+1 oy
252 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (15 puan) tarafından

Merhaba kızlar benim dünden kalan kıymalı lahana sarmam var birazda soğan dolmasi sizce yanına ne yapabilirim bir buçuk yaşında bı bebişim var o yemiyor sarma onunda yiyebileceği çorba veya farklı yemek önerileriniz var mı :)

15 Cevaplar

+2 oy
önce (3,259 puan) tarafından
Yayla çorbası olabilir bende eşimin istegi üzerine kuru dolma, çocuklara yayla çorbası yapabilirim, daha işteyim yetisir herhalde bakalım 
önce (15 puan) tarafından
Kolay gelsinnn :) ohh miss sizin menü de şahane şimdiden afiyet olsun ♥️
-Reklam-
+2 oy
önce (109 puan) tarafından
Benimde tarhana corbam var dünden. Barbunya yemeği yapcam bide pirinç pilavı yoğurt. Kızımla kendime belki az bulgur yaparım ☺puding mı yapsam bilmiyorum canım tatlı istiyo ☺ çorba salata yapabilirsin sende belki ☺
Evet şuan çorba fikri uzerinde yoğunlaştım bende çorba salata falan yaparım ♥️ kız uğraşma bulgurla falan puding yap en iyisi zaten pirinç pilavı yapacakmışsın anneler de dinlenmeliiii :)
Öyle yapim bulguru yarın yaparım ☺
önce (191 puan) tarafından
Şuan puding yiyorum içine de ceviz koydum yanına kahve yaptım cam önünde keyif yapıyorum:)) valla akşam yaptım hemen pratik olsun diye
Adın Melike mi ☺
Bizde fındık koyuyoruz afiye olsun ☺
Ohh mis afiyet şifa olsun inşallah,♥️
Evet canım adım Melike :)
önce (191 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm :))
Benimde adım melike ☺
Yaa öyle mi tanıştığıma memnun oldum ☺️
Bende ☺
+2 oy
önce (7,872 puan) tarafından
Bı mercimek çorbası iyi gider bence 
+2
Enn sevdiğim çorba birde kıtır ekmek parçaları fırına atıyorum çok güzel oluyor bu fikri de değerlendirecegim teşekkür ederim ♥️
önce (7,872 puan) tarafından
Rica ederim bende severim ♥️
+2 oy
önce (96 puan) tarafından
Em güzeli mercimek çorbası gider bende yaptım ☺
Afiyet olsun ♥️şuan yoğurt çorbası ve mercimek arasında gidip geliyorum mutfağa girince ortaya ne çıkacak bakalım :)
önce (96 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim size de afiyet şifa olsun şimdiden ☺❤
Teşekkür ederim ♥️
+1 oy
önce (746 puan) tarafından
Yani yanina ya makarna ya pilav olur yoğurt çorbası da yakisir
Kız dolma zaten pirinç makarna pilav olur mu sence ☺post sahibi değilim merak ettim ☺
Etli yazmış canim dolmayi içinde az vardır sanirsam
Orayı atlamısım ☺
Olur öyle şeyler ;))
Çorba yanına yakışır :) sıvı bişey iyi olur sanırım:)) teşekkür ederim tavsiyeniz için ♥️
0 oy
önce (3,019 puan) tarafından
Fikir almaya geldim aklimda bişey yok
Yemek düşünmek yemek yapmaktan daha çok yük olurmuş insana :)
önce (3,019 puan) tarafından
Hiç sorma bu ara mutfaga giresim gelmiyor kızım sürekli dibimde yemek yapana kadar bütün tezgahin içinden geçiyor bir ton iş çıkıyor bana
Allah kolaylık versin canım benimde 3 ve bir buçuk yaşında iki kizim var ikisde tam hareketli zamanı bende tıpkı senin gibiyim yemek yapana kadar tencere tavalar havada uçuyor diyebilirim :) napalim öyle böyle büyücek onlarda hasta olmasınlarda annelik zor iş zaten başlı başına canları sağ olsun ♥️
0 oy
önce (17,319 puan) tarafından

Fırına karnabahar ve patates attım. Tepsiye sığmayan karnabaharlı çocuklarla beraber az önce yedik :D seviyorsa karnabahar patates yap.

Afiyet şifa olsun ♥️Ayy seviyor bende cokkk seviyorum pişmemiş bile kıtır kıtır yiyoruz çocuklarla salata gibi :)kızım için haşlicam bebişin yemeğini bulduk birde çorba salata yaparim ♥️
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Kuru fasulye pişirdim yanına tereyağlı pirinç pilavı yaparım yoğurt turşu bide kuru biber kızartırım
Süper bir kış menüsü afiyet şifa olsun şimdiden ♥️
önce (47 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
önce (10,371 puan) tarafından
Annemdeydim bugün. O çocuklara tarhana çorbası yapmış bende hastaneden gelirken mantı aldım el yapımı mantı satılıyor ya onlardan. Bide tavuk sosyalip kızartıriz misss. Sende varsa tarhana çorbası veya mercimek çorbası yapabilirsin yada cennet çorbası 
Anneler kurtarıcı gerçekten benimde bı kızım annemde ve birazcık kafa dinlemece yapıyorum küçük bebişimle ♥️menünüz cokk güzel afiyet olsun ben mantiyi bişeye değişmem :)
0 oy
önce (832 puan) tarafından
yayla çorbası yap cnm bebeklrrin en sevdiği çorba genelde

bende pilav barbunya yemeği çiğ köfte salata turşu 
Menün harika çiğköfte varsa tamamdır benim için :))) size afiyet olsunn♥️ben bebiş için karnabahar haşlamaya karar verdim bizim içinde mercimek çorbasına salata turşu falan yeriz artık ♥️
0 oy
önce (5,277 puan) tarafından
Yoğurtlu makarna yap  bebişine  Bende Haşlama  pilav yaptım cnm 
Afiyet olsun ♥️bebiş için haşlama karnabahara karar verdik bizde mercimek çorbası artık yarına da yoğurtlu makarna yaparım hem bende severim çok:)
önce (5,277 puan) tarafından
Kızım yoğurtlu makarna delisi cnm sizede afiyet olsun
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Dünden pilav var yanına tantuni yapicam kola lavaş 
Oh mis afiyet şifa olsun ♥️bende iki gün önce yapmıştım çok seviyoruz bizde :)
önce (30 puan) tarafından
Kız sevulmiycek gibi değil harika oluo
0 oy
önce (12,682 puan) tarafından
Şinitzel yapıcaz akşama inşallah. Bide mercimek yapacam süzmeden kırmızı mercimek pirinç yapıyorum çok seviyorlar çocuklar
Menünüz şahane afiyet olsun ♥️bende şimdi mercimek çorbası yaptım süzme değil amaaaa :) inşallah güzel olmuştur
0 oy
önce (7,779 puan) tarafından
Şehriyeli yoğurt çorbası, barbunya ve basmati pilav.
Afiyet şifaa olsun menünüz çok güzel ♥️bende mercimek çorbası yaptım şimdi kalan yemeğin yanına bebişe de karnabah haşlicam şimdi
önce (7,779 puan) tarafından
Bereketli olsun canım.
0 oy
önce (1,844 puan) tarafından
Bendede köfte var fırına mi atsam patatesli yoksa kizartsam mı bilemedim eşim geç geliyor kızımla ikimize bilemedim birde yanına çorba yapayım salata yeterli rabbim olmayanlara versin inşallah ❤️
Amin inşallah ♥️benim cam ocak birde siyah olduğu için kızartmalı şeyler beni çok üşendiriyor fırına atmak kolayima geliyor ama siz benim gibi üşengeç değilseniz kızartın derimm :))))afiyet şifa olsun şimdiden

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 367 göst.
21 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 267 göst.
16 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 249 göst.
23 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 419 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,435 puan) tarafından soruldu

409,436 soru

12,305,465 cevap

38,554 kullanıcı

Kategoriler

...