Oğlum 5 yaşına girmek üzere ve aynı durumlar bizde de bulunuyor 2 seneden beri. Hava sicakken yazın biraz daha iyiyiz ama soğuyunca iyileşmek bilmiyoruz. Resmen antibiyotik bitiyor 5 -7 gün sonra tekrar ateş yükselmesi crp yaşıyoruz. Tek sorun crp dediğiniz gibi ateş düşse sıkıntı yok . Ben nefrolojiyede gorurdum 1bucuk yıl gözetim altında da tuttum böbrekten dolayı şükür sıkıntı olmadı. Artık sürekli makale şu bu araştırmaktan birkaç kür buldum faydası oluyor ama ben çalıştığım için düzenli yapamıyorum yarım fayda sağlıyor hep sende dene derim. Crp dusurucu bu diyeceklerim. ( Beyaz dut kurusunu kaynatıp icirebilirsin, limon suyu yapabiliesin limon crp dusurur, bal zencefil zerdeçal karıştırıp tatlı kaşığı verebilirsin zerdeçal ve zencefilde aynı şekilde crp düşürür) Bunların yanında probiyotik, bağışıklık güçlendirici suruplarda aldım ama onlarin bence bu kadar faydası yok gibi... Benim oğlum çok zayıf bir şey yemiyor çok seçici ben bunada bağlıyorum bağışıklık gidiyor sonuçta diye. Eğer bı çözüm bulursanız zaman farketmeksizin sizde bana yazar mısınız belki birbirimize faydamız dokunur