0 oy
934 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar öncelikle burdan aranızdan biriyim ama eşimle ilgili hiç post açmadığım için yeni bi hesap açtım özel soruları burdan sorucam 

Şimdi şöyle anlatayım küçük bi ilçede oturuyoruz biz eşim memur ve burda adliyede çalışan bi kadın var tanışıyorlarmış ve instagramda da takipleşiyorlar hatta bende takip etmiştim bu kim niye takip etmiş bu kadını diyerekten sonra kadında beni takip etti baktım burdan biri fotolarından anladım neyse dün 2 tane foto paylaşmış art arda benimki beğenmiş 2sinide

Ben bunu görünce **** oldum bu arada kadının fotoğrafını gördüm orda yazıyor şu kişi beğendi diye ben eşimin telfon şifrsini bile bilmiyorum ordan görmedim yani

Sonra tuttum bende foto paylaştım bakalım benimkini de beğenecek mi diye beğenmedi 

Sonra hiç ses etmedim bişey demedim bekledim öyle onu gördüğümden de büyük ihtimalle haberi yoktur kendisinin 

Ben daha önceden de kaç kere uyardım bunu beğenme başkalarının fotolarını diye rahatsız oluyorum dedim benimkileri bile beğenmezken dedim ona rağmen dün beğenmiş 

Neyse ben bi kıllandım ya tabi tuttum kadına mesaj attım merhaba nasılsınız felan diye oda meraba bende ne zamandır sizinle tanışmak istiyorum felan dedi iyi oldu dedi neyse ordan burdan konuştuk bu arada 3 yaş büyükmüş eşimden ama minyon tipli hiç göstermiyor 5 6 yaş daha küçük gösteriyor 

Neyse sonra dedi ki ben X Bey'e kaç kere söyledim eşinle bi tanışsaydık diye ama sizin bi bebişiniz varmış ondan dışarı çıkamıyomuşsunjz heralde dedi

Evet bi kızım var ama dışarı çıkmama mani değil eşim istemiyor çıkmamı dedim cins kendisi dedm 

Çok güzelsiniz ondan kıskanıyordur sizi felan dedi 

Sonra bi gün ben ayarlayım en kısa zamanda buluşalım akşam bi oturup çay içelim dedi burda 15 temmuz parkı var desi hadi ya 2 senedir burdayım hiç duymadım öyle bi park mi varmış dedim

Burda pek gezilecek gidilecek bi yer yok ya dedi bende dedim ki bakın  siz adliyede çalışıyorsunuz ama ben adliye nerde onu bile bilmiyorum gezecek yeri boşverin dedim

Aaa kızıcam ama bak şimdi X'e dedi

X bey oldu X yani

Neyse ben ne zamandır tanışıyorsunuz eşimle samimisiniz heralde dedim kardeşim gibidir çok severim efendi iyi çocuktur kendisi dedi Evet öyledir dedim 

Neyse kızlar böyle konuştuk ettik bi gün mutlaka görüşelim ben sizden iyi elektrik aldım yalnız kalmazsınız hem arkadaş oluruz gelir gideriz dedi bende olur iyi günler felan dedim bitti öyle

Şimdi eşime de daha bişey demedim konuşmadık bile ne diyim ne tepki veriyim 

25 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu arada konuştuğumuzdan eşimin haberi yok kadına da söyledim haberi olmasın cinstir kendisi dedim aa neden güzel anlaştık aslında dedi bende şimdi neden benden habersiz yazdın felan der bana dedim gerek yok dedim 
-Reklam-
+7 oy
(285 puan) tarafından
Eşine ne tepki vereceğini bilemiyorum ama pek doğru sohbet etmemissiniz bence. Hiçbir yeri bilmiyorum eşim müsade etmiyor gibi şeyleri kadına söylemene gerek yok ki bir de samimisiniz heralde demişsin böyle şeyleri eşine sorman gerek kadına değil pekmhos olmamış bence 
(6 puan) tarafından
Kıllandığımı anlasın diye şeyaptım biraz da belki rahatsız olduğumu anlar o uzak drur diye
(285 puan) tarafından
O uzak dursa ne olacak canım başkasına yanaşır bu defa da eşin. Onemli olan eşinin niyeti ona belli et o zaman rahatsızlığını
+2 oy
tarafından
Sen öyle eşim izin vermiyo işte samimisiniz galiba vs. Diye söylemeseydin eğer kadın kıllanıcak bişeyse de bu onun hoşuna gider emin ol değilse de zaten sen kendini küçük düşürmüş olursun bence güzelce eşinle konuşsaydın daha doğru olurdu
(6 puan) tarafından
Rahatsız olduğumu anlasın diye şeyaptım biraz da ama galiba hata ettim bilmiyorum o an o doğru gibi geldi
tarafından
Olmuş artık canım bidaha öyle polemiklere girme boşver senin ağır olman lazım eşisin sonuçta şimdi kadın gidip dicek karını gezdirmiyomuşsun yok biyer bilmiyomuş falan eşin de gelip sana sarcak hiç gerek yok böyle şeylere
(6 puan) tarafından
Doğru haklisin keşke demeseydim ama işte o ** demiş bulundum
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Asla kabul etmem ne münasebet ya 
Eşimde zaten konuşmaz oyle başkasıyla.
(6 puan) tarafından
İş yerleri yakın yüz yüze geliyorlarmış sürekli 1 senedir tanışıyorlarmış heralde
(14,201 puan) tarafından
Eşin ne hakla sohbet ediyor bu kadar
Keşke sende muhatap olmasaydın kadınla eşine tek diyeceğin konuşmadan rahatsızım
(6 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ne sohbet ediyorlar ne kadar ediyorlar nasıl ediyorlar haberim yok ki
(14,201 puan) tarafından
Ya canım eşine diyeceksin sohbet etmeyeceksin konuşmayacaksın evli adamın ne işi olur öyle ya
(6 puan) tarafından
Bugün fotoğraf mevzusunu açıp diyim bu şekilde dimi
0 oy
tarafından
Resim begenmekle kıllanmak bunu anlamadım.
(6 puan) tarafından
Benim fotoğraflarımı bile beğenmeyen adam gidip başkalarının fotoğrafını neden beğeniyor uyarmama istemememe rağmen
tarafından
Görmemiştir belki takip ettigi kişi sayısı çoksa diger kişilerde paylaşım yapınca seninkiler altta kalıyor ya. Abartıyor olabilirmisin takip etsin begensin ne var bunda yada benmi çok rahatım. Eşimi çok seviyorum deli gibide kıskancım ama bu kadar bogmam
(6 puan) tarafından
Yok sayılı takip ettiği kişi var ve 3 4 kadın var
0 oy
(863 puan) tarafından
Kadında evli mi ben pek bir art niyet göremedim hem eşinle senden de konuşuyorlarmış sadece X beyin X olması ne bu samimiyet kizicam şimdi filan orasına sinirlenirdim ama eğer rahatsız olduysan eşine söyle uzak dursun samimiyeti kessin 
(6 puan) tarafından
Yok bekar
Evet Başlarda X bey diyordu Sonradan aa kızcam şimdi x e dedi sonra kardeşim gibi felan dedi
Bugğn bi fotoğraf konusunu açıp söylesem mi ilişkini kss o kadınla diye
(863 puan) tarafından
Bekarsa söylemelisin kesinlikle ne münasebet iş yerinde iş konuş evli adamla ne kardeşliği eşin eğer seni dinlicekse söyle dinlemez diyorsan kadına söyle ben hoşlanmam esimin kadınlarla konusmasindan diye o uzak dursun
(6 puan) tarafından
Bekar. Eşim büyük ihtimalle dinlemez .şimdi kadına söylesem ona da buluşalım tanışalım demiş bulundum bilmiyorum of canım sıkkın
(863 puan) tarafından
Olmadı buluş tanış gözünün önünde dursun eğer davranışları hoşuna gitmezse buluşunca söylersin
tarafından
Daha ne kesmesi kadın sizi çaya çağırmış daha güzel ortam yaptın sen yaaa
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Massallaah muhabbet etmis esinle ki bide cocuktan disari cikamaz demis bn olsam esiminn agzina tukurururm hesabinida sorariim. Instagramida kapatirim. 

Sirf bu durumlar yuzunden sosyal medya kullanmiyoruz kafamizda rahat
(6 puan) tarafından
Evet çok haklısın gerçekten
(4,152 puan) tarafından
Duzgunce esinle konuss..

Ben boyle birsey yapsam ne dusunursun dee baktin ters cevap veriyo o zamn sende terslee ve grekn tribi tartismayi yap
(6 puan) tarafından
Akşam konuşayım en iyisi teşekkür ederim
(4,152 puan) tarafından
Rica ederim.canm ♥️♥️
0 oy
(12,560 puan) tarafından
Burdan biri derken anlamadım orayı eşinle konuş bence 
(6 puan) tarafından
Yani bu ilçeden biri demek istedşm
(12,560 puan) tarafından
Sen eşinle konuş kadına da öyle detay verme canım boşver
(6 puan) tarafından
Akşam konuşayım en iyisi
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Sosyal bir arkadaş yada iş arkadssi.... Böyle düşünmenin ötesine ne götürdü seni
(6 puan) tarafından
Ya benim fotoğraflarımı bile beğenmeyen adam gidip başkalarının fotoğrafını beğeniyor ve kaç kere uyarmama rahatsız olmama istemememe rağmen bide konuşuyorlarmış baksana kadın benimle tanışmak istemiş bana hiç bişey söylemedi bile haberim yok bebek var çıkamaz demiş
(9,242 puan) tarafından
Al karşına konuş başka çarem yok şimdi kadınla konuştun diye sana kizarda
(6 puan) tarafından
Öyle yapayım bari teşekkür ederim
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Eşinle o bayanla görüştüğünü ve sizinle tanışıp buluşmak istediğini söyleyebilirsin   ve hiç birşey eşinizden gizli sıklı olmasın neden görüştün derse baktım fotolarını beğeniyosun bende bi tanışayım dedim dersin tatlı dil ile
(6 puan) tarafından
Evet haberi yok konuştuğumuzdan ve öğrenirse kızar büyük ihtimalle böyle mi desem acaba ama çok sinirliyim tartışırız
(5,332 puan) tarafından
Sakinliğinizi koruyun ve tartışma çıkartığı zamnda huyuna gidin   ortamı germeyin
(6 puan) tarafından
Bende hiç öyle bi insan değilim ya çok sinirli bi yapım var
(5,332 puan) tarafından
Neden öyle değilim diyorsun başta kendi hanene negatifliği ekliyorsun insan istediği şey olur yterki olmak istesin
(6 puan) tarafından
Akşam deniyim bi en iyisi teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kadın gayet sıcak konuşmuş seninle ki demek ki sohbet etmeyi seven sosyal biri. Eşin de iş arkadaşı, sohbet etmiş olmaları çok normal. Baksana eşinle de tanışalım falan demiş. Eğer kizacaksan eşine kız çünkü evden çıkamıyor deyip kestirip atan o.  Yani eşimle samimisiniz heralde demen biraz abes olmuş bence. Kadın yine sakin cevap vermiş 
(6 puan) tarafından
Akşam konuşayım en iyisi geldiğinde
Kadın da rahatsız olduğumu anlasın diye öyle dedim aslında belki uzak durur diye ama hata ettim sanırım
tarafından
Rahatsızlık hissedeceğin bişey olmamış aslında ya da uzak durmasını gerektirecek bişey yok. Sanırım sen eşinin söylediği şeylere takılıp kadına yansıttın biraz :) sıkma canını, olur öyle şeyler. Ama eşinle konuş. Bir de herkesin görüşü farklıdır tabi ama yorumlarda görüyorum benim eşim hiç bı kadinla konuşamaz ne münasebet falan. Bence abartmaya gerek yok, iş arkadaşı nihayetinde. Birlikte baş başa gezip tozmuyolar ya. Eşinin aklında öyle bişey varsa sen kendini de paralasan zaten yapar. Bu şekilde kendini yorarsin. Hem bak kadın ne güzel tanışalım arkadaş olalım demiş. Kötü niyetli olsa soğuk davranırdı bence
(6 puan) tarafından
Of bilmiyorum ya kafam karıştı canım sıkkın anlamıyorum
tarafından
Sen akşama kadar sakinleş , güzelce düşün ne söylemen gerektiğine karar ver. Ama sakin ol. Burdaki yorumları da benimki de dahil senin kararını etkilemesine izin verme. Sonuçta herkes kendi karakterine göre, eşine, aile durumuna göre cevap veriyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Açıkçası adliye nerede onu bile bilmiyorum dışarı çıkmama izin vermiyor gibi konuşman hatta mesaj atman bence hoş olmamış. Onun sana cevapları samimi davranması da hoşuma gitmedi. Çünkü sonuçta hiç yüzyüze gelmemiş iki insansınız. Ve kusura bakma ama sana bile böyle rahatsa eşine de samimi rahat davranıyordur
(6 puan) tarafından
Haklisin zaten kardeşim gibi severim iyi efendi çocuk felan dedi
0 oy
tarafından
Ben suphelenirim sahsen niye benimle tanismak istiyo diye sonucta isyerindeki calisma arkadasi benim de isyerimde erkek calisanlar oldu hicbirinin karisini merak etmedim aklina bisey sokmak istemem ama demek ki ya baya samimiler ya da arkadasliklari farkli bi boyutta o yuzden kadin o kadar rahat konusmus. Bir de X beyse X beydir yani sonradan niye X diyo demek ki agzi X e alismis beyi sen yanlis anlama diye dedi bakti sen suphelenmiyosn normale döndü 
(6 puan) tarafından
Bende böyle düşündüm aslında o yüzden içim içimi yiyor
0 oy
(561 puan) tarafından
Kendini kadina karsi aşağılaman hiç olmamış ez.ik gibi gostermissin kendini. Onu gectim neden kadinla muhatap oluyorsun bisey olsa bile sana mi söyler. Yanlış yapmssin canim ksura bakma
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Ben kendini küçük düşürmene kızdım neden kadına ben parkı bilmiyorum yok adliyeyu bilmiyorum seni ezik pasif bir kadın sanacak egerki eşinle aralarında bisy yoktur inşallah ama varsa eşini sevmiyor bak bana değer veriyor gezdiriyor falan diye havalara girecek güçlü bir kadın imajı yaratsaydin keşke
0 oy
(147 puan) tarafından
Bence eşinizi uzak tutun kadından. Bugün bişey yoksa yarın olabilir. Evli adamla Sosyal medyadan takiplesecek kadar rahat birisi demekki. Sonuçta arada sadece 3 yas var. Öyle kardeşim diyebileceği bir yas farkı yoK arada.. hem kadın çok iyi biri bile olsa öyle biseyi asla yapmayacak biri bile olsa. Ne gerek var fazla samimiyete. Gitsin erkeklerle arkadaşlık yapsın  
0 oy
(9,504 puan) tarafından
Bence yaptığın olmamis eşinden şüphe edip onunla konuşmamak gerekirdi.sonucta bisey varsa da söylemez aksine aaa hiç bişeyleri bilmiyormuş konusmamizi bile sakladı eşinden korkuyor vs vs cins şeyler düşünür...sende başka arkadaşının resmini beğeneydin eşine inat yada ...yada açık açık konussaydin
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Bence esinle konus once, kadınada esim izin vermiyor vs vs demen bence dogru olmamis, kimene esinle senin aranda bu. Is arkadaşlığından ote degildir belkide, ki asla samimiyet sevmem boyle ortamlarda. Kadinda suc arama, eşinde ara ve ona hesap sormalısın. Sanane elin kadinin resmindende begeniyorsun de. Kadinlada samimi olma, gorusme yarin bigun eve gidip gelmek ister, iyice ters tepmesin
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Doğru yapmamışsın bence kuzum esinle halletseydin keske kadınla asla muhattap dahi olmazdım ben 
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Kadınla muhatap olman, hele hele hayatınla ilgili olumsuz detaylar vermen ve eşine cins demen doğru değil. Bunları söylemen seni sadece zavallı yapar kadının gözün de canım. Eşine sormalıydın bence .

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 673 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mersinli (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,061 göst.
5 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,638 göst.
17 Aralık 2020 Aile kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 641 göst.