Evde köz pattis keyfi. Sobalı evlerden ne eksiğimiz var 😁
Tabi özenmiyorum desem yalan olur sobalı evlere.
Akşam yemeği için eşim bide şebit aldı Konyalı lar bilir ama bilmeyenler için şebitin arasına köz pattis haşlanmış yumurta bol yeşillik baharat ekleyip dürüm yapıyoruz. Yanında kahvaltı çay🥰
Sizlerde neler var akşam menülerinde . Belkide çoğunuz yediniz biz geç kaldık bugün 🤭
bbuda közmatik sobamız 😁
Afiyet olsun canım.
Bizde ayıptır söylemesi et yemeği yapmıştım bide pilavım çorbam vardı öyle yedik
Sağolasın canım
Afiyet olsun şifa olsun inşallah
kozmatik sobasi iyiymis yav:)) benim cam ocak . onlar cam ocagi eritio . daha sahan gibi olan stili vardi bende oatlican biber kozlemek icin. ama bu kizartma tenceresi gibi cok iyiymis.:)). bende patatesi hasliyorum sonra elektrikli izatada koz tadi vermeye calisiyorum. arasini acip kasar tereyag ile ozlenenen kadar catalla cirpiyorum eziyorum yani. ustune amerikan salata ve diger kumpirlik mazemeler😂 oluo sana kumpir
Evet cam Ocak sıkıntı olur bu tencerede. Çok ısınıyor etrafı
Oo afiyet olsun görünce kumpir istedi canım 😍 bende de tarhana çorbası pilav kavurma var dün çocuğum hastanedeydi alt komşum büyük çocuğa baktı bakarkrnde yemek yapmış sağolsun bugün yemekle uğraşmadım ☺️🤲
Evet kumpir gibi tereyağı ve kaşar da koyuyorlar çocuklar .
Allah razı olsun komşundan ne güzel ince düşünmüş
Afiyet şifa olsun inşallah ☺️ evet abla gibi bana burda Allah razı olsun 🤲
Güzel görünüyor afiyet olsun🙃
Teşekkürler 🤗
Mecbur 2 hafta onceden yapıcam dogum gununu okulda arkadası yapmıs kendısı cok ıstıyor yapmak kırmamak ıcın okulun son gunu yapıcam baska yere versem benım dıkıse hıtmem sıkıntı olur burda aynı yere gıdıp cıkıyorduk baska yere versem onu bırakcam sonra kendı yerıme kendı herımden erken cıkıp alıcam derken olan hem bana olacak ve kendı kursum ztn 5 saat olur bana 3 saat ne anladım bu işten eşime dedım mecbur sen annene bırakıcaksın haftanın 3 gunu oyle yaparız ben devam etmek ıstıyorum dedım daha benımkıde bellı degıl bakalım ne olcak kaban kestım dıkmek ıcın kursun kaydını beklıyom🥹
Anladım kuşum sıkma canını ya sen o da nenesiyle takılır bi kaç gün. Zaten çocuklara o bile iyi geliyor üzme sen kendini ay inşallah çok sürmeden açılır da diker giyersin kabanını. Böyle ani değişimle insanı üzüyor keşke elinizde olsa :(
Yokmu canım başka ısınma evde .
İşte Oturma odamızda normal odun sobası var canım sobalı evde diğer odalar soğuk oluyor demeye getirdim.
Kız kaynanada kalması sıkıntı degıl o merkezde oturuyor ben baska yerde 2 otobus degısıyorum gıtmekle esım oraya yakın bırakır ıse gıdrr cıkısta ben gıdıp aldım kac kez kresi tatıl olunca hakkımızda gayırlısı artık
Bende bırazdan kurucam sofrayı yumurtalı ıspanak ve sehrıye corbası afıyet olsun bı an ayferde yapıyon sandım pattis bende bıttı olsaydı atardım ayfere canım cektı 😭
Ayfer dede olur sanırsam . Sizede afiyet olsun
Oluyomus oyle duydum
Kız anam soba mi ariyon gel annem bana ayıp ediyorsun hem kuzunem var hem dik sobam var mış gibi yakıyorum gel annem gelll
Sağol bacı 😅 kuzenim var arada gidiyoz ter içinde kalıp çıkıyoz odadan sauna gibim 🤣 pattis kestane bazlama aklımıza ne gelirse yapoyoz
soba iyi ısıtıyor da pis ya🤦🏼♀️ kömürü yak, tütmesin, sonra sobayı temizle falan. bizdeki soba kuzineliydi yemeği de pişirirdik orda çok iyi olurdu 😅 tabi her zaman sobanın üstünde sıcak su😂 portakal kabuklarınıda sobanın üstüne koyardık oda kokusu.
kumpir yap güzel olur
Kuzenimin var evi kalorifer ve bahceli . 1 odaya soba yakmış canı isteyince odaya geçiyor yakıyor öyle bişey istiyorum ya🤭
bak o keyif olur😅 şimdi palet soba çıkmış her yerde görüyorum 😂
Evet kapalı balkonlara koyuyorlar dumansız külsüz müş
@&Gastamonlummm& hulyosum sen yapmiyonmu
@Gastamonlummm @&Gastamonlummm&
Ne güzel canım afiyet olsun 😊
Sağolasın canım 🤗
Afiywt olsun canım. O közmatik soba dediğin şeyi nereden aldın? tam böyle hayalimdeki şey. Acil almam gerekenler listesine ekliyorum
Bana babam almıştı kaç yıl önce . Bilmiyorum valla canım nerden aldı
Belki çıkar internet sitelerinde
Nostaljik közmatik tencere die yaz belki çıkar
Anladım canım bakayım bi
Canım bende makarna ve tavuk göğsü yaptım şuan oğlumu uyuttum eşim içerde hem ceviz kırıyor hem televizyon izliyor ceviz ile üzümü tavsiye ederim.
Afiyet olsun canım
Ceviz ile hurma yeriz bizde araısna koyarız
1,492,772 soru
24,391,103 cevap
349,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın