+3 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Anne böyle böle dusunuyorsun sanırım ama ben ev üstüne ev olmaz ben yapamam ben eşimle yeri geliyor kavga ediyorum yeri geliyor çocuktan bunaliyorum dedim o da bende rahat edemem bir odam olsun ben böyle iyiyim dedi 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,265 puan) tarafından
Nasıl yani gelmeyecek mi şimdi
(133 puan) tarafından
Ne gelmesi zorunda mı ki gelecek
(1,265 puan) tarafından
Odam olsun demiş ya anlayamadım tam
(1,265 puan) tarafından
Yani arada bir gelirim yinede mesajı veriyor sanırım :d
(133 puan) tarafından
Hayır kız kendi evimde kalırım dedi
(1,265 puan) tarafından
Kalsın anam her şeye burnunu sokar evine işine çocuguna boşver iyi yapmışsın
-Reklam-
+1 oy
(2,624 puan) tarafından
Oh benm icim rahatladi burdan kiz.
(133 puan) tarafından
Ne işi var otursun evinde
+1 oy
(2,404 puan) tarafından
Şuan bu sözleri ben söylemiş olsaydım onca döktüğüm gözyaşları dökülmemiş giden çürüyen gençliğim olmamıştı emin ol hayatının en doğru kararı net ac kal susuz kal ama aile binasına girme çıkış yok çünkü 
+1 oy
(1,957 puan) tarafından
Sert biri olarak biraz sert olmuş sanki geldinde yapamadiginizda söyleseydin diye düşünüyorum ✓bir tık sert olmuş gibi geldi bana
+1 oy
(769 puan) tarafından
Bir önceki postunu okudum da neden herkes ev üstüne ev olmaz falan filan gaz verici şeyler yazmış. Bizler neden empati kuramıyoruz bakın bizlerde birer kayınvalide adayiyiz sizin basiniza böyle bir durum gelse gitmeyi isteyeceğiniz yer neresi olur el bebek gül bebek buyuttugumuz evladimizin evi olmaz mı. Kim bilir o kadın ne şartlarda evladını büyüttü de şimdi bana bakmıyor olacak. Hem birazda olumlu düşün çocuğunu rahatlıkla birakabilecegin biri olacak kafanı dinleme fırsatın olacak bunları değerlendirmek varken neden kalp kırılsınki bir daha düşün derim. Kalsın rahat edemeyeceğini anladığı zaman o kendi gitmek ister zaten
(769 puan) tarafından
Edebini takın canim post açıyorsan eğer olumlu olumsuz olan yazılara abartili tepki vermeyeceksin. Ben ne seni tanırım ne kayınvalideni kalitesizliğini net belli ettin.
(133 puan) tarafından
Gerginim canım kusura bakma olur mu ama sen bilmiyorsun onaltı alllah bana imtihan olarak vermiş çevrem biliyor lütfen onu bana savunma olumlu yazman ben zaten sinirliyim özür dilerim . O kadınla yaşayan ikinci gün katil olur kendi görümcem bile bu eve katlanmak çok zor diye evlendi sen düşün
(769 puan) tarafından
Estağfurullah anlıyorum seni dediğim gibi ben seni de tanımiyorum kayınvalidenide.kimseyi  savunmak için yazmadım bizler detay bilmiyoruz nasıldır diye. Empati kuralım dedim. En iyisini sen bilirsin
(133 puan) tarafından
Uzak duruyorum ben kalbini kirdiysam özür dilerim mesajda bile kimsenin kalbini kırmak istemem iyi akşamlar
(769 puan) tarafından
Kalp kırılacak bir durum yok canim hayırlı geceler
0 oy
(1,637 puan) tarafından
En iyisini yaptın kız en azından şimdi kafan rahat 
0 oy
(2,627 puan) tarafından
Çok iyi demişsin valla senin benzer durumunda bende var , yakınıma taşınma kararı almış dur bakalım neler olacak 
(133 puan) tarafından
Sen başka yere tasin
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Skylwdin rahatladin iyi ettin, ama şahsi fikrim telefonda değilde yuzyuze olsaymış konuşmanız, yani simdi ozellikle bunu demeye aramis olman biraz kırıcı olabilir. Yinede güzel dille soylemek en güzeli olmus
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Bu kaynanaları anlamıyorum. Benim dedem de 4 sene vefat etti. Babannem hiçbir oğlunun evine daha onlar çağırmadan girmez. Aile apartmanı olduğu halde ben evimden çıkmam der. Benim en büyük korkum bu, kaynanam tam bir asalak çünkü. Ama çok güzel söylemişsiniz, insan yeri geliyor kendi annesini çekemiyor
0 oy
(8,808 puan) tarafından
Iyi yapmışın en guzeli benim kaynana benim esime oyle diyodu en son ev üstüne ev olmaz demistim sonra bida diyememişti zaten
0 oy
(3,591 puan) tarafından
İstediğin zaman çık gel oturalım çayımızı kahvemizi içelim de 

Ben gelirim arada yine beraber oturur kalkarız ama ev üstüne ev olmaz de 

Ben duzenimin bozulmasını istemiyorum de
0 oy
(3,168 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın. Benim kayınbaba yaşıyor daha ama yılın en az 3 ayı bendeler. Çok geçimsiz kaynanam. Beddualar küfürler hakaretler bıçak çekmeler apartmanı ayağa kaldırmalar vs hepsi var ben burda katlanamıyorum 3 ay sonunda çek git evine istemiyorum diyorum. Gidiyor küfür ederek. Hiç birşey olmamış gibi yıl sonu geri geliyor. Ben burda bi kaç katlanamıyorum hiç katlanamam bir ömür yoksa kendime yaparım. Eşimede söyledim bakmam diye oda biliyor annesini. Zamanında bekarken demiş beni evlenirsem eşim boşarsa senin yüzünden boşar diye. Tek sorun eşim tek evladı diğerleri üvey ama evleri köyde var maaşı var. Kalmak istemiyor sevmiyor köyü. Ev tutalım burda kalsın gerekirse sık sık para verelim ama evime asla istemiyorum yoksa sonum eşimle iyiyken ayrılık olur. Durduk yere ettiği küfürler beddualar ve kapı dinlemelerini hiç birşeyini unutamıyorum. Bir Gr sevmiyorum saygı duymuyorum eşim için katlanıyorum 3 güne gidecekler iple çekiyorum şuan küsüz
(3,168 puan) tarafından
Canım kayınbaba gene iyi kaynanam felaket. Kayınbabam bıkmış ondan buralara geliyorlar diğer evlatlarına gidiyor bunu başıma atıyor. Ben çok çektim bıktım azda burda kalsın diyor diyorum ya benim eşim değil katlanmak zorunda değilim diye nice kavgalar oldu arsız gibi kadın duruyor. Bu ev benim sen git diyor bana. Asla almam evime normalde ama işte eşim bir kaç ay idare et diyor kayınbaba ma götür diyorım beni takmıyor. İlla bi kavga oluyor ozaman götürüyor.  Kayınbaba ölse başıma gelecek diyor ağzı ile ben bu kıza neler dedim yaptım hangi yüzle gidecem diye düşünmüyorda adamı öldürmeden kendine yer yapıyo. Ama eşime dedim babana birşey olsun asla bakmam. Eninde sonunda biter ozaman bu evlilik dedim. Yada ben katil olurum dedim
(133 puan) tarafından
Psikologa götürmeyi denediniz mi bir deneyin yazık o adam ne çekmiş belli
(3,168 puan) tarafından
Kayınvalidemi götürmeyi denedik ben deli değilim diyor gitmiyor ama herkese karşı aynı. Eşim tek evladı ona bile en ufak şeyde Allah inşallah ölümünü getirir bana ***** mal gerizekalı diyor bir kere oğlum dediğnii duymadım. Sevgi göstermemiş eşime. Bana da neler dedi namusuma varana kadar küfürler hakaretler vs. Normalde ben sinir hastasıym hastanede yattım önceden tedavi gördüm iyileştim. Bu kadın gelince tüm ayarlarımla oynuyor zor tutuyorum kendimi o küfürlerde birşey yapmamak için. Kendimi çok zor tutuyorum bebeklerim var diye bir gün birşey yapacağım diye korkuyorum. İnşallah bana muhtaç olmaz inşallah başıma kalmaz babası abisi var baba evinde İnşallah oraya gider benden ümit beklemesin. Tek ben değil buna gelen hiç bir gelin bakmaz. Allah kayınbabamada sabırlar versin hep diyorum. Adam ar ediyorda boşamıyor laf eder dışarı diye
(133 puan) tarafından
Ya sende çok iyi bir gelinsin belli Allah mükâfatını versin inşallah yanlış anlama onu tez zamanda yanına alır böyle milletti katil eder
(3,168 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah kayınbabam olsa vallahi bakarım adamın zararı yok hep diyorum iki arkadaş gibiyiz ama kayınvalideme asla bakmak istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,467 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde yenibiben00 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 864 göst.
0 oy
32 cevap 867 göst.
0 oy
10 cevap 540 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,541 soru

12,350,383 cevap

40,431 kullanıcı

Kategoriler

...