+1 oy
244 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,261 puan) tarafından
Akşam eşimle annesi tartışmış telefonda sözde kaynanam hasta olmuş. Eşim onlarda parası vardı onu istemiş borcum var diye vermek istememis eşim de bı iş oldu mu beni buluyorsunuz bende gelmicem kullandırmam kendimi diye atismis benim bundan haberim yok akşam yüzü asıktı sordum söylemedi kaynana bugün hastaneye gelmiş hastalanmış fenalaşmis görümcenin oraya geçmiş beni arıyor az önce ben ablanın ordayım işte böyle böyle sanki kocamı ben doldurmusum gibi zerre haberim yoktu bundan o söyleyince haberim oldu kavga ettiğinden haberin yok mu sanki dedi birde üstüne 

İşte bana şey yapıyor sanki ben doldurmuş gibi bende daha da ayılir bayılır diye sustum benim burda sucum ne 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ? 

Ben ona ne kadar mesafe koysam da satasmak için buluyor bı şeyler aramıyorum gitmiyorum adam akıllı kötü beni biliyor ama asla affedemiyorum yaptığı kötülükleri oğlunu görsün torununu görsün asla karışmam 

Sizce eşime soyliyim mi annen böyle böyle dedi diye 

13 Cevaplar

+3 oy
önce (2,557 puan) tarafından
Söylerim evet haksızlığa gelemem suçum yokken neden suçlu gibi görüneyim ki
önce (4,261 puan) tarafından
Haberim yoktu asla eşime sordum akşam söylemedi bende bu aralar biraz sıkışık maddi olarak ona canı sıkıldı herhalde diye üstüne varmadım kaynana arayınca şoka uğradım haberin yok mu sanki dedi bir de he var ben saldım oğlunu üstüne
önce (2,557 puan) tarafından
Söyle bilsin sana yüklendiğini
Zaten hep beni suçlu görür ki kendi hiç kötülük yapmaz gibi
-Reklam-
+3 oy
önce (879 puan) tarafından
Direk söyle saklama 
Ben suçlu gibi imhada bulundu
önce (879 puan) tarafından
Suç sende balım neden alttan alıyorsun zaten mesafelisin yani
Aman gider orda fenlasir gelin etti böyle der uğraşamam
+2 oy
önce (1,408 puan) tarafından
Bence birşey söyleme ortalık iyice karışabilir sonra hakliyken haksız duruma düşersin 
İyice beni sucladi resmen
+2 oy
önce (4,344 puan) tarafından
Esime de soylerim kaynanaya da soylerim. Haberim yok, sizin ikinizin arasindaki de beni ilgilendirmez. Benim esim iyiyi kotuyu ayirt eder benim gazima ihtiyaci yok der mort ederim.
Benim kocamın da gaza ihtiyaci yok vermiş cevabını yedirememis
+1 oy
önce (812 puan) tarafından
Böyle postlar şeyler okuyunca bir şey oluryorum yani insanlarla uğraşmak ne kadar zor , benimde iki kızım büyükler 15 tatil olsun yada hafta sonu tatil oldumu kayınvalidem kızları ister onların yanında kalsın ister evleri bize uzak arabayla 1 saatlik mesafede . Kızlarda hiç gitmek istemezler gidipte kalmazlar ama sanki ben istemiyorum gibi imada bulunur kayınvalidem. İşte o yüzden artık isteyen istediği gibi düşünsün takmıyorum, boşver sende takma istediği gibi düşünsün , eşinede basitçe anlat annen aradı bana böyle söyledi de kapat konuyu . 
+1
Benimki de öyle istemez babaannesini .  Dediğin gibi ben öğretiyorum sanıyor
önce (812 puan) tarafından
E iste Canım boşver bırak oğlu ugraşsın valla bazen gerçekten umursamamak en güzel cevap .
+1
Ona deliriyor zaten
+1 oy
önce (82 puan) tarafından
Ne konuştuysan aynısını anlat eşine 

Bunlar hep böyle ben de aynısını yaşadım analı oğullu tartıştılar sonra kadın beni ortaya attı senin karın şöyle yaptı böyle yaptı sonra ogluda geldi beni dövdü düşün yani hiçbir suçum yokken dayak yiyen ben oldum sonra gitti annesiyle barıştı bunları nasıl unutacaksın mesela şu an gelip gidiyor  ama yüzünu asla görmek istemiyorum 

Karın şöyle böyle olayını anlatması da yani ben tartıştığım zaman hiçbir şeyini anlatmadım eşime kadında kendine göre anlattı o da doldu 

Yani hiçbir şey saklama ben de artık saklamıyorum küçük bir şey olsa dahi söylüyorum sonra bir şey olur suçlu sen olursun hemen anlat
Benimle tartıştığı vakit de oğlunu doldurur
+1 oy
önce (1,340 puan) tarafından
komple ilişkiyi kes hala yuz bulup senle kavga etmek icn yer ariyor ALLLAH sab8r vermis çekiyorsun halaaaaaa
Bende ki sabır kimse de yok yeminle diyorum bak :D
+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Bence söyle eşine sana yüklenmek neymiş görsün susar da alttan alırsan hep böyle yapar asla taviz verme
En iyisi söylemek galiba
Söyle canım söyle görsün öyle sana yüklenmeyi kaynanalar hep böyle oğullarını kendileri mahvediyorlar sonra dolduran gelin
Haberin yok Mu sanki dedi neyden dedim sonra döküldü iyice kudurmuş
Kuduruk karı
Valla demiştir Büşra doldurdu kesim
Amaaan desin havlayan kpek ısırmaz
Boşverdim yeminle naparsa yapsın
Hiç takma boşver ne isterse düşünsün ama eşine mutlaka söyle
+1 oy
önce (81 puan) tarafından
Gelinler de benzer durumlarda anası doldurmuş diyor genç yaşlı kadın aklı aynı çalışıyor demekki
Anası dolduruyor ama
+1 oy
önce (920 puan) tarafından
Sen mesafelisin diye böyle yapuyor bence
Kuduruyor işte
+1 oy
önce (767 puan) tarafından
Söylerim tabiki eşime annen neden bana böyle yaptı niye demedin tartıştığını kaldım öyle beni suçladı diye anlatırdım eşime bilip bilmeden ne ayıp be gelinine suç atıyo işine geliyo tabi oğlu kandininya illa aklicak onu
Aramıyorum o günden beri
önce (767 puan) tarafından
Boşver hiç arama bencede kocanla konuş sen
+1 oy
önce (4,485 puan) tarafından
Benim kaynanamda böyle yapıyordu bende yüzüne direkt dedim sizin 25 yıllık oğlunuz benim 5 yıllık kocam huyunu siz bilmiyorsanız bu sizin sorununuz demiştim bir daha kavga ettiklerine bana tek kelime etmedi
İyi demişsin kız
+1 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Yeli kapattigim gibi eşimi arardım derdim annen böyle böyle diyo
Söyledim eşime

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 495 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin sena (82 puan) tarafından soruldu
0 oy