+1 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (834 puan) tarafından
Dün randevu aldim doktor erkek. Spiral taktiracagimda doktor beni baska odaya aile planlamasina gondermisti oradaki kadin takmisti. Cikarirken de doktor kendisi mi cikarir yoksa baska odaya gonderir mi? Kendi cikariyorsa doktoru degistircem

8 Cevaplar

+1 oy
önce (48 puan) tarafından
Canım tıpta ayıp olmaz ki
önce (834 puan) tarafından
Ayip diye degil cnm istemiyorum yine de
-Reklam-
+1 oy
önce (963 puan) tarafından
Canim devlet hastan
Hastanesi ise farketmiyo hangi doktora o an randevu aldıysan o ilgileniyor
Taktirirken de devlet hastanesine gitmistim doktor beni aile planlamasi merkezine gonderdi oyle bi oda var yani oradaki kadinlar takmisti doktor sadece kontrol etti. Simdi baska hastaneye gitcem korkuyorum ya uf
Bende taktırmak için gitmiştim kadın doktora randevu aldım ama bakmak için erkek doktor vardı muaniye odasında giriş yapmadım develtte öyle oluyor canim malesef bu sefer özele gitmek istiyorum sırf bu yüzden
+1 oy
önce (602 puan) tarafından
Başka odaya gönderiyor diye biliyorum çünkü muayene bekleyen hastalar var onlarla ilgilenmesi lazım kadın doğum servise gönderir 
+1 oy
önce (493 puan) tarafından
Başka yere gönderir diye biliyorum 
0 oy
önce (5,010 puan) tarafından
Evet yine aynı şekilde aile planlamasi odasında çıkartılıyor ama orda da erkek olabilir 
0 oy
önce (1,986 puan) tarafından
Başka bir kadın çıkartmak istemişti erkek doktorum çıkarmıştı 
0 oy
önce (4,272 puan) tarafından
Tıpta ayıp olmaz ki sonuçta erkek de olsa onun işi bu. Erkek olduğunu bilerek gitmiyor musun sonuçta . He rahatsız edici davranışı ve sözü olur eyvallah ama mesela bende 6 ay önce miyom ameliyatı oldum doktorum erkekti yeri geldi kanama takibi için alttan da bakması gerekti cinsel  ilişki konusunda da sormam gereken sorular oldu sordum mecbur kj bu onun işi ..ilk başta cekiniyordum oda bunu farkedip cekinmene gerek yok bu benim işim istediğin soruyu sor demişti şimdi yarına yine gitcem kanama var yine 10 gün oldu adet biteli yine yoğun kanama var kontrole gitcem bakmak isterse mcbur bakcak 
Hamileyken gittim ama bunda orami acmak zorunda oldugum icin yine de kadinda daha rahat ederim
0 oy
önce (63 puan) tarafından
Ay çok rahatsız edici nasıl taktirdin acı olmuyor mu 
Cnm spekulum diye bi alet var ya afedersin kadin onu sokamadi biraz acitti ben de aciyo deyince o alete jel sürdü oyle girdi insan cok rahatsiz oluyor sonra spirali takarken de hissettim cikinca kocama dedim bir daha taktirmam. Benim icin kotu bi deneyimdi cikarttirmak icin de korkuyorum o alet oraya nasil girecek spekulum benim korkum

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.

409,896 soru

12,323,679 cevap