+1 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (243 puan) tarafından
Eşim umre görevi için burada olmayacak 15 gün .küçük kızım var 2 yaşında . Açıkçası kimse kalmasın yanımda istiyorum öyle büyüklerden filan .Zaten annem çalışıyo evde olmaz .Evde olsa bile yatalak hastaları var abim ayrı oturuyo ona ayrı yemek vs annemede zor olur .Orda da kalamam odalar da soba yok doğalgaz hiç ısıtmıyor ev yeni olduğu icin sadece bir odada soba var .Orda da rahat yatamam kızım emiyor . Kayınvalidemgilde köyde heryer soğuk .Hasta olursak kızıma bile bakamam .Eşim olmadan da durmam zaten.Bana göre uygun değil .Üstelik hamileyimde .Kimse kendi düzenini bozmadan banada gel demesinler ,bende de kalmasınlar bu şekilde duralım diyorum eşim de bişey demedi.Zaten bn böyle daha rahatım.Zaten gündüzleri yakın arkadaşlar ,teyzem ,kuzenim  vs bı kaç kişi oturmaya çağırmayı düşünüyorum . Karışan eden olursa böyle söylemek istiyorum.Siz ne önerirsiniz? 

12 Cevaplar

+1 oy
(20,358 puan) tarafından
Kim neden karışsın ki. Kaç yasinda insansın.
(243 puan) tarafından
İşte ne biliyim bazı insanlar gerçekten tuhaf
-Reklam-
+1 oy
(1,083 puan) tarafından
Ben senelerdir yalnızım kız hiç birşey olmuyor kitle kapını otur evınde
0 oy
(6,331 puan) tarafından
aman herkesin kendi duzeni . evde hersey elimin altinda daha rahat ilur dersin . bir iki gun bile zor 15 gun cik . kal iste evinde kimse gel diye yalvarmaz zaten bence
(243 puan) tarafından
Evet ondan diyorum banyo dahi yapamam biliyorum kızım durmaz .hani çocuksuz olsam dururum hiç sıkıntı değil .Çocukla göçebe gibi olmuyo bazı şeyler .burası bı tuhaf canım insanları herşeyi yargılıyolar ,sorguluyolar
(6,331 puan) tarafından
yani adamda keyfine gitmio snucta allah kabul etsin umre vazifesine gidio.  bise diyecek olan olursa coluk cocuk rahatiz boyle dersin . bozulacak uyku duzeni osu busu rahat olamaz ccklar dersin . zaten bu annen gel der bi kaynanan . kinu komsu falan bise diyecek hali yok
(243 puan) tarafından
Görevli olarak ama kendi de yapar ibadetini .inan böyle daha rahatım ya  diğer türlü anlayan anlar halimi  .çocukla gerçekten zor bı odada nasıl dursun sürekli hava buz gibi bir de . İnşallah karişanim olmaz.komsulari tanımıyorum bile meraba meraba böylesi daha iyi dedikodu yapamazlar .nerden Bilcekler eşimin umrede olduğunu :)
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Valla yerinizde olsam kimseye bi açıklama yapmam ne gerek var ki 15 günden ne zarar gelecek eşiniz tır şoförü olsa gitse 1 ay gelmese yada asker polis vs olsa iş gezisine giden bi iş yerinde çalışsa her seferinde taşınıp birinde mi kalacaksınız çok saçma herkesin düzeni var sonuçta sorana çocuğun düzeni huyu değişiyor evimizde olucaz bi sorun ihtiyaç olursa ben sizi ararım der geçerim mis gibi evimin rahatında kafam rahat olur 
(243 puan) tarafından
Aynen öyle açıklama derdi de çekmek istemiyorum zaten doğum yaptığımda bile kimse gelip bakmadı kendim büyüttüm bunda da böyle yapsınlar karismasinlar istiyorum . teşekkür ederim yorumunuz için
(1,025 puan) tarafından
Kafanız rahat eder evinizde kalın cidden çocuk büyüklerin yanında şımarıyor sonradan toparlamak zor olur 15 gün huy değişimi için az bi süre değil siz uğraşırsınız herkes keyfine bakar hamile halinizle hiç yorulmaya değmez herkese karşı net olun o zaman mecbur kabul edecekler
(243 puan) tarafından
Off bir günde bile degisiyolar bazen gidesim gelmiyo bile.net olacağım dediğiniz gibi
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Benim eşim deprem zamanı Antep'e göreve gitti 6 aylık bebekle tek kaldım ben. Canım gitme bir yere perişan olursun 
(243 puan) tarafından
Aynen öyle canım 1 gün kalsam bile diken üstünde gibiyim çocuk huyu suyu bile değişiyo sıkılıyo gibi .sadece çocuğun yemeğini yapar işlerime bakarım kendimde diyetteyim.diger türlü herkesin boğazına yetişmek zor hamilelik hormonları da cabası
(2,075 puan) tarafından
Diyet de en güzel kendi evinde oluyor. Kendine göre yemeğini yaparsın. Kış ortası valla hiç düzenini bozma 15 gün hemen geçer
(243 puan) tarafından
Aynen öyle böylesi daha iyi kafam rahat en azından
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Evim evim guzel evim, herkesin duzeni kendine gore
(243 puan) tarafından
Tabiki de öyle canim
0 oy
(1,153 puan) tarafından
düzenini bozma birde hamilesin kalkıp gidiceksin bir sürü iş kitle kapını otur daha iyisi cnm 
0 oy
(703 puan) tarafından
Daha önce karıştılar mı belki teklif eden olmaz çocuk değiliz eşim polis ben günlerce yalnız kaldım 5 ay tek kaldım normal yani bunlar 
0 oy
(12,974 puan) tarafından

En güzeldi derim :angel: eşi yurtdışında çalışan 2 bebeli bi kadın olarak söylüyorum. Kendi evinde çocuğunla yanlız kendi düzeninde kalmak en güzeli

0 oy
(1,137 puan) tarafından
Bir şey olsa hemen ulaşabileceğiniz biri varsa başka bir yere gidip kalmaya ya da başkasının yatıya gelmesine gerek yok zaten.  Aynı yazdığınız gibi, ben böyle daha rahatım, kimseye gerek yok,gündüz yine görüşürüz ama yatıya gerek yok deyin. 
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Gündüzleri gelebilecek çevreniz de varmış. Kesinlikle dediğinizi yapmanızı öneririm. Kaç aylık hamilesiniz bu arada, doğum yakınsa şayet iş değişebilir. 
0 oy
(8,156 puan) tarafından
Ben evde iyiyim de kızım yatamıyor yadırgıyor de. Gelmek isterlerse düzeninizi bozmayın ben kalırım de. Zorlada gelmezler heralde

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 398 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 911 göst.
14 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Edoş (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
0 oy
5 cevap 175 göst.

412,445 soru