Merhabalar, ben annem ile arkadaş gibiydim. Evlenmeden önce eşimi falan çok sevmisti, dedemle ananemle falan tanıştırdık sonra aileler tanıştı. Eşim doğulu, biz İzmirliyiz. Eşimin ailesi çok varlıklı da değil. Ama eşimle ikimiz de öğretmeniz. Annem beni kayinvalidemlerin yanında küçük düşürmek rezil etmek beni kotu göstermek için elinden geleni yaptı, dedem de dahil. Kayinvalidemler beni savundu. Annemlerin az çok niyeti sezdiler. Daha sonra annem bana evde çok kötü davranmaya başladı, ananem arıyor nişanı at başkasıni buluruz vs demeler basladi. Ben itiraz edip tartistim hep. Sonra nikahına 3 gün kala annemle desenlere gittik ve orada çok alakasız bir şekilde olay çıkarıp üzerime geldiler, ben saygısızmisim bana düğün yapmayacaklarmis ne halim varsa gorecekmisim. (Düğün ortak olacaktı). Sildim seni falanlar filanlar baya ağır konuştular. Ağlaya ağlaya eve döndük. Eşime daha ben anlatmadan olayı annem mesaj atmis. Artık hayatınızda ben yokum, ya sen gel al onu, ya da o gelsin ne yapıyorsanız yapın diye. Ben de bunun üzerine kayinvalidemle kayinbabamla falan konuştum onlar çok gel biz senin arkandayiz dediler. Ve ertesi sabah çok alakasız bir şekilde annem dedemle konuşup sabahın köründe evden çıktı ( bağıra bağıra konuştu sanki ben duyayım diye, ve normalde çok geç kalkar annem). Ben de bavulumu toplayip, nikahıma geldim. Yolda kayinvalidemi arayıp o laf taşır, saygısızlık yapar, yemek yapamaz vs vs diye beni aşırı kotulemis. Sagolsunlar onlar beni bildikleri için kulak asmadılar. Bunun üzerine 2 erkek kardeşim de benimle iletişimi kesti. 1 sene olacak ben ailemden kimseyle konuşmuyorum. Evet bu durum beni çok üzüyor ve onlar yüzünden evlilihime kaç sıfır geride başladığımi anlatamam, eşimin bana bir süre hep güven sorunu oldu. Şimdi annem barışmak için adım atıyor. Ben yalnızlıktan biraz sıkıldım ama hayatımı tekrar kaosa çevirip eşimle arami bozar diye çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım