0 oy
155 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (129 puan) tarafından
Kızlar annem evime geldiği gibi dolabı yatak odasını çantamı kontrol ediyor yine geldi çantam yatak odasindaydi canatamami girdin dedim kızdı gitti evime gelme gelirsen saçlarını yolarim dedi evime geldiğinde yatağıma da bakıp kocanla burda mı yatiyorsun diyor belki on defa bu soruyu sormuştur hiç anlamıyorum annemi artık onla görüşmek istemiyorum ama anne işte diyip unutuyorum her yaptığı yanlışı 

9 Cevaplar

0 oy
önce (7,797 puan) tarafından

Zoru neymiş ki ????,

önce (129 puan) tarafından
Bende anlamadım canım
-Reklam-
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Ay cok sinir bozucu annem diye herşeyi soyleemk zorunda mı ki 
0 oy
önce (957 puan) tarafından
Neyi kontrol ediyor mesela neye bakıyor çantanızda dolabınızda amacı neki ? Yerinizde olsam burda mı yatıyorsunuz dediğinde de yoo ev bizim değil mi her odada sıra sıra yatıyoruz derdim :)) 
Valla canım bilemedim insan niye öyle sorar ki
0 oy
önce (232 puan) tarafından
Kız anam bu kontrolculuk değil ki . Hastalık derecesinde kötü seyler bunlar . Anne işte deyip bu yanlışları unutursan başına büyük işler açar . Yanlışta değil bunlar yanlış masum olur . Annen çok tehlikeli.
Nasıl yani tehlikeli canım
0 oy
önce (705 puan) tarafından
Aynı benim annem çok zor 
0 oy
önce (1,526 puan) tarafından
Yok artık amacı ne yani kusura bakmayın da anneniz mahrem nedir bilmiyor galiba kızı olmanız evlendikten sonra ayrı bir mahreminiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin anne de olsa sınırlarını bilmeli 
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Sen de ona gittiğinde her yeri kontrol et
0 oy
önce (18,160 puan) tarafından
Sormadaki karıştırmadaki amacı nedir yani ? Ayrıca annedir yapar diye bir şey yok. 
0 oy
önce (1,406 puan) tarafından
Annen sapık mı?

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 255 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 108 göst.
+1 oy
10 cevap 453 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneee (591 puan) tarafından soruldu