0 oy
319 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Kayınvalinize nasil hitap ediyorsunuz yengem anneme saniye teyze diyor bn kayınvalideme anne derim ama hic haketmiyor cünkü hic anne şefkatı bulamadım. 

29 Cevaplar

+2 oy
önce (2,989 puan) tarafından
Anne demiyorum diyemem
önce (11,447 puan) tarafından
+2
Ben hitap etmiyorum bişey diyeceksem yakınına gidip öyle diyorum :D
Ben mama diyorum.  Azerbaycanliyim ben. Bizde bu hala demek .
Yani hala demis oluyorum
önce (1,357 puan) tarafından
Peki nasıl sesleniyosun
Kiz "mama"dedim ya:))
Anne degil mama diyorum
 Napiyorsunuz mama. İyimisiniz mama böyle:)
önce (1,357 puan) tarafından
Ayy diğer yorumları okumamksim kız kusura bakma :D
-Reklam-
+2 oy
önce (1,031 puan) tarafından
Bişey demiyorum. Teyze dedim kabul etmedi israrla Anne dememi bekledi hatta çok kavga gürültü yaptı bundan ötürü ama hakketmedigini düşündüğüm için demedim. Çünkü o benim Annem değil.. 
+1 oy
önce (497 puan) tarafından

Benimki ultra kaynanalık yapıyordu bir iki kere anne dedim alacağı yok en son ismiyle hitap ettim en sonunda sohbeti kestim zaten

+1 oy
önce (2,654 puan) tarafından
Zorda kalmadığım sürece hitap etmiyorum
0 oy
önce (972 puan) tarafından
ben anne diyorum sağolsun annelik de yapıyor. ama yapmasa da soğuk soğuk anne derdim yine
0 oy
önce (484 puan) tarafından

Bi arkadaşım falanca abla diyor :D 

Ben anne derim baska bisey demek bana cok garip geliyor 

önce (134 puan) tarafından
Hak etsede etmesede mi
önce (484 puan) tarafından
+1
Tabi yani sonucta hak edene anne demiyoruz kocamizin annesi bizimde annemiz sevsekte sevmesekte bu benim düşüncem
0 oy
önce (779 puan) tarafından
Benim kaynanam anne denmeyi gerçekten hak ediyor. Ama ben annem varken başkasına anne demeyi çok saçma buluyorum. Sizli bizli hitap ederek konuşuyorum ben. Çocuklar olduğundan beri de babaannesi diye hitap ediyorum. 
Seslenirken de mi o şekil
önce (14,641 puan) tarafından
Kvalidem de dayısının oğlu işe evlenince yengesine anne diyememiş çocuklar olunca babaanne diye seslenmiş yıllarca :)
önce (779 puan) tarafından
Ben de öyle sesleniyorum şuan. Şöyle ama, Fransızca babaanne 'mamie(mami diye okunuyor)' diye sesleniyorum. Öyle uzun uzun babaanne gel demiyorum. Komik durur öyle. Sohbet ederken de sizli bizli konuşuyorum. Ki birbirimize de çok yakınız. Sağolsun kızı gibi görüyor beni.
Annem her seferinde kızıyor bana, anne de diye ama yok, çok zor.
0 oy
önce (2,339 puan) tarafından
Benim yengemde anneme anne der bende kaynanama ınni derim sksjs çünkü eşim kardeşleri öyle hitap eder bende öyle hitap ediyorum beni sinir etsede kendime olan saygımdan öyle hitap ediyorum sjsjsj bi nevi anne demek 
Bnde hep anne baba demem derdim ama eşim nişanliyken babam sana evlat dediği sürece senin annen babam dir sıf eşimin hatrına şuan kullanıyorum
önce (2,339 puan) tarafından
Öylede yapmaya devam et cnm kötü insanı hiç bir şekil değiştiremezsin Allah görüyor sonuçta ne niyetle dediğini
0 oy
önce (607 puan) tarafından
Ben çok çok nadir teyze diyorum.  Anne hiç demedim hani benim için anne demekte komik.  Ben annem değil ki yani insanın 1 tane annesi olur yani.    

Yurt disindayim burda anne denilmez
0 oy
önce (13,675 puan) tarafından
Anne diye hitap ederdim. O da hep kızım derdi. Kaynanalik yapmadı hic
0 oy
önce (16,483 puan) tarafından
Anne diyorum çok saçma geliyor ama diyorum sağolsun annemden daha çok yanımda
+1
Özünde iyi insan namazlı niyazlı ama gerekli gereksiz cok konuşur herşeye karişir onun yanında kimse kimese bi şey soramaz sanki ona sorulmuş gibi hemen cvp verir. Bide kendi isteğine göre yardımda bulunur rica etsen asla yapmaz. Yemek asla yapmaz kayınbabam yapar ilk defa onda gördüm. İşte oylesine anne diyorum ama hic haketiğini sanmiyorum.
0 oy
önce (2,368 puan) tarafından
….anne bazen sinirlendiriyor direk konuşuyorum ama eşimin hatrına anne diyorum genelde babaanne bazende 
0 oy
önce (14,641 puan) tarafından

Anne diyorum anneliği de hakediyor:)

0 oy
önce (844 puan) tarafından

anne diyorum cnm 

her anımda yanımda 

bir şry istesem o alır verir yok demez sevgi kpnusundada aynı 

tabiri caizse iç çamaşırıma kadar alır :)

0 oy
önce (233 puan) tarafından
Benim kaynanam 90 yaşında herşeye de bahane bulur annelik şevkati değil kaynana şevkati bile yok anne derim eşimin annesi sonuçta 
0 oy
önce (8,729 puan) tarafından
Ben annr diyemiyom 64 yaşında bilmiyom kendi annemden başkasın Anne demek beni sinir eder
0 oy
önce (4,842 puan) tarafından
Anne diyorum ama annem gibi hissetmiyorum annem gibi olması imkansız ona karşı öyle duygu beslenem de imkansız eşimde anneme anne der saygıdan yani ne bilim :) bu arada kötü bir insan değil kayinvalidem yanlış anlaşılmasın ama annem gibi de davraanmaz yani
0 oy
önce (17,300 puan) tarafından
Hiç bir şey demiyorum ne anne ne teyze. Bırak anne şefkati insan şefkati bile görmedim. 
0 oy
önce (378 puan) tarafından
Adı saniyeye ise saniye hanim de saniye anne de yani sana kalmış.  Benim kaynanam da kaynanansina abla diyor:)) ahahah. Ben kaynanama anacum derim rehberimde de Nero anne diye kayıtlı.  Kanki kanki takılıyoruz işte:))) hak edene hakkettiği değeri verin fazlası sizi yorar hakkınızı armaya kalkincada sen eskiden böyle değildn olur sonra ihale size yıkılır kötü gelin olursunuz.  Ben kendimi ezdirmem kavga da ederim ama en çok onu ben severim zannedersem oda beni seviyor:))) 
0 oy
önce (289 puan) tarafından
Ben bir iki yıl demedim sonra alıştım dedim.ama benim kayınvalidem iyidir seninki problemliyse şeflat goremediysen deme yani zorunda değilsin ama eşin de anne anne demesse alınmayacaksın.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 382 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 823 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 636 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.