0 oy
259 göst.
önce Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
Daha 6 haftalığım ama merak ediyorum annemgil yaylada olur fırın açık olacağı için annem gelemicek görümce var onu da hiç sevmiyorum düşman gibi geçenlerde hasta oldum gelmiş annen nerde diyor öksürsem annem gelsin baksın istiyor çok gıcık oluyorum asla dost değil bana bunu çok iyi biliyorum eşim gelse 2 tane de evde çocuk var 3 13 yaşında başka gelecek kimse de yok size kim baktı hastanede evde eşimle idare ederiz 3 4 gün ama hastanede nolacak 

24 Cevaplar

0 oy
önce (4,996 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
3 normal doğum yaptım kimse yoktu kendim baktım heleki ilk dört doğumda 16 yaşındaydim en son doğumum da sezeryanla oldu annem kaldı yanımda bir gün yattık zaten eve çıktık eşim baktı tam kapanma olmuştu kimse gelemedi
önce (233 puan) tarafından
Ben asla normal istemiyorum
Neden canım ben şimdi doğurmuş olsam ikisinde denemiş biri olarak net normal doğum yapardim net yani
Sancıya asla dayanamam kürtaj olurken bile zor dayandım canımdan can gitti resmen
Tabi herkesin acı eşiği farklıdır canm
Evet öyle
-Reklam-
0 oy

Herkes doğum yaptı acaba niye kimse yorum yapmıyor :) anneler hadi yoruma 

0 oy
önce (2,819 puan) tarafından
İlk çocuğumda annem geldi diğer ikisinde görümcem baktı 
Annemin imkanı yok babam fırında tek kalır o kadar işi de tek yapamaz
0 oy
önce (2,528 puan) tarafından
Annem kaldı benim canım 
önce (32 puan) tarafından
Ya sürekli ağlıyordu ne cenen varmış diye yüksek sesle iyice korktu bende sezaryenli halimle yaptım anne içgüdüsü sanırım altını kolaylıkla temizledim sezaryende ilk hafta yatalak gibiydim
Annen niye öyle yaptı ki en zor anında
önce (32 puan) tarafından
Birde trip attı gidecem ben falan diye ben o günleri asla unutup bir çocuk daha yapmam eşim desen öylesine
Benim ikinci doğumum olacak ama ikinci evliliğim görecez bakim bu ilk olacak
önce (2,528 puan) tarafından
Yaaa üzüldüm senin adına canım
0 oy
önce (7,819 puan) tarafından
Gorumcem baktı bana . Kaynanam da evdeki çocuğuma baktı. 
Kaynana yaşlı görümce de baksa en ufak birşeyde baş kalkıncı yapar
önce (7,819 puan) tarafından
Annen bacın yokmu
Annem varda Eylül ayında yaylada olacaklar fırın çalıştırıyorlar bacım yok
0 oy
önce (237 puan) tarafından
Kaynanam kaldı annem şehir dışında yaşıyor gelene kadar bunda da annem gelir ama annem gelene kadar yine ya kaynanam bakar oğluma da eltim bakar sağolsunlar yine de bu konu da hakkını yiyemem kaynanam biraz kem küm eder ama eşimden çekinir:)) eltilerim de oğlumun fırsatını vermezler 
Kaynanam yaşlı kalamaz ki benim görümcede çekinir kürtaj oldum kaldı yanımda güzel ilgilendi ama geçenlerde hasta oldum eşim aramış geldi eke eke annemi soruyor kürtaj olduğumda sesi çıkmıyordu eşim var diye
0 oy
önce (1,875 puan) tarafından
1 yaşında bebeğim vardı 2.doguma gider yanımda bir gece arkadaş kaldı annemlerde 3 gün kaldım 3 günde annem evimde kaldı giddi ilk dogumda 40 gün sonra geldi annem hastanede 15 gün tekdim evde geldim alisdik tek olmaya sizde alışın yoksa zor herkes bir kulp bulup o gün olmayacaktır ✓
Annemin hiç faydası olmicek bana ilkinde gelmemişti bile kaçtım diye
önce (1,875 puan) tarafından
Diğerlerinin ne kadar olur orada şüpheli ✓
Keşke onlarında hiç olmasa
0 oy
önce (15,683 puan) tarafından
Ben ikinciyi doğururkende sadece eşim vardı yanımda. Büyük kizima evde kiz kardeşim baktı. Bakan olmasaydı hastanede yanımda kalacaktı. 
Bizim iki tane var onlar idare eder kendini gece de abim yada kardeşim gelir yatar yanlarında yemeklerini de dışardan söyleriz kimseye gerek kalmaz eşim izinize gelince konuşacam
0 oy
önce (957 puan) tarafından
Eğer vajinal doğum yapacaksanız kolay ayaklanırsınız evdeki 13 yaşındaki çocuğunuz 3 yaşındakine göz kulak olabilir eşinizde sık sık eve gider gelir telefonla arar bir gün atlatılır sezaryen doğum yapacaksanız sizi yürüttüklerinde eşiniz yine ara ara eve gidip gelerek evdeki çocuklara göz kulak olabilir 13 yaş bence küçük değil aklı başında olunan yaşlar bir gün idare edebilir kardeşini eğer imkan yoksa
Gece abim gelir yatar yanlarında 3 yaşındaki zaten kendiliğinden uyur yatınca
önce (957 puan) tarafından
O zaman hiç dert etmeyin şükür ki çok küçük değiller bir gün idare edebilirler anne olarak aklımız hep onlarda ama hayat bu ne olacağı belli olmuyor hiç doğum olmaz hastalık sağlık olur iş olur ayrılık bi şekilde buluyor insanı istemesekte
0 oy
önce (3,393 puan) tarafından
Hastanede Bir gün annem bir gün teyzem kaldı yanımda evde eşim izinliydi ramazan ayına da denk geldiği için kımseyı istemedim ben yavaş yavaş her işimi gördüm
Bende kimseyi istemiyorum inşallah allahım yardım eder
0 oy
önce (952 puan) tarafından
Valla annen gelmiyorsa gorumcene kaldın mecbur kaynanan yok mu
Kaynana 90 yaşında
0 oy
önce (844 puan) tarafından
kayın validem vardı annem yoktu malesef olmak istemedi yada önemsemedi 
Benim kayınvalidem olamaz 90 yaşında
0 oy
önce (10,060 puan) tarafından
Sezeryan mi olacaksın eğer normal doğumsa kimseye ihtiyacn yok normal olsa doğum bittikten sonra ztn az da olsa kendi kendine bakabiliyirsun kalkıp yürüyebiliyirsun tabi alta çok dikiş yoksa bende 13 haftalıgim eşim dışında kimseyi istemiyorum kendim bakarım kendime tabi normal doğum olacaksa
Sezeryan olacak inşallah
önce (10,060 puan) tarafından
O zmn haklısın biri yanında olmalı
0 oy
önce (602 puan) tarafından
Sadece eşim olsun yeter bana 
0 oy
önce (6,075 puan) tarafından
1 Cide annem geldi 2 ye hamileyim  allahın izniyle  annem gelcek yine 
0 oy
önce (238 puan) tarafından
İlkte annem kaldı ıkıncıde oğlum 8 yaşındadı zaten teyzem ogluma baktı annem yıne basımda kaldı ucuncu dogumda ıkı cocugjma annem baktı bana teyzem baktı dorduncu napcam bilmem:)))) esım kalır hastanede goz kulak olur bana 
0 oy
önce (749 puan) tarafından
Normal doğumda eğer kolay olur herhalde hastane tek yapabilirsin
0 oy
önce (1,900 puan) tarafından
Annem uzak gelemiyor. İlkte kaynanam geldi hastaneye sonra onun evine geçtik 2 hafta kaldım kendi evime geçtim o zaman da bekar görümcemle kuzeni geldi elimi biseye sürmeme izin vermezlerdi. Şimdi 2. De yine öyle olur bu sefer görümcem hastaneye gelsin istiyorum sonrasında kaynanama geçerim bakalım nasip hayırlısı.. özele imkanım yok yoksa özele gider eşim olsun isterdim doğum zamanı…..
0 oy
önce (4,339 puan) tarafından
Ilkinde teyzem kalmisti hastanede. Sagolsun dogumda yardimci olsu diye kalsin ddm ama o da bebekte pek yardimci olamadi. Ben alip emzirmeye calisiyodum. Normal dogum yaptigim icinde kendi kendime isimi goruyodum zaten. Ikinci de annem kaldi. Yine kendi isimi kendim gordum. Annem tabi daha yardimci oluyodu en azindan ufak tefek isimi yapiyodu ben sadece bebekle ilgilenmistim. Ama illa da biri lazim mi eger normal doguracaksan degil. Sezaryense zorlanabilecegin icin guvendigin biri yaninda olsa iyi olur tabi
Sezeryan olacam
0 oy
önce (1,514 puan) tarafından
Benim ablam ile kız kardeşim geldiler Allah razı olsun her işime yardım ettiler 40 gün 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 463 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 193 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (813 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 719 göst.
30 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (810 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 601 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

409,511 soru

12,308,931 cevap

38,646 kullanıcı

Kategoriler

...