+2 oy
51 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (145 puan) tarafından
Kızlar sprial+prezervatif+geri çekilme bu üç yöntemin hepsini bi anda kullanıp korunuyorum ama yaklaşık bi haftadır adetim damla damla geliyor sökülemiyor test yaptım negatif çıktı akşam baya kontrol ettim bişey yoktu daha sonra sabah tekrar baktım gözle görünmicek gibi çok çok ince bi çizgi vardı koruma çizgisi gibi sizce hamile olma ihtimali varmı doktora pazartesi gidicem sprial kontrolüne ne olur ne olmaz diye bu arada bu aralar çok yoğun egzersiz koşu birde diyet yapıyorum bunlarda etkilemiş olabilir mi

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,145 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu kadar korunmaya kalmazsın herhalde ya sanmam 
önce (145 puan) tarafından
+1
İnşallah şuan bir yorum aşırı ürküttü beni
Hangi yorum
Aşağıdaki yorum 30 haftalık olmuş arkadaş sprial kaymamış geri çekilme hap
He şimdi gördüm . O azıcık şans işi
-Reklam-
+1 oy
önce (601 puan) tarafından
Spiral kaymamış+geri çekilme+hap 30 haftalık oldum 
Prezervatifde kullanıyormuydunuz birde adet gelecekmiş gibi lekelenmeleriniz oldumu
Benim testim negatif ama bilemedim sizin bebiş biraz nasip zorlamış gibi
Prezervatif kullanmıyorduk,lekelenme değil direk kanamalar oldu hep aynen nasibi varmış
Ben hem prezervatif hemde geri çekilme kullandığımız ğrezervatifde bi sımıntı delik gibi vs. Adetim geldcek gübi ağrılarım var damla damla geliyor ama sökülemiyor gibi benimki bride hapda biraz saati saatine içilmesi gerekiyor ben o riski alamadım o yüzden hap kullanmadm
Siz sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
O zaman Hamile değilsindir ya korkma
0 oy
önce (330 puan) tarafından
Bu korunma yöntemlerine göre çok çok düşük bı ihtimal bence biri korumasa diğeri korur hepsinin aynı anda korumamasi da takdiri ilahi olurdu herhalde bence gebelik değildir ya bu ay benim de sokulmedi ben de şüpheliydim ama sadece geri çekilme bizim ona rağmen testim negatif sanırım ve adetim bu ay sokulmedi ve çok kişiden duydum bu ara herkesin böyle galiba
Mevsimsel büyük ihtimalle ya
önce (330 puan) tarafından
Aynen olabilir hayırlısı olsun hakkimizda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Useragaa (1 puan) tarafından soruldu

409,683 soru

12,315,906 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...