0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (357 puan) tarafından
10 kilo vermem gerekiyor kızlar ama nasıl verebilirim neler yapabilirim sizler neler yapıyosunuz emziriyorum 9 aylık olcak doğumdan sonra adette olamadım çok şişim çok ödemliyim 73 kiloyum vermem gerekiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende burda bekliyim deneyipte yararını gördüğünüzü önerirseniz çok daha etkili olur 
-Reklam-
+1 oy
(718 puan) tarafından
Sabahları yarımşar Domates salatalık. Marul. Havuç. 1veya 2 tane haşlanmış yumurta. Biraz beyaz peynir veya onun yerine 4-5 zeytin

Ara öğün olarak ben rezene grisini ve hurma yiyordum. Veya fındık fıstık badem gibi.

Akşam da evde ne varsa az az yiyordum. 7 den sonra bir şey yemek yok. Açsan meyve veya yoğurt yersin.

Çayı şekersiz iç. İçmezsem az şeker de olur. Abur cubur paketli gıda hiç yok. Ekmek hamur işi yok. Ben böyle 20-25 günde 5 kilo vermiştim 
(718 puan) tarafından
Bo bol da su. Ben 4-5 litre içiyorum günde
(357 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah yapabilirim
0 oy
(338 puan) tarafından
Bende yeni doğum yaptım emziriyprum kilomda var acaba bol bol su içmek ise yarar mı 
(357 puan) tarafından
Bol bol su iç paketli gıda yeme rezene çayı iç verirsin ben ilk zamanlar veriyorum ama annem kaynanam eşim süt olsun diye sürekli bişey getiriyordu önüme süt değil kilo yaptı sütü yapan şey bol bol su içmek ben bunu çok iyi anladım birde dinlenmek
0 oy
(59 puan) tarafından
73 kilo olsam zerre umurumda olmazdı açıkçası, 108 kilodan selamlar
(8,162 puan) tarafından
İyi sayılır.  Oruç zamanı belki zayıflarım:) 10 aylik olacak haftaya bebek
(357 puan) tarafından
Benimkide ayın sonunda 9 aylık olcak :)
(8,162 puan) tarafından
:)))) masallah
(59 puan) tarafından
Benimki de iki haftaya iki aylık olacak :)) sizin aksinize ben nadir zamanlar dışında hep kiloluydum ama evlenene kadar üç haneli sayılarda gezmiyodum pek. Evlendikten sonra iki haneli kiloya inemedim bi daha
(8,162 puan) tarafından
İnersin inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,075 puan) tarafından soruldu

410,569 soru

12,351,573 cevap

40,575 kullanıcı

Kategoriler

...