+2 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (4,039 puan) tarafından
Köyde annemin evinde doğalgaz var ama hem doğalgaz pahalı hem de şimdilik odun bol diye odun sobası yakıyorlar. Buraya geldik bikaç günlüğüne ama bi oda sıcak diğer yerler buz. Küçük çocuk da var şimdi. Petekleri açsak tehlikeli midir?

3 Cevaplar

+2 oy
(4,570 puan) tarafından

Neden tehlikeli olsun benim akrabalarım var kuzinede közlenmiş patates aşığı adamlar hem soba hem doğalgaz yakıyorlar evde bazen :D soba olan odayı kapatıyorlar

(4,039 puan) tarafından
:D ay çok sevindim:))
-Reklam-
+1 oy
(1,543 puan) tarafından
Neden tehlikeli olsun kaçak vs yoksa benim teyzemin evi öyle heryerdenya yanıyor doğalgaz sırf soba seviyor diye araya soba kurmislar orda oturuyo akşama kadar
(4,039 puan) tarafından
Çok güzel. Sevindim:D
(1,543 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz yakın bebiş üşümesin zaten heryerde salgın var
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Bu soru şey gibi olmuş fırına but attım ama eşimde kuşbaşı et istiyor ikisini aynı anda yapsak ?herkes istediğini yer gibi bir soru olmuş sanki...
(4,039 puan) tarafından
:))))) ya internete baktım yok yasak yok kapattırırlar falan yazıyodu. Tabi çok katlı daireler için denmiş. Sebebi tam anlamadım dumandan dolayı galiba. Acaba dedim tehlikeli bi durum olur mu? Gaz ya sonuçta bi yerde de ateş var. Neyse saçma bi soru olmuş ama sevindim cevaplara.
(1,543 puan) tarafından
Ayyyy bak yine yapmış ahahaha
tarafından
Hahaha semos ya :D
(1,543 puan) tarafından
Valla çok hoşuma gidiyor takipteyim :D
tarafından
Sagolasin canım benim❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 200 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 470 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesigm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hayatbanadaguldu1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
18 Ağustos 2022 Moda kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu

410,541 soru

12,350,006 cevap

40,400 kullanıcı

Kategoriler

...