+2 oy
227 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (72 puan) tarafından
4 yasinda kızım var kardeşi olacak daha yeni hamileyim ne zamn soylenmeli

15 Cevaplar

+4 oy
önce (883 puan) tarafından
Bende 4 yaşındaki kızıma hemen söylemiştim herkese dedi hemen annemin karnında bebek varmış diye djdkkd
önce (1,919 puan) tarafından
Ay bir tanıdığım vardı kızı her yerde annem hamile diyormuş kimle karşılaşsa annesi rezil ediyor beni heryerde diyordu:D
Valla bende yaşadım o yüzden hemen söyleme bence bacım olur olmadık yerde söylüyor rezil oluyordum:)
önce (1,919 puan) tarafından
Post sahibi değilim kız:D
Öff kullanıcı adına bakmamıştım kanka sjsjksksksm sende olursa söyleme işte :d
-Reklam-
+2 oy
önce (7,890 puan) tarafından

Öğrendiğimiz an söyledik. 

Evet zaten kardeş istiyordu sevindi .herkese söyledi.
önce (3,267 puan) tarafından
Kaç yaşındaydı
7 yaşındaydı aşağı yukarı.
Büyükmüş canım. Sabırsız olmaz en azından ar diyince daha çok bekleyebilir
Sabirsizdi yine
+2 oy
önce (18,046 puan) tarafından
Ben hemen söylemiştim oğluma 4.5 yaşındaydı sürekli ne zaman gelecek diye soruyordu canm bence hemen söyleme  4 5 aylık olsun öyle söyle 
+2 oy
önce (3,623 puan) tarafından
Doğuma 2 hafta kala söyledim. Çünkü hem sabırsız hem de çok sorgulayan bi çocuktu o yüzden erken söylemek istemedik 
+2 oy
önce (10,057 puan) tarafından
Şuan 3 uncusune hamileyim 11 haftalık olunca söyledik ablasına abisine kardesiniz olacak diye şuan 13 haftalık 
+1 oy
önce (42 puan) tarafından
Yengemin oğlu 16 yaşında nasıl söylesem diyordu o aklıma geldi ajajja 
0 oy
önce (3,439 puan) tarafından
Kalp atışını duyunca söyledim
0 oy
önce (2,567 puan) tarafından
Buyuk kizim testi gormus bana dedi bende evet dedim hos karsiladi ama  icten ice kiskanmis.kucuk kizimdan sakladik 4.aydaydim ablasi sinirlendide soyledi kendinj yerlere atti kiyameti kopardi.jardesi suan 18aylik hala daha isinmis degil.ama buyuk kizim cok seviyor kardesinj.ben ilk dogdugmda sevmemistim ama simdi cok seviyorm diyor
0 oy
önce (29,184 puan) tarafından

Etrafa dediğim zaman duydu erkenden demedim

Dört ayimda demiştim 
0 oy
önce (8,016 puan) tarafından
Ben hemen söylemiştim.Sürekli karnımı seviyordu.Şimdi ise kardeşim de kardeşim diye etrafta dolanıyor. Asla kızmama bile izin vermez.O derece seviyor kardeşini. 
0 oy

İnternette 3 ayı geçmeli ama çok erken de çok geçte söylememeli diyor. Yani 6aydan sonrası iyi bence çünkü sabırsız olup ne zaman doğacak diye çok soruyorlarmış. Onlara vakit geçmez :D

0 oy
önce (7,737 puan) tarafından
Ben erken söylediğime çok pişman oldum. Çok darladi beni her dk soruyordu ne zaman gelecek diye . Bir başka kardeşin olsa nasıl olurdu diye sorunca yok istemiyorum ben daha o kadar bekleyemem diyor (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
0 oy
önce (2,656 puan) tarafından
Çocuklar da zaman algısı olmadığı için hemen söylemeyin bence. Riskli dönemi atlatınca söylemek daha iyi. Daha ufak olsa daha da geç söyleseniz olurdu ama çevreden öğrenmesi hoş olmaz
0 oy
önce (4,337 puan) tarafından
Ikinci gebeligimde hemen soyledim ilk ogluma ama 7 haftalik dusuk yasadim sonra cok uzulmustu. Tekrar gebe kalinca 3 4 ay civari soylemistim. Rabbim korusun tabi herkes boyle bi tecrube yasicak diye bisey yok ama bence hemen soylenmemeli.
0 oy
önce (1,903 puan) tarafından
Yerinizde olsam şöyle 3-4 ayi beklerim hele ki sabırsız ise beklenmeli hemde o riskli dönem de geçiyor yani. Benim kızım 22 aylık pek anlamiyor ona diyorum kardeş olacak vs diye. Ana anlamış olsaydı 3-4 yaş üstü beklerdim sanırım. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 831 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 182 göst.
0 oy
6 cevap 65 göst.
+1 oy
3 cevap 83 göst.

409,717 soru

12,316,994 cevap