0 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Görümcemi bana kötüleyen oldu Nisan dönemi eşimin çevresinden seni kıskanır falan diye bende gaza gelip kavga ettim aramız sonra bir düzeldi bir bozuldu o bana hep adım attı ben tersledim falan yine kavgadan dolayı konuşmuyoruz arkadaş gibibdir kendisi ben iyi olduğum sürece iyi birisi ben şu an keşke başkaları için onu kirmasaydim diyorum sizce ne yapmalıyım mesela kaynanamgile gidince bana birşey yaptırmaz bulasik vs o yıkar biz yesek bile onu kırdım ama şu an iyi olmak istiyorum siz olsanız ne yapardınız bir anlık sinirle kırıp bazen sonradan merhamete boğuluyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (2,525 puan) tarafından
senin yaptıklarına rağmen sana davranış şeklinden dolayı samimi bir özür dileyebilirsin bence 
önce (39 puan) tarafından
O hep bana adım attı ben ittim kalbini kırmak istemeim kırdım ama o benim için iyi birisi arkadaşım gibi
önce (2,525 puan) tarafından
+1
Çelişki var canım iyi olan hep o , kıran sensin nasıl arkadaşın gibi oluyor
Gerçekten bı özrü hak ediyor kusura bakma ama benim yengem böyle davransa bı daha asla konuşmam bırak adım atmayı
-Reklam-
+1 oy
önce (4,174 puan) tarafından
Yerinde olsam hediye alırdım tarzını az çok biliyorsundur güzel bir takı olabilir bir kıyafet olabilir. Kahve içmeye davet ederdim illa eve değil disarida bir cafe de olur zamanla da aranız düzelir 
0 oy
önce (3,674 puan) tarafından
Yani herkesin bı gelin görümce sorunu vardır ben o an unutuyorum yaşamışlari gelip geçici diyip iyi olmaya çalışıyorum ama işte gel gelleim uzaklasinca da tekrardan sinirleniyorum :D
Aynen her ailede var o da kendi görümcesini şikayet ediyordu bana ama o bana görümce gibi değilde arkadaş gibi yaklaştı hep kırgın olmak istemiyorum ama o bana hâla kırgın
önce (3,674 puan) tarafından
Gaza gelmissin sende be gülüm kulaklarını tıka gözünle gördüğüne odaklan
0 oy
önce (464 puan) tarafından
Kesin o görümce çok inattır. :) özür diledıyseniz akışına bırakın bu süre zarfında gayet normal davranın kavgadan önce nasılsa öyle. Çok samimi idiysenz bı tık geri durun size pas vermesini sağlayın
önce (8,015 puan) tarafından
İnat olan görümce değil kendisi canım. Yanlış anladın sanırım.
İnat değilim bu arada sinirle söyledim sonra pişman oluyorum ah o dilim kopsa keşke bazen
0 oy
önce (8,755 puan) tarafından
Boşver bırak dağınık kalsın canim ben öyle yaptım
0 oy
önce (2,800 puan) tarafından
Evine davet et guzel karsila, yemege cagir ve sicak davran. Yeri gelirsee de zamaninda biraz ters davranmis olabilirim,  olmamasini cok isterdim diyebilirsin zaten yumusar kalpler. Boyle yapici dusunmen cok guzel
0 oy
önce (11 puan) tarafından
Aranız düzeldikten sonra da gaza gelip sonra tekrar kırmama yada dikkat et görümcen belliki iyi biri sen onu kırmana tamamen sana adım atıyor kıymetini bil sende böyle görümce bulamazsın 
Ya öyle deme valla öyle
0 oy
önce (322 puan) tarafından
Haberi olmadan Hediye al kalpleri yumuşatır 
0 oy
önce (953 puan) tarafından
Sanki senin dilinin ayarı yok kalp kırmak senin için normal gibi bugün ki postlarindan  anladığım kadariyla
0 oy
önce (866 puan) tarafından
bu gene post açmış kljhhhkm
0 oy
önce (2,143 puan) tarafından
Başkalarının lafiyla nasıl hareket ediyorsunuz ben anlamıyorum. Burda yazdıklarının aynısını söyle ve arkasına özür dilerim de. Zaten söylediğine göre iyi niyetli biri kabul eder hemen. Ama sen değişiksin bence. Çünkü hadi ilk zamanlar gaza geldin kötü davrandın sonrasında onun iyi davrandığını gördüğün halde kötü davranmaya devam etmişsin bu senin kötü niyetli olduğunu gösterir. 
0 oy
önce (970 puan) tarafından
Güzel bir hediye ile gönlünü alabilirsin onu mutlu edecek bir hediye 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
10 cevap 352 göst.

409,615 soru

12,314,251 cevap