0 oy
147 göst.
önce Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Lütfen beni yargılamadan sadece anlamaya çalışarak cevap verin.. Kayın validem zatürre olmuş görümcem bana haber bile vermeden aldı bana getirdi bak diye kötü niyetli bir insan değilim ama kendime acaba içten içe kendime ben aslında kötüyüm ama kabul mü etmiyorum diyorum.. Ne yanına gitmek istiyorum ne bakmak ne cevap vermek bu hale o getirdi 17 yıllık evliyim 18 olmak üzereyiz etmediği kalmadı bana ama sonuçta şu an muhtaç kendime ne dersem diyeyim yüzüne sıcak bakamıyorum kalbimi çok mu karartmışım ben çok üzgünüm kendim için 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (318 puan) tarafından
Evet yaşanan kötü günler unutulmaz ama şuan hasta sen ona iyi davran ki en azından sevabına nail olasın o kotu günleri hatırlayıp dediğin gibi ne içini ne kalbini karartma Allah büyük oda pişman olur elbet
-Reklam-
+1 oy
önce (2,078 puan) tarafından
Sizdemi kaynana şimdi?.kızı dururken siz neden bakıyorsunuz anlamadım çocuklara bulasirsa birde hastalığı...gelin kaynanaya bakacak diye birşey yok bir mecburiyetiniz yok bu kalp karartmayla ilgili değil yapiyorlar yapacaklarını sonrası muhtaç oluyorlar suçlu hissetmenize de gerek Yok..
önce (42 puan) tarafından
+1
Evet geldi çay istedi yaptım içiyor şu an ya çektirdiklerini anlatsam anlayamazsınız aşırı cahil ve çok sessiz bir insandım fesat biri haline getirdi beni çok üzgünüm kendim içn çok
önce (2,078 puan) tarafından
+1
Kendinizi suçlu hissetmeyin arkadaşım 43 yaşıma bascam bu hayat bana asla kendim ve çocugum dışında kimseye değer vermemeyi öğretti bana... sağlıklı güçlü olcamki çocuğuma verimli olayım gerisi boş...
sizi çok iyi anlıyorum benim annem kaynanası halasıydi 24 sene beraber oturdular ben ne çocukluğumu ne genç kızlığımı yaşamadım annem 7 sene son zamanlarında felç oldu altı bezlendi bide öyle baktı etmedigi hakaret kalmazdı ağzı pisti annem yeğeni olduğu halde ... demedigi kalmadı bana bakıyor demedi fesat kadın oğluyla arasını bozuduruyordu annem ne dayaklar yedi ayrılığın esinden döndü  ve tek çocuktu babam benim öldü babamla annem boşandı 24 sene çöp oldu kısacası böyle... edeceğini etti anneme baktırdı afedersiniz geberdi gene yapacağını yaptı...kendinizi üzdürtmiceksin bu hayatta kimseye ne ailene nede kocaya herkes haddini yerini bilecek
İlk evlendiğim sene cehennemi yaşattı bana eşim evlendik 2 ay sonra askere gitti hiç unutmuyorum bir gün ikindi vakti ezan okunuyor hıçkırarak ağladı dua ettim Allahım bugün içinde artık birşey duymamayım kaldıramıyordum intihar edecektim karar vermiştim hemde hamileydim ama o gün daha birşey ola Dı sonraki günler devam neler neler Allah biliyor yüzünü görmeyi bırak sesini bile duymak istemiyorum ama evimde ve ihtiyaçlı eşimi çom seviyorum yoksa zaten bakılmaz
0 oy
önce (19,695 puan) tarafından
Kalbin kararmamis. İnsan olarak böyle hissetmekte haklısın. Ama yine de sana elinden geldiğince iyi davranmak yakışır. 
Zorluyorum kendimi hemde çok ama hiç yaptıklarını unutamıyorum isteklerini yerine getiriyorum ama severek ve güler yüzle değil hasta bakıcı gibi
önce (19,695 puan) tarafından
Kahrederek yapma da Güleryüz gostermesen de olur bence. Boşver elinden geldiğince iyi olmaya çalış
Bence de en iyisi o haklısınız
0 oy
önce (939 puan) tarafından
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Babaannem çok kötü bir kadındı anneme yapmadığı kalmadı hatta torun olarak beni sevdiğini hiç düşünmedim 7 yaşında evde yalnız kalmaya başladım aynı mahallede 3 ev ötenizde otururdu beni dövüyor diye gitmicem deyip inatlaştım evde yalnız kalmaya başladım annemler işteyken bir kere kapımı çalmadı mesela anası işten çıksın baksın çocuğuna benimkine bakan olmadı ben niye bakıcam derdi sağda solda ömrünün son 5 yılını yatağa bağımlı geçirdi son 1 yılı annem ona bebek gibi baktı o kadar kızardım ki anneme babaannem bunları hak etmiyor diye  annem hep babaannen haketmiyor evet ama baban hakediyor, bnei yetiştiren ana babamın bana öğrettikleri hak ediyor dedi üstüne gitsem zamanında beni çok söylendirdi tartışma çıkarıp kışkırttı günaha soktu şimdi istemese de sevabıma sebep oluyor dedi  şimdi düşününce anlıyorum onu hâlâ Allah affetsin ben kızgın kırgın değilim der arkasından. Ben kızgınım o tarafta da gün yüzü görmesin derim mesela kızar bana asla konuşturmaz. Kimseye sıcak olmak zorunda değilsiniz o size muhtaç siz onun yapamadığı işlerini yapabiliyorsunuz bu yeterli kimsenin yaptıklarını unutup güler yüz göstermek zorunda değilsiniz kendinizi bunun için suçlamayın sakın bu kötülükten değil kalbinizin çok kırılmasından 
Güler yüz gösteremiyorum zaten sadece ihtiyaçlarını karşılıyorum elimden bu geliyor sadece
0 oy
önce (1,513 puan) tarafından
Yok bence sen kötü değilsin ama kalbin de ruhun da diyor ki salla şu kadını şahsen ben bakmam evime getirseler kapımı açmam kendi kızı varsa ben niye bakıyorum derim yapılan kötülük kimsenin yanına kâr kalmamalı benim annem yıllarca babaannemden çekti yatalak oldu babaannem annem baktı ona sonra ne oldu yapmasaydın annem ne kadar iyi davransa da akşam babama ağladı hep kardeşine götür beni diye hiç gerek yok nankör nankördür iyilik gerekmez 
Kendi kızı çalışıyor ve evinde kaynanası kaynatası hepsi hasta yatıyor o onlara bakıyor Bi kaç gün sen bak sonra ben gelip alacam dedi gitti
Ben bilmiyorum ya galiba aşırı kötü biriyim ama asla bakmam hayatta yaptığı şeyleri unutup yüzüne gülemem
Yüzüne gülmüyorum ki zaten hasta bakıcı giib sadecee ihtiyaçlarını götürüyorum o kadar zaten bende bundan dolayı acaba çok mu kalbimi kararttım diye düşünüyorum çok üzgünüm kendim için.. Çok fazla yaptı çok sadece bana gçdeğil ilçede seveni yok kime gitse yüzüne kapısını kapatıyor baya hastalıklı birisi eşim dışında diğer çocukları kabul etmiyoe durumunu kadın kötülükle besleniyor tüm komşukarı hatta akrabaları bile şikayetçi bilmiyorum
Yok sen kötü değilsin o kadın kötülük hak ediyor sen yine helal iyisin ben evime bile almazdım

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 307 göst.
0 oy
41 cevap 7,906 göst.
0 oy
24 cevap 429 göst.

409,167 soru

12,297,552 cevap

38,373 kullanıcı

Kategoriler

...