+1 oy
560 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (46 puan) tarafından

image

Selam Canımcımm,
Eşiniz veya sevgiliniz kıyafetinize yorum yapınca nasıl tepki verirsiniz?

• “Fikrini alırım ama karışamaz!” mı?
  • “Onun fikrine değer veririm” mi?
  • Yoksa “Hiç karışmasın, kıyafet benim özgürlüğüm!” mü?

Hadi yorumlara yaz, bu konuda sen ne düşünüyorsun? ✨

35 Cevaplar

+1 oy
(3,606 puan) tarafından
Evli olduğumuz için birbirinden sorumluyuz ben onun istemediği şekilde giyinmem oda aldığı şeyi bana sorar 
-Reklam-
+1 oy
(3,769 puan) tarafından
Eşim kibar bir şekilde hoşuna gitmediğini söylerse fikrine önem veririm ama genel olarak kendim beğendi mi giymeyi tercih ederim hem onun istediği hem benim istediğim 
0 oy
(135,206 puan) tarafından
aleykum selam.canımcım benim giyimime babam bile karismiyodu kaldiki esmi kariscak☺️☺️ 
(51,789 puan) tarafından
süslü demek ☺️
(4,071 puan) tarafından
Desene sevdosla ayni kqfadayiz.. bende evin icinde suslenip gezerim.
gurbette baska yapcak isimiz yokki☺️ suslenip oturuyoz
(51,789 puan) tarafından
bende kakilmis gibi takılıyorum ☺️
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Hiç karışamaz . Kıyafet benim özgürlüğüm . 
0 oy
(555 puan) tarafından
Esimin yorumuna deger veririm ama karsiliklidir bazen bende karisirim onu giyme bence ugun deil diye oda beni dinler ama bazen kiskanir sirf kiskancligindan laf eder ama illa giymiceksin demez yorumunu soyler 
0 oy
(4,319 puan) tarafından
Ben karışırım daha doğrusu böyle iki dirhem Bir çekirdek giyinince takılırım o hiç karışmaz 
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Benim eşim çok kıskanç ve kısıtlayan biri bana kapalı gelen ons açık geliyor halbuki ilk gördüğünde bacakları dışarda olsn elbise vardı üzerimde nikahta bile arkadan yırtmaçlı midi elbise giydim kendince değişeceğimi düşünmüş bu kılık kıyafet makyaj yüzünden çok zorlanıyorum dışarı ojeli çıkmamı bile kıskanır:((
0 oy
(1,209 puan) tarafından
D) fikrini alır karışabilir 
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Karışmalı çünkü biliyoruz ki erkekler açık giyinen kadınlara çokta güzel bakıyorlar. Eğer adam gerçekten seviyorsa bunu düşünüp tadında kıskanmalı. Kadında nerde ne giyilceğini bilmeli.
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Karışmalı çünkü biliyoruz ki erkekler açık giyinen kadınlara çokta güzel bakıyorlar. Eğer adam gerçekten seviyorsa bunu düşünüp tadında kıskanmalı. Kadında nerde ne giyilceğini bilmeli.
0 oy
önce (2,562 puan) tarafından

Fikrine önem veririm ,ona gerek kalmadan zaten o müdahale ediyor sağ olsun 😊

0 oy
önce (8 puan) tarafından
benim her giydigime karışır nasıl olsa
0 oy
önce (6 puan) tarafından
erkekler biz kadınlardan daha farklı bakıyolar dünyaya. onun gördüğü ya da hissettiği şeyi ben göremiyorum. o yüzden bence güzel bi üslupla dime getirmeli erkek
0 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Karışmasını istemem ama burnunu sokuyor her işe

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Benim eşimin dekolte olmasın, kısa olmasın, kalcan kapansin, hatların belli olmasın kurallarina uyduktan sonra kalan birkaç çeşitle istediğim kombini yapabiliyorum çok şükür 🥲 ben zaten kapalı giyinirdim evvelden beri fakat kalça kapatma zorunluluğu beni biraz sıkıyor 😑🥲

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 398 göst.
13 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 674 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 801 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,008 göst.
29 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mamaboy (614 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,730 cevap

41,891 kullanıcı

Kategoriler

...