+3 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (848 puan) tarafından
Çocuklarım uyudu bende tuvalet nöbeti tutarken birden aklıma geldi 

Ben önceden yumurtayı omlet şeklinde yerdim az pişmiş asla yiyemezdim yakmaya yakın olurdu yani ama şimdi az pişmiş cıvık şeklinde daha hoşuma gidiyor 

Sizin damak tadınızın değiştiği yiyecekler var mı varsa neler 

16 Cevaplar

+4 oy
(3,315 puan) tarafından

Onu bunu bilmem de soğana bayılırım <3

Soğanı sevenler butonuyum :woot:

(3,496 puan) tarafından
Hele taze sarımsak oofff
Kahvaltıda bile taze sarımsak yerimmm
(3,315 puan) tarafından
Hahah bayılırıııım
(715 puan) tarafından
Koktu şuan :D
(15 puan) tarafından
Yeşil soğan asermistim  ikinci hamileligimde kizim oldu şimdi canım çekti konu acilinc
(11,213 puan) tarafından
Kahvaltıda bile soğan yiyen ben
Komşu çok şaşırmıştı
(3,496 puan) tarafından
Yenmez mı ya
Adana'da kahvaltıda ciğer yermiş soğan ne desene kız
Skskskls
Adana'ya selam olsun
Sizi seviyorum
Not. İstanbul'dan
(3,315 puan) tarafından
Kayınpederim yufka ekmeğin arasına yumurta soğan yeşillik falan koyuyor kahvaltıda. Bende yiyorum yemeklerde falan. Kayınvalidem de soğanı pek sevmiyor pişmiş te çiğde.banada sinir oluyordur belki :D
-Reklam-
+3 oy
(1,018 puan) tarafından

Bu soru biraz açık kalmış ya çünkü benim ruh halime bağlı :D

(848 puan) tarafından
Hahah öyle mi benim ki genelde fiks oluyor ama bugün çocuklara pişirirken farkettim önceden yakmaya yakın yiyen ben neden şimdi az pişmiş yiyorum dedim :)
(1,018 puan) tarafından
Yok ya fiks olamıyorum :D canım ne şekilde olursa o şekilde yapıyorum
+3 oy
(1,477 puan) tarafından

Sade maden suyu asla içemezdim ama artık severek içiyorum :) 

Cennet hurmasını ağzıma sürmezdim, şimdi eşimle kapış kapış yiyoruz:D

Suyu hep hazır alırdık, eşim gidip kendisi dolduruyor üşenmiyor. Artık hazır su içemiyorum tadı kötü geliyor :)

En sevdiğim koku parfüm kokusuydu eskiden, şimdi bebelerimin ağzındaki süt kokusundan güzel hiçbir koku tanımıyorum (konuyla alakalı değil ama yazmak istedim).<3

(848 puan) tarafından
+1
Cennet hurması yenmez mi yaaa nasıl güzel allahtan erkenden farketmişsin canım :) su konusu da bizde artık musluktan içemiyoruz 6 aydır hep hazır alıyoruz evde hazır su olmayınca musluktan içesim gelmiyor tadı acı geliyor
Bebek kokusu konusu da en hassas bir çoğumuzun zaafı olduğu bir konu bence Allahım mis gibi değil mi eşsiz benzersiz bi koku benim büyük oğlum aşırı gğxdk kokardı ikinci oğlumun teri biraz kötü kokuyor kötü dediğim ilk aylar bebeksi kokuyordu ama şimdi terleyince bildiğin ter kokusu oluyor çocukta sabah yıkasam öğlene doğru yine kokuyor  ama has erkek :) ama o kötü kokuyu bile içime çekiyorum hoşuma gidiyor teri bile :)
(1,477 puan) tarafından
Aynen canım yok böyle bi lezzet :)
Benim en büyük 6 yaşında daha ter kokmuyorlar ama aynen pis koksa bile güzel gelir bize ❤️
+2 oy
(1,023 puan) tarafından
Eskiden asla sarımsak soğan yemezdim şimdi yiyorum özellikle taze soğanı daha çok tüketip sarımsak kokusuna bayılır oldum :) 
(848 puan) tarafından
Ay kııız soğan sarımsak yenmez mi elimden gelde bütün yemeklere sarımsak koyarım :) bayılırım ben soğan kavurmasına falan neyseki allahtan sende farketmişsin hhaha
(1,023 puan) tarafından
Hahahahhaha evet harika tadı birde doğal şifa :)
+2 oy
(14,863 puan) tarafından

İşkembe çorbası içmezdim bide patlıcan yemeği

Patlıcan hala çok yemem de işkembe kayınbabam yaparsa öyle içiyorum 
(848 puan) tarafından
Ne güzel bende çocukken annem kurbanda çıkan karın oluyor ya onu alırdı onlarda şekilli şekilli oluyor küçükken annem haşlayıp bize yedirirdi ama şimdi kokusunu bi duyayım midem kalkıyor :₺
+2 oy
(600 puan) tarafından
Yumurta sarısı yemezdim hamilelikte sürekli canım çekiyordu sürekli haşlanmış yumurta yiyordum o şekilde yemeye başladım
(848 puan) tarafından
Hamilelik çok değişik bişey yemek konusunda en sevdiğim şeyleri yemedim mesela ama daha önce hiç yemediğim şırdanı canım çekti yani resmen tadı ağzıma geliyordu yemeye gittim iç harcını yedim ama aynı ağzıma gelen tat gibiydi şimdi yine şırdanı sevmem ama hamileyken aşırı canım çekiyordu
+2 oy
(574 puan) tarafından
Tavuk döner asla sevmezdim yiyemezdim eşim sağ olsun evde bana tavuk dürüm sevdirdi . Kokoreç de aynı şekilde o yaparsa yerim yapmazsa asla . 
(848 puan) tarafından
Ben önceden bayılırdım dürüme hergün gelsin yerdim ama şu an çok yiyesim gelmiyor yine yiyorum ama az bence erkeklerde et yemeklerine karşı özel bir güç var bende kıyma kavurma çok sevmezdim ama eşim yapınca tavayı sıyırasım geliyor eşimin yaptığı gibi yapsam bile tadı aynı olmuyor nedeni ne bilögprım :)
(574 puan) tarafından
Katılıyorum ya kesin öyle bide şu var esimizi seviyoruz ya ben en azından  eşimi çok seviyorum nedense heryaptigi mis gibi oluyor ve mükemmel kokuyor bide benim eşim gerçekten yemek yapmayı çok seviyor elide lezzetli aşçı olmalıymış ama işte kendini üniversitede keşfetmiş ona göre hergun yemek yapar bi şartla bulaşıkları dağılımları ben toplicam beni yamak yapacak  açık göz..
+2 oy
(2,778 puan) tarafından

Eskiden yumurta yerdim, gebelikte tiksindim artık zorlaya zorlaya hatır gönül için yiyorum sadece. 

Eskiden kavurma yerdim gebelikte tiksindim hatır için bile yemiyorum artık. 

Taze baklanın hastasıyım ama gebelikte ne oldu bilmiyorum ondan sonra yiyemez oldum. Bakla yedikten sonra her yerim şişiyor şalter atıyor :/

Bunlar da sayılır mı :D
(3,315 puan) tarafından
+1
Bakla çok tehlikeli bir sebze, ölüme kadar götürüyor Allah korusun. Alerjik, dikkatli tüketmek lazım. Hamilelikte ve çocuklarda
(2,778 puan) tarafından
Çok seviyorum bazen aşeriyorum resmen ama hastanelik olduğumdan beri ağzıma süremiyorum :(
(848 puan) tarafından
+1
Evet baklanın çok tüketilmesi önerilmiyor canım hamilelikte ve çocuklarda arkadaşın da dediği gibi
(3,315 puan) tarafından
+1
Evet sana dokunmuş yeme yeme
+2 oy
(13,391 puan) tarafından
dere otu. ağzıma sürmezdim. şimdi gidip demet demet alıyorum 
+2 oy
(2,212 puan) tarafından
Mercimek çorbası sevmezdim. 

Şimdi pilav üstü mercimek çorbası bayılarak yerim ahahhabshsb
+2 oy
(2,196 puan) tarafından
Ben piyaz hiç sevmezdim ama son 1 yıldır bayılıyorum 
+2 oy
(1,638 puan) tarafından
Önceden karnı yarık sevmezdim patlıcanı hiçbir şekilde sevemezdim hamileyken canım birden bire karnıyarık çekti eşimle pazara gittik aldık yaptım yedim ve şey dedim bu mükemmelmiş dedim şimdi arada yapıyorum yiyoruz gene hatta kaynanam bir kere canım çekti yedim diye tüm ramazan boyunca bana karnıyarık yapıp yolladı :))))) 
+2 oy
(13,861 puan) tarafından
Vejeteryandim 

Hamile olduğumu öğrendim mecbur başladım ete 

Yağsız kıymadan köfte evde yaptığımı yiyorum Dişarıdan yada başka yerden asla yiyemem 

Dana bonfile 

Tavuk da pek sevmem but sadece 
+2 oy
(20,053 puan) tarafından
İlk yediğimde piyazi sevmemiştim. Şimdi bayılıyorum 
+2 oy
(11,213 puan) tarafından
Taze fasülye önce severdim şimdi pisti mi diye tadına bile bakmıyorum 

Benim sevmeyip sonra sevdiğim olmadı ya 

Tatlı çikolata tatlı meyveler(karpuz kayısı kavun ) falan yiyemem mesela 

Baklavaymis kekmis balmis yiyemem 

Hiç değişmedi 
+1 oy
(729 puan) tarafından

Tek bişey için geçerli olmayan bişey söyleyim yemeklerimi çok güzel baharlarim ve bol salçalı yapardım ve kaynanam ve annem aksini yapıyor açıkçası ben çok sevmiyorum ama bı denemeyi düşünüyorum acaba onlar nasıl yiyorlar da benim damak tadıma uymuyor :D:D

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,054 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (297 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 746 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,058 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,677 göst.