0 oy
193 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (652 puan) tarafından
Kizlar eşimin tarifesi dün gece bitiyomus faturası vodofonlu eşim neyse unutmuş eşim dün çok yoğun calisiyo bugün tarifesi devam etmiş ve faturası 1000 lira olmuş çok üzüldük tek maaşla gecinirken birden 300 TL lik tarifesi 1000 liraya çıkarılmış. Aslında eşim turkcelle gecicekti ama malesef unuttuğu için kaldı ve 1000 lira lik tarife olmuş napabiliriz bugün turkcele geçse yinede 1000 TL yi ödermi bilgi sagibj olanlar bı yol gösterin kizlar 

8 Cevaplar

0 oy
önce (2,174 puan) tarafından
Malesef öder çünkü tahattutu bitmeden yeni bir tarifeye geçmesi gerekirdi. O bin TL asim ucreti mi yoksa yeni tarife fiyatı mı. Eğer asim ucretiyse 1 kere olanı vodofon ödüyor diye biliyorum 
önce (652 puan) tarafından
Yanlış değilsem tarife yaa asım ücreti nasıl oluyo canim
Peki numarasını kapatsa yinede ödermi peki canım borç cikarirlarmi
Mesela interneti dakikası bitmiştir ama kullanmıştır öyle bişeyse artık 1 kerelik ödüyor inşallah aşım ücretlidir tarife için de hemen başka bir tarifeye geçsin belki güncel tutardan görebilir ben ayın ortasında geçtim 380 TL lik faturaya yarısında geçtim diye 270 TL ödedim
Ayy bı soyliyim arasın vodofonlu yaa
Svalka bilmiyorum ki vodofone müşteri temsilcisini arayın konuşun ben aradım benimde ücreti 3 katına çıkmıştı. Dedim biz maasin yarısını vodofona veriyoruz indirimli kampanyalı tarifeler varsa geçmek istiyorum yoksa başka bir hat alcam baska bayiden dedim kaç senedir 20 GB interneti 250 SMS vodofone sınırsız konuşma diğer hatlara 1000 dk yı 80 TL vardı onu almıştım böyle konuşunca müşteri kaybetmemek için kampanyalı tarifeler oluyor oraya yönlendiriyorlar
Yok dakikası falan kaliyodu hep yani adtigini sanmiyorjm ama dediğin gibi bı bu tarifede kullandığı kaadrini ödeme varsa onu yapsın bari ama o kadar uzuldumki 1000 lira çok fazla yani
Malesef ki fazla bizimde 3 telefon var eşimin telefonu iş için hiç susmuyor sırf evde bişey olur çocuk hasta olur biriyle konuşurken görmez diye gitti bir hat daha aldı hem işten çıkınca da herkeste numarası olucak diye mecburen bir telefon ve bir hat daha aldık
Şu anda tarifeye geçti diye benimde bu gece yenilendi mesela büyük ihtimalle tarifeye geçmistir 1 sene çıkamaz malesef ama cayma bedeli ödemeden başka bir tarifeye geçebilir
Bugün gidip sorucak vodofona esim.ama oda umutsuz yani illa odetirler diyo
önce (579 puan) tarafından
Ama canım adamın da haberi olmadan hemen bir liralık faturaya kesmişler gitsin desin bence benim haberim olmadan nasıl faturamı 1000 liraya çıkartıyorsunuz diye
Bildirim geliyor son 3 gün kala bende vodofonluyum büyük ihtimalle yoğun oldugu için görmedi hatta aradılar bile bazen amaan vodofone diyerek açmıyoruz aslında tahattutu bitmeden haber vermek için arıyorlar tobi de bildirim geliyo
önce (579 puan) tarafından
Anladım canım keşke baksaydınız ya
-Reklam-
0 oy
önce (408 puan) tarafından
Turkcell daha pahalı canım kesinlikle geçmesin cayma bedeli var geçerse 1000 fatura mecbur ödeyecek 1000den fazla da cayma bedeli alırlar 
Çok fazlaaa yaa resmen milleti dolandiriyolar
önce (408 puan) tarafından
Valla öyle başıma geldi daha önce biliyorum canım o yüzden
0 oy
önce (5,408 puan) tarafından
Vodafone bır kereye mahsus aşım ücretini iptal ettiriyor canım Vodafone arasın eşin
Aşim değil ama canım tarifesinin vakti doldu yeni fiyata geçti yeni döneme devam etti
önce (5,408 puan) tarafından
Hmm anladım canım kötü olmuş baya gelmiş yaa
Evet canım bizde çok uzulduk inslalah bı çaresini bulurlar kira ev geliri falan 1000 lira oraya bizi çok sarsar
0 oy
önce (3,417 puan) tarafından
Yuh be

Vodafone şöyle böyle 

Diye bir suru reklam yaparlar 

Bu çelişki şimdi desene
Hiç sorma yani fiyatı duyunca esimede kızdım nasıl unutursun diye ben bile telefonuma paket yapmıyorum kaç yıldır idare olsun diye ama onun böyle üstünde durmaması çok zoruma gitti oda üzüldü tabi ama ne bilim dikkat etmesi lazımdı ama gerçekten çok s.rfszler yani 1000 TL nedir yani yuh dedim milleti dolandiriyolar
0 oy
önce (346 puan) tarafından
1000 liralık fatura için yapabileceğiniz bir şey yok ama Vodafone'daki tarifeler İnan ki Turkcell'de Türk Telekom'dan daha avantajlı ve daha iyi En azından Vodafone'da sınırsız internet kullanımı oluyor mesela WhatsApp Messenger YouTube Instagram Twitter gibi diğer platformlarda hiçbiri yok Ben de geçen sene diğer platformlara baktım hiçbir şey yok yani internet bile 5 GB nereden baksan ama fatura çok yüksek Eğer telefonunuza Vodafone yanımda varsa geçebileceğim tarifeler diye orada gösteriyor ya da Vodafone'u arayıp size göre en uygun tarifeyi sizin geçişinizi yaparlar
Bugün eşim vodofon mağazasına gidicek orda konusucam inslalah bı caresi bulunur
Vala ne bilim vodofondan bu darbeyi yiyince hiç guvenmiyorum bu telekominasyon şirketine :)
önce (346 puan) tarafından
Emin ol diğer şirketlerin fiyatlarını duyunca gene en iyisi Vodafone olmuş diyeceksiniz Ben de beğenmiyorum mesela interneti ağır çekiyor Ne bileyim değişik her yerde çekmiyor ama mecbur yani
Doğrudur canım ben paket kaç yıldır kullanmıyorum turkcel deyim fiyatlardan çok haberim yok
0 oy
önce (520 puan) tarafından
Taahhüt bitmeden kac kere arıyorlar demekki esin açmamış. Mecbur ödeyecek ama Vodafone de kac gündür bir reklam çıkıyor YouTube de asılan ilk fatura ücreti bizden gibi biseydi bir araştırın.
Evet oda öyle bı hata yaptı onsan çok kızdım ona her aradıklarında biraz daha araştırmak için erteledi ve sonuç bu oldu yapcak bişi yok inslalah çaresi bulunur bakalım
Iste hata esinde canım ama ilk tarife aşımın da bir kere mahsus ödüyor vodofone
İlk değil tarifesi yaa
İlk aşım ise ilk defa astiysa faturayu
Evet ilk defa aştı yani tarifesini aşma değilde tarifesi yeni fiyattan yenilendi bu sayiliyomu canım
0 oy
önce (889 puan) tarafından
Eski bir Türk telekomcu olarak söyleyebilirim ki 1 günde böyle bir fatura gelmez. Taahhutsiz bedel 1 günlük kullandığı kadar yansir farkı en fazla 100 liradır o kadar bile değildir. Böyle bir fatura geldiyse ayrıntısına bakın. Muhtemelen çok daha önce bitmiş ya da farklı birşey yansımıştır faturasına 
Yok canım faturasına yansıyan bişi yok asım yapmadı sadece taahhutu bitti ve fiyatı yukseldi
Yani imkansız bir günde o bedel. Taahhutsiz kullanımlarda aylık taahhutsuz ücreti vardir. Atıyorum 1000 TL( ki bu taahhutsuz fiyatlar için bile sınır yani genelde 800-900 oluyo) bu killandigi bedel günlük hesaplanır kalan fatura taahhütlü bedel üzerinden hesaplanır. Yani taahhutsuz kullandığı gün paketi bir günde bitirmediyse böyle bir bedel yansımaz. 3 yıl telekomculuk yaptım imkansız yani. Faturasına bir bakın, geç ödemiştir açma kapama yansımış olabilir gecikme bedeli yansımış olabilir taahhütü daha önce bitmiş olabilir ya da dediğin gibi tüm paketi kullanmış olabilir. Ama bir günde 1000 TL yansımaz taahhutu bitti diye. Taahhutsuz fiyat üzerinden faturalandirilmaya devam eder. Bir gün sonra yeniledi diyorsunuz. 1 gün taahhutsuz bedel, 29 gün taahhütlü bedel kullandığı paket kadar hesaplama yapılır
Yenilememenin cezası falan yok böyle bir bedel yansimaz yani
0 oy
önce (19,773 puan) tarafından
Bimcell e geçsin. Ya da pttcell
Geçse faturasını ödermi tekrar canim
önce (19,773 puan) tarafından
Öder bence dostum
Dimi malsef eninde sonunda odicezz

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 199 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
2 Ağustos 2024 İnternet & Teknoloji kategorisinde insannasildusunur (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
23 Nisan 2024 İnternet & Teknoloji kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu

409,439 soru

12,305,880 cevap

38,573 kullanıcı

Kategoriler

...