+3 oy
362 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Dün o kadar umutlanmistim ki resmen hayal kırıklığı şu testler artmed dengemi bozdu resmen klomen kullanmıştım bu ay belirti hissedince bu testlerden yaptım biri öğle biri akşam kan testi verdim negatif çıktı o kadar üzüldüm ki elinizden geldiğince artmed almayın regle 7 gün kaldı bu arada 

image

12 Cevaplar

+4 oy
önce (408 puan) tarafından
Testlerde sorun yok adete 7 gün varmış çok normal kanın negatif çıkması 
+1
Benim regl 10 gün geçtiği halde ikisinde de çıkmamıştı sonradan çıktı
önce (3,462 puan) tarafından
+1
Çok tecrübem yok ama pozitif çizgi pembe olmuyor mu. Buna kuruma çizgisi deniyor diye biliyorum
+1
Kuruma gibi duruyor bu evet
önce (11 puan) tarafından
+1
Yok yok anında çıkan gayet pembe kurumayi biliyorum o yüzden moralimi bozdu baya bildiğiniz silik pembe cizgi
+1
Anladım canım ama kan için çok erken
-Reklam-
+3 oy
önce (2,529 puan) tarafından
Çok erken rest yapmışsın. Heyecanını anlıyorum ama böyle acele etmek stres yapar ve gebelik hormonları rahat çalışamaz. Akışa bırak, hormonlar da rahat rahat çalışsın :) 
+1
Tabiki doğrudur elimden geleni geldiğince rahatlmaya çalısacagim
önce (255 puan) tarafından
+1
Indigo bende senin gibi düşünüyorum. Heyecanlı olmalarını da anlıyorum ama gerçekten o süreç psikolojik olarak kendilerini yıpratıyor. Hem adete çok var hemde adet sonrası da beklenmeli . Çünkü bazı dönemsel gecikmeler olabiliyor. Geciktiği anda bile test olmamalı en az bir hafta.
önce (2,529 puan) tarafından
+1
Evet maalesef ve gebelik olacaksa bile stres hormonları gebelik hormonlarını baskıladığı için olamıyor.
+3 oy
önce (2,800 puan) tarafından
Bence hemen umudunu kesme, cok erken kan aldirmissin. Haftaya bir daha aldir derim. Hayirlisi olsun
+1
Regli beklicem cnm gorecem ne olacağini Allah büyük
+1 oy
önce (1,897 puan) tarafından
Artımed cok yaniltiyor canim hayal kırıklığı yasatiyor bebek isteyen anne adaylari icin 
+1
Bunu görmüş oldum ve çok üzdü gerçekten:(
+1 oy
önce (7,878 puan) tarafından

Bence kan testi için acele etmişsin. Neyse bekle biraz daha 

Beklicem de moralimi alt üst etti şu test neyse hayırlısı olsun
+1 oy
önce (240 puan) tarafından
Canım bende bu hamileliğimde adet günümde artmed test yaptım pozitif çıktı 4 gün sonra kan verdim hamileydim bende çok duydum artmed test yanıltıyor diye bilmiyorum ama geçince yapsan iyi olur ben bu hamileliğimde bile niye adet günümde yaptım diye kendime kızdım çünkü yıpratıcı bir süreç değerler yükselecek mi kimyasal mı kese görünecek mi falan ilkinde adetim geçince yaptım hastaneye gittim kan verdim keseyi gördüm bunda sürekli kan ver artış bekle keseyi gör haftaya daha gidecem kalp atışını dinleyecem 2 hafta içinde 4 defa gittim hastaneye inşallah sağlıkla alalım kucağımıza Rabbim gönlünüze göre versin inşallah lütfen üzülme ve stres yapma günün geçsin öyle yap hiç beklenmedik bir anda oluyor 
Bakalım cnm teşekkür ederim akışına bırakacam
+1 oy
önce (2,013 puan) tarafından
Daha erken kanda çıkar bekle 
Beklicem cnm gorecem ne olacağını
+1 oy
önce (8,756 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Benim kizda test cizgi  cıkmıştı  olmamıştı sonradan kan verdin hamileymisim bekle acele etme 
Tmm cnm teşekkür ederim
0 oy
önce (3,422 puan) tarafından
Daha adetine varmış biraz bekleyip kan testi veya kaset test yap morelini hemen bozma bunlarda gebelik için çok önemli pek kuruma çizgisi gibi durmuyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah yok zaten kuruma çizgisi değil çok eminim anında çıkıp pembelsti kuruma çizgisi nedir biliyorum kanda negatif çıktı bakicaz beklicem artık
0 oy
önce (4,464 puan) tarafından
Bu testler %100 doğru sonuç vermez adet dönemine yakın da bazı kadınlarda pozitif gösterebiliyor.
Bu derece pozitifi 9 senelik evliyim sadece hamile olunca gördüm iki kaybım birde 6 yaşında oğlum var bana bağışlasın rabbim bu değişik çıktı
önce (4,464 puan) tarafından
Çok şükür ki bi evladın var canım bazı kadınlar sen kadar şanslı olamıyor
Tabiki biliyorum hamd olsun
0 oy
önce (4,219 puan) tarafından
Biraz acelemi ediyosun acaba 
Evet ediyorum malesef bu pozitif çıkınca kafamı alak bulak etti beklicem bakalim
önce (4,219 puan) tarafından
Bekle cnm sitres yapma
0 oy
önce (133 puan) tarafından
Bence sen hamile olablirsin hala. Bekle ve tekrar bu postuna yaz. Sonucunu merk etmeye devam ediyorum. Bu sabah bende artimed olandan yaptım. Tek çizgi görüntü. Fakat hala hissediyorum var gibi. Yinede emin degilm. Birdaha test yaocam. 

Dün srnin postuna aynı gündeyiz aynı belirtiler diye yazmıştım.  Benimde sekiz günüm var. Belirtilerm var testte çıkmadı. Kan da vermedim. Bakalm bekliycem pazar günü yine yaocam
Bnde beklicem inşallah vardır psikolojik iyi hissetmiyorum mutlu hissetmiyorum hayatım hep tepetaklak oluyor kendime biraz çeki düzen vermem lazım bakalım ne olacak gorecez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 100 göst.
0 oy
6 cevap 123 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.

409,616 soru