeyleri hatta belki daha kötüsünü yaşayacak olmak. Sonra Allah nasip ettiyse yardım da eder bir şekilde diye kendime telkin edip rahatlamaya çalışıyorum 
(36 puan) tarafından
Yaşınız kaç acaba Rabbime sığının elhamdülillah bu bekler için bir ömrü feda eden insanlar var olsun diye çok şükür ki size nasip etmiş
(1,120 puan) tarafından
33 yaşına gireceğim yakında. 29 yaşında anne oldum. Baya peş peşe oldular ama elhamdülillah başımız gözümüz üstüne.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 290 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi_ (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 39 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eymir (1,094 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 108 göst.

411,465 soru

12,386,171 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler