+1 oy
953 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,263 puan) tarafından
Cennet çorbası, sanırım bidaha asla yemem mısır unu tadı o kadar kötü geldi ki bana sizin varmı böyle diye merak ettim  :)

62 Cevaplar

0 oy
önce (540 puan) tarafından
Benim yemediğim çok şey var kırmızı et yemem beyaz et sadece tavuk balık yerim. Sebzelerden taze bakla yemeği yemem. Tarhana çorbasını, aşureyi başkası yaptıysa ağzıma sürmem
-Reklam-
0 oy
önce (1,399 puan) tarafından
Maraş tarhanası. Hayatımda böyle berbat birşey yememişimdir. Aşırı kekikli ve tatsız tuzsuz birseydi. Yediğim gibi öğürmüştüm.
0 oy
önce (3,451 puan) tarafından

Suşi denemem bile çünkü ton balığı denedim çöpe gitti. Başka da aklıma gelmedi yorumları gezeceğim müsadenle:D

0 oy
önce (987 puan) tarafından
Ayy general tso tavuk diye bi tarif var. Soya soslu tavuk tariflerini sevdiğimiz için beğenebileceğimizi düşündük eşimle denedik. Denemez olaydık
Ay en sevdiğiniz hangisi. Ben de farklı tavuk tarifleri denemek istiyordum
Tavuk fajita bayılıyoruz. Eşimin özel spesiali :) eve gelenlere bu tavuktan yapmadan göndermiyoruz. Her yiyen bayılıyor. Aynı tarifin makarnalısını da yaptım çok lezzetli. Dürüm yapıp arasına kaşar koydum burrito yaptım tost makinesinde kızarttım o da mükemmel
Evet ben de yaparım onu. Peki general tso da kötü olan neydi ya ağzımın tadını bozmayayım mı :D
Birde ızgara tavuklu makarna tarifimiz var. Son dönemdeki favorimiz. Ailecek bayılarak yiyoruz
General tso tavukta benim beğenmediğim tatlı tuzlu ve sarımsak bir aradaydı. Midem kaldırmadı gerçekten. İllaki seveni vardır ama ben beğenemedim.
Anladım canım teşekkür ederim. Sanırım benim için de aynı olabilir. Fajitada genel tariflerden farklı bir noktanız varsa kopya alabilirim ☺️ bizim evde sadece ben değişime açığım yalnız yiyorum:)
Fajita yaparken bence kilit nokta kapya veya köy biberi, çarliston biber değil Kaliforniya biberi kullanmak. Sarı-kırmızı dolmalık biberler varya. Birde tavuğun baharatı. Kimyon, karabiber, kırmızı toz biber demirbaşlardan. Diğerleri opsiyonel. Bolca sarımsak. Sarımsağı ezmek yerine rendeleyince bile aroması değişiyor. Ama dediğim gibi en önemli nokta Kaliforniya biberi
Çok teşekkür ederim açıkladığın için zahmet ettin ❤️ bayadır almıyordum kaliforniya biberi bir dahakine onunla yapayım ☺️
Rica ederim canım
0 oy
önce (972 puan) tarafından
Yemek değil ama, midye bı sefer ağzıma attım geri çıkardım rezalet bişey bana göre.
0 oy
önce (8,015 puan) tarafından
Tarhana ve ısırgan otu yemeği mi çorbası mı neyse o işte  :)
0 oy
önce (629 puan) tarafından
Midye deneyeyim demistim kokusu bile midemi bulandirmisti
önce (684 puan) tarafından
Hiç denemedim bazen canım çekiyor ama sağlıklı değil diye vaz geçiyorum
önce (629 puan) tarafından
Bende denemedim kokusu bile iğrenç yemedim yemem
0 oy
önce (6,732 puan) tarafından
Kelle paça sevmem :) geçen günlerde annem paça yapmamı istedi yaptım baya güzel olmuştu yediler ama ben yemedim
0 oy
önce (16,484 puan) tarafından
Paça kelle kaynanam yaptı yedim bidaha tövbe dedim 
0 oy
önce (59 puan) tarafından
Sushi yediğim en gereksiz seydi
0 oy
önce (2,351 puan) tarafından
Mantı ve nadıl ikisi beni bitiriyor denedim ama yok benlik değil 
0 oy
önce (1,625 puan) tarafından
Brokoli çorbası denedim hayatta  bir daha denemem yaptığım gibi gitti çöpe:D
0 oy
önce (38 puan) tarafından
Tarhana çorbası kokusu ağır şu an bile kötü oldum oğluma sürekli yapiyrodim onun dışında herşey severim 
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Noodle eşim bayila bayıla yer ama merak edip yemedim yememde 
önce (684 puan) tarafından
Bende tadını bilmem midemi bulandırıyor. Ben makarna severim
önce (95 puan) tarafından
Aynen öyle makarna candr ve kurtarıcı::))
0 oy
önce (2,852 puan) tarafından
Sakatat ve türevleri:D
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Kelle paça çorbası ve ciger eşim ikisininde zorla tadına baktırmıstı aklıma geldikce Off :d
0 oy
önce (3,482 puan) tarafından

İşkembe çorbası :D

0 oy
önce (358 puan) tarafından
Özellikle yemek Adını bilmiyorum ama şu keşkek ve değişik otlarla yapılan Doğu yemekleri hoşuma gitmiyor koku değişik geliyor Ne bileyim farklı oluyor dokunuyor bana
0 oy
önce (289 puan) tarafından
Cennet çorbası çok lezzetli bir çorbadır sen guzel yapana denk gelmemişsindir.

Benim ise pırasa yemeği nefres ederim birde bamya
0 oy
önce (12,991 puan) tarafından

denediklerimi beğendim ben ya:D

bakla yemem. tadına bile bakmadım ama arabaşı çorbası içemem gibi geliyor o hamurlu şey ne ya... 

sushi de yedim gene yerim. şu paketli hazır noddle yemem ağzıma koymam ama bir çin restoranımda noddle yemeye bayılırım.

belki yengeç diyebilirim ama onun da tadı kötü de değil de yemesi zahmetli 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 82 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.

409,593 soru

12,313,461 cevap

38,779 kullanıcı

Kategoriler

...