+1 oy
124 göst.
önce Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında dogdugundan beri kızıma doğru bişey almadılr kayınvalidemler.Bende hep ona göre muamele yaptım herşey lafta değil.Bugun gelirken diyoki pazardan 25 TL badi aldım bı baktım kullanılıp satılan ürünler varya ondan almış gelmiş .Bazı yerleri lekeli bile .Al bunu geri götür dedim ben kimsenin giydiğini giydirmem dedim.Dogru düzgün bir takım alsaydin ya bu çocuğun hiç mi değeri yok dedim .Böyle konuştum diye eşim bana tavır aldı.cimrilikten ölüyorlar yaa

5 Cevaplar

+3 oy
önce (4,344 puan) tarafından
Durumu olmaz ucuz bisey alir neyse. Onda bile ikinci el alinmaz ayiptir. Hic almasin daha iyi.
önce (230 puan) tarafından
Benim kızdığımda o bir toka alsa bile kabul ederdim de kullanılmış ürün almak ne ya
önce (4,344 puan) tarafından
Evet kabul edilebilir degil. Esinde annesini savunmakta hakli degil, aksine onun annesine sitem etmesi lazim bunu mu layik gordun diye.
-Reklam-
+1 oy
önce (2,569 puan) tarafından
2.el almasi evet dogru bisi degil canm dediklerinde haklisin esinde garip acikcasi nie oyle bi tepki verdiyse artik.ama babanne falanda olsa bi beklenti icine girmen dogru degil.bosver kendj cocuguna kendjn bak ilerde biz sunu bunu yaptik diyemezler enazndan
+1 oy
önce (884 puan) tarafından
durumu olmay

an biri de olsa başkasının giydiği alınmaz 

benim kayın babam kirada oturuyo memur olmasına rahmrn bize ev alıp oturduk 

bu gün oğlum için 5.000 tl attı 

demem o ki yokdan var edenler de var 
0 oy
önce (265 puan) tarafından
Yaptığın harekette çok haklısın iyiki susup oturmamışsin . Eşini de boşver ben burdan rahatladım valla . İki tane poğaça yapıp getirsin onada raziyim ben . 
0 oy
önce (2,154 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında benim kaynanamda hiçbir şey almaz. Almazsa almasın takılmıyorum. Ve ilk ve tek torunları. 
önce (230 puan) tarafından
Benim kızımda oyle ilk tek torun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 375 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cangul19 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,156 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu