0 oy
34 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Doğumdan önce adetim 6 gün sürüyordu şimdi ise 9 hatta damla damla 10 günü buluyor normalmi 

2 Cevaplar

0 oy
(535 puan) tarafından
Dogumdan sonra düzene girmesi ortalama bir yılı buldu bende gerçi söyle ben dogum yaptım tam bir yıl adet olmadım.  Oğlumun dogum gününe 1 hafta kala falandı oldum. Sonra 3 ay olmadım 3 gün olup kesilirdi.  Sonra Sonra düzene girdi a.ma
(71 puan) tarafından
Bazılarını süt korur derler benle aynı ayar bir arkadaşımda doğum yaptı oda sizle ayni 2 3 gün sürüyormuş tam gelmiyor Muş süt hormonlarinin fazla olmasından dolayı bende emziriyorum ve doğum yapalı 5 ay oldu 10 gün adet goruyorum eşimle de ister istemez aramız açılıyor tam bitti diyorum yine geliyor yani bende çok sıkıldım bu durumdan
(535 puan) tarafından
Sabredin toplamda 1 yıla düzelir eşinizle boşa gerilmeyin bu bi süreç tüm hormonlar tepisti değişti yani kolay değil bu durum dengeli beslenin birazda spor yapın gerçekten etkisini göreceksiniz evde dans edin egzersizler yapın ruh haliniz dahi doğal dengeye etki edebilme orani var. Ben tam düzene girdim derken bi kere çok üzüldüm sadece 1 gün okadar adetime 1 hafta varken 1 buçuk ay attı beni düşünün
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Benimde 6 dan 11 e çıktı 
(71 puan) tarafından
Normal heralde ozaman  ne zaman oldu doğum yapalı tam bir düzene girmedimi
(291 puan) tarafından
2 yıl oldu bu ay ara kanama yaşıyorum adet bittikten 1 hafta sonra bir gün kanama oluyor 2 gün birşey yok tekrar 1 gün kanama oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ysmn18 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.

410,553 soru

12,350,881 cevap