0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (362 puan) tarafından
11 aylık oğlum için yarın eeg çekilecek devlet hastanesinde uyku problemimiz için çocuk doktoru çocuk nörolojisine yönlendirmişti hem devlet hastanesine gidelim hemde fayda sağlanamazsa özele gidelim dedik özelde bu ayın 20sine randevu bulabildik. Ancak yarın için şöyle bir sıkıntımız var sabah 8de uyandırılıp 18e kadar uyutulmayacak bu şekilde bilgi verildi tarafımıza normalde zaten uyumaz uyuttuğumuz zaman 10 dakika uyuyor 11 dakika uyanıyor buna rağmen tüm günümüz zehir hiç uyumadan nasıl olacak bilmiyorum ona 10 dakika bile birşey kazandırıyordur hiç uyumadan nasıl geçeçek yarın bilmiyorum çok stresliyim. Büyük oğlumda da daha önce eeg çekildi özel hastanede bebekken bir ayağı sürekli titriyordu götürdk ilaçla uyutup yaptılar hepsi aynı gün içinde oldu çok şükür bir problem çıkmamıştı şuan 3 yaşında. Ama bunda 10 gün önce hastaneye gittik yarına gün verildi üstelik uyutmamamız gerektiğini söylediler var mı çocuğu gün boyu uyutmayıp durdurabileck bir yöntem 

3 Cevaplar

0 oy
(13,310 puan) tarafından
geceye randevu alabilme imkanınız var mı? yeğenimde sorun yaşamıştık bu yüzden akşam 9-10 gibi randevu almıştık uyku saatine denk getirmiştik
(362 puan) tarafından
Devlet hastanesi bu mümkün değil 10 gün önce verildi tekrar randevu alırsam daha ileri tarihe verirler
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Benim yeğenim çekilmişti canım oda çok zor uyur hemen uyanır 2 gün uğraştık biz ilaç vermelerine rağmen uyumadı hep kablolar takılırken açtı gözünü ikinci güne zor izin aldık doktordan gece hiç uyutmadık bizde uyumadık tabi o gün yine ilaç verdiler uyumadı tabi yine en son 1 yaşında olmasına rağmen 6 yaş üstüne verilen ilaçtan verdiler en son bizimki şükür uyudu çekildi sedyeye kucağımda tutarak yatırdım eğilerek battaniyeyi üstümüze örttüm öyle çekim bitene kadar öldüm bel ağrısından Allah'a şükür sonuçları temiz çıkmıştı katılma nöbeti geçirmiş,  inşaallah böyle zor  olmaz sizin başka şehire gittik iki günde yolda bi başladı uyumaya ertesi güne kadar cadaloz ya perişan etti herkesi ama :)))))
(362 puan) tarafından
Ay inşallah bizimkide böyle olmaz... bilmiyorum bizimki uykusu olduğu halde uyumuyor 24 saatin içinde toplam 4 saat uyuyordur oda 4 saat ard arda değil 10 dakika 15 dakika çok zorlanır olduk var bşr sıkıntısı belli ama yarın çok daha sıkıntılı geçeçek diye korkuyorum bize eeg çekilene kadar yani sıkıntısı çğrenilene kadar melatonin diye takviye edici şurup verdi ama oda faydasız
0 oy
(535 puan) tarafından
Oğlumda epilepsi şüphesiyle 5 aylıkken çektirdik 7de uyandırdik 12 deydi eeg 13 . 30 da aldılar otobüsle gittik bide uykusu gelir otobüste kafa düşerdi biz uyandırırdik:)) düşünün cingirak bile fayda etmiyor :)) 

Nasıl durduk malesef emince uyuyordu hemen bizde emzirmedik hep dik tuttuk sizinki yürüyorsa eğer randevuya kadar çıkın dışarı parka gidin alışverişe götürün yürütün mesela bi oyuncak alın onla vakit geçer az da olsa . Ama emdiği an uyur oğlum gibi  memeyi az verin sık verin uyur yoksa .

Sevdiği oyun varsa oynayin . Saklanbac yakalamaca oyanyin toprakla oynayin dışarı çıkın kedilere bakın onlars mama verin zaman geçirmek için çok şey var aslında 
(362 puan) tarafından
Emmiyor canım benimki normalde durmayan sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebek yarın muhtemelen tüm gün dışarıda olacağız ama olurda uyursa ne yapıcam kendim uyutsam dahi 1 saat sallamaya 10 dakika uyku verir. Yürümüyor henüz koltuklardan tutunarak yürüyor yada elini tutunca

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 59 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde DilaLina (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (961 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuzum (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tuba akcay (12 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,891 cevap

40,502 kullanıcı

Kategoriler

...