0 oy
156 göst.
önce Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kaynanam kayin baba lbugun evime geldiler Ben ailevi sorunlardan dolayı baya aramız sorunluydu yani kısacası çok kötü insalar  

Ben gitmem onlara onlar geldi oglum acti kapıyı  

Hoşgeldiniz demedim

Bişeyde ikram ermedim haketmiyorlar 

Neyse benim eşim kaynım ortak 

Kayın babam senin kocan oğlumu yoldan çıkartı herşeyi yaptiriyor  kocan öğretiyor  ne olursa

Kocamın ustune kalliyor 

Kaynima korkudan seslememezler 

Bana öyle diyince ben de ayrılsınlar dedim herkes 

Kendi yoluna baksın kaynima  en ufak bisey

Olsa kocamdan biliyorsunuz artık biktim kovacaktım zor tutum kendimi  

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,526 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Okudum anladım ve şunu söylemek istiyorum geldiklerinde eğer üstten bir kilit varsa öyle kitle oğlun da açamasın kapıyı çalsın çalsın evde olduğunu bilsinler ama paşa paşa defolup gitsinler 
önce (13 puan) tarafından
Kız hıc gelmezler genelde ama dünden geldiler inan ki oğlum açmış  bidaha her zaman kitlerim onların hayata geleceklerini düşünmüyorum ama onlar evime büyü saçmaya geldiler
Kitle hep yukarıdan bacım delikten bakarsın onlarsa açmazsın pis yüzsüzler
Ama yine gelirler bidaha  dikat ederim
Evet dikkat et sen
Kız zaten hastayım.hamildyim çocuğum var geldiklerinde kafam açık insan cup içeri daldilar  utandim vala
En nefret ettiğim insan tipidir biliyormusun Bi müsaitlik sorulmaz dan diye girerler ya deli oluyorum deli
Aynen vala  terbiye edeo
Buna çok güzel bir lafım var vermemiş armut neylesin mahmut
-Reklam-
+1 oy
önce (453 puan) tarafından
İnsan nefret ettıgıne de bunu yapmaz ki evine geldiyse. Zaten bu tavrın gösteriyor aranızdaki sorunların senden de kaynaklandığını belki azı belki çogu bilemem. Hayırlısı olsun hakkınızda
Ben bisürü kotuklerone rağmen afetim  her zaman sil baştan yaptım öyle yaptığım için zaten önemsemiyorlar neyse takı büyü yaptıklarını görüpte evime getirene kadar afetmem
0 oy
önce (7,766 puan) tarafından
Waht didin gülüm ?????
Anlamadım balım ya
önce (7,766 puan) tarafından
Bende anlamadım cnm senin yazdığını
0 oy
önce (951 puan) tarafından
Öncesini bilmiyorum ama evine gelen kim olursa olsun hoşgeldin demeliydin en azından bir çay ikram etmeliydi onlar çıktıktan sonra yine konusmayabilirdin küs kalmaya devam edebilirsin ama bizim kültürümüzde evime gelene hoş geldin denir
Inanki haketmiyorlar cok kotuluklerini gordum
0 oy
önce (912 puan) tarafından
Ortaklık mevzuunda çok haklısın, ama ne olursa olsun evine gelen insana öyle davranman hoş olmamış bence. İstediğin konuda yorum yapıyorsun ama hoş geldin demiyorsun..  

Bu arada onlarınki de ne yüzsüzlük, gelin hoşgeldin bile demeyecek, ben gidip oğlumu kötüleyeceğim ona?  
Eve almadım habersiz gelmişler oğlum acto kapiyi
Peki.
Zaten ben hastayım hamileyim bide çocuğum  var artı grip olmuşum  evim çok daginikti  terbiyeli ınsanlar olsalar ararlar girdiler ansizdan kafam açık tisort  tayt insan cup diye girmişler benim bakıma ihtiyacım var bide onlara hizmet edecqm gelmişler kavgaya büyü sacmaya
Tamam canım bişey demedim özür dilerim
Özür dileme ne gerek yok balim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
19 cevap 569 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu