+1 oy
85 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,678 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum kreşe gidiyor geçen hafta perşembe öğretmen mesaj attı okulda u yuz olan öğrenci var diye. O günden sonra okul tatil oldu perşembe günü de oğlum zaten gitmemişti. Bugün karne için bilgilendirme yaptı sabah. Tekrardan mesaj attı başka çocuklarda da varmış diye. Karne iptal oldu yani. Ama tedirginim 4 aylık bebeğim var. Geçtiyse ne zaman ortaya çıkar veya  nasıl önlem almalıyım. Okuldan rsv getirdi kardeşine 4 gün hastanede yattık bu pazar taburcu olduk 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,846 puan) tarafından

Hastalığın adı u-yuz galiba. Sansür yemiş :D

(3,678 puan) tarafından
Aa evet aynen u.yuz
-Reklam-
+1 oy
(1,953 puan) tarafından

Benim kizimada yazın parktan bulaşmis önce el ayak hastalığı dediler sonra **** dediler hâlâ hâlâ çekiyoruz ne kullandık ne kullanmadık artık canımdan can gitti 8 aylık hamileyim hata 9 a girdim 3 hafta kaldı doğuma temizlik temizlik belim kırıldı artık bu halime ne hali kald ne yorgan ne battaniye bu kış günü ne yıkadım ne yikamadim ne kullandım ne kullanmadım şükür azaldi ama hâlâ etkisi var kızımda geçti gibi kaşıntı yok ama ben hamile olunca bağışıklık çok düşük olur atlatmasi zor olur dedi doktor mahvoldum:(

(3,678 puan) tarafından
Belirtileri nelerdir peki
(1,953 puan) tarafından
Direk kaşıntı ya elde parmak aralarında bacaklarda
+1 oy
(20,197 puan) tarafından
İnşallah yoktur Merve ☹️
(3,678 puan) tarafından
İnşallah valla korkum tavan yaptı
(20,197 puan) tarafından
Olsa heralde sizde de ortaya cikardi
(3,678 puan) tarafından
Uzun süre sonra çıkıyormuş öyle duydum
(20,197 puan) tarafından
Çıkmaz inşallah içini ferah tut
0 oy
(32 puan) tarafından
**** hemen bulaşmıyor yani bulaştığı an belirti göstermiyor önce vücuda yayılıyor ve çok fazla kaşıntı oluyor canım kollarda bacaklarda vs . Biz daha önce geçirdik nerden nasıl geldi bilmiyorum başta kızım çok kaşınıyordu doktor alerji dedi daha sonra bana bulaştı eşim psikolojik dedi en son ona da bulasınca anladık ki bu **** doktorlar losyon krem verip gönderiyordu ve hiç bir etkisi olmuyordu en son eczaneden **** karışımı yaptırdım 3 gün kullandık garanti olsun diye bir 3 gün daha öyle kurtulduk gerçekten çok zor sürekli kaşınmak uyuyamak . Görümcemin eltisin de de vardı onun bebeği 3-4 aylıktı bebeğe de bulaşmıştı ailece çok zor atlattılar o yüzden çok dikkat et lütfen ve kasintiniz başlarsa direk karışım yaptırın tek çözümü o onsuz çok öze geçmesi çünkü bizde çok krem losyon kullandık ama asla etki etmedi umarım size bulaşmaz 
(3,678 puan) tarafından
Ayyy inşallah ya bulaşmaz bebeğim de 4 aylık
(32 puan) tarafından
İnsaAllah canm Çok dikkat et eğer bir kaşıntı olursa direk karışım kullanın o şekilde en azndan daha fazla yayılmadan kötü olmadan geçirmiş olursunuz çok zor gerçekten yaşadığım için biliyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 154 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 749 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine_Ertunc (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,181 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler

...