0 oy
271 göst.
önce Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
Daha 6 haftalığım ama merak ediyorum annemgil yaylada olur fırın açık olacağı için annem gelemicek görümce var onu da hiç sevmiyorum düşman gibi geçenlerde hasta oldum gelmiş annen nerde diyor öksürsem annem gelsin baksın istiyor çok gıcık oluyorum asla dost değil bana bunu çok iyi biliyorum eşim gelse 2 tane de evde çocuk var 3 13 yaşında başka gelecek kimse de yok size kim baktı hastanede evde eşimle idare ederiz 3 4 gün ama hastanede nolacak 

24 Cevaplar

0 oy
önce (843 puan) tarafından
annemi isterim ben çünkı kimse anne gibi bakamaz
-Reklam-
0 oy
önce (534 puan) tarafından

Annem geldi eşimin üvey annesi geldi. Doğumhanedeyken annem vardı yanımda çok yorulmuş otururken uyudu çok susadım baygınlık geldi zaten bayılmışım haberi bile olmadı:D

Odaya geçince de annem kalmasın dedim kaynanam kaldı yanımda. Evde de iki gün kaynanam kaldı sonra gittiler tek kaldım

0 oy
önce (44 puan) tarafından
Benim 2 doğumuma da kendi ablam gelmişti şimdikine de ablam gelicek çocuklara kayınvalidem bakıcak hastanede kimin yanında daha çok rahat edersin oda önemli
0 oy
önce (14,641 puan) tarafından
Allah’a şülür öyle düşüncem olmadı ilk doğumum kendi şehrimiz d de oldu cümbür cemaat herkes hastanedeydi yanım da 

2. Doğumum da annem yanımda kaldı kızıma kvalideö ve kpederim baktılar evde annem gitti onlar evde benimle kaldılar 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 463 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 193 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (813 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 719 göst.
30 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (810 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 601 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

409,516 soru

12,309,136 cevap

38,653 kullanıcı

Kategoriler

...