+1 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (2,438 puan) tarafından

image

kizlar bı bu çocuğu sahiplendik . Önceki sahibi çokta ilgilenmemis aşıları bile yok. Pire vardı bitason diye bı damla yaptık onun faydası olur mu ? Bide bu çocuk purina Felix mama yiyor bu iyi bı mama mi değiştirmem gerekiyo mu degistirirsem hangi mamayı almam lazım? Son olarak çok fazla tüy döküyor bu zararlı mı bunun önüne nasıl gecebilirim

4 Cevaplar

+1 oy
(4,548 puan) tarafından
Bilgim yok. Post çıksın, kedisi olan birileri görür belki. 
-Reklam-
+1 oy
(1,076 puan) tarafından
Aşırı tüy dökmesi eksik beslenmeden olabilir. Ama türüne bağlı da olabilir. Bazı kediler fazlaca tüy dökerler. Benim kedim öyle değil. Purinanın mamaları iyidir. Bende ondan kullanıyorum. İç dış parazit yaptırırsanız pire ve parazit sorunu çözülür. Aşılarını da mutlaka yaptırın. Umarım kısırlaştırılmıştır?
(2,438 puan) tarafından
Daha 1 yaşında bile değil kısırlaştırma ne zaman yapılmalı
(1,076 puan) tarafından
İlk kızgınlığa girdikten hemen sonra yaptırmak ideal. Dişi mi erkek mi?
(1,076 puan) tarafından
Erkekler 7-8 aylıkken dişiler 11-12 aylıkken ilk kızgınlıklarına giriyorlar yani artık erişkin oluyorlar
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Canım benimki 11 yaşında yaşlandı tüy dökümü fazla Benimkide felix aşığı kesinlikle yemezse krizlere giriyor mecbır veriyoruz ben tüy sorununu söyle hafiflettim Royal canın indoor diye bir maması var tüy ve sindirim yardımına etkili diğer kurulara göre daha yumuşak hem severek yiyor Felix'i bir nebze unutuyor hemde gözle görünür fark yarattı bizde düzenli tararsanızda aza indirir siniz 
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Dış parazit ilacı yapıldıysa geçer. Mamayı değiştirme cins kedilerde mama değişikliği bağırsaklarını bozuyor.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 175 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seri (2,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 180 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
1 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 404 göst.