+1 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Kayınvalinize nasil hitap ediyorsunuz yengem anneme saniye teyze diyor bn kayınvalideme anne derim ama hic haketmiyor cünkü hic anne şefkatı bulamadım. 

37 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından

Yorumları okudum da ne kadar iyi Kaynanalar varmış bee bize denk gelmedi insaAllah iyi olanlar kıymetini biliyorlardır :D

-Reklam-
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Annem bana rica ermişti nişanlıyken "kaynanana annecim de, kayınbabana babacım de" diye. Yeni evliyken diyordum. Sonra baktım haketmiyorlar, tepeme çıkıyorlar. Özellikle kayınbaba aşırı zor bir kişilik. Sürekli eleştiren, kontrol etmeye çalışan.. kaynana ısrarcı, kontrolcü, cimri vs. Haketmediklerini düşündüm ve anne baba demeye devam ediyorum -cım, -cim eklerini attım. İçten gelerek söylemiyorum ama eşim de benim anneme, babama "Anne, baba" diyor. Düşündüğüm kadar zor gelmedi açıkçası. 
0 oy
(3,609 puan) tarafından
Anne sefkati bulamazsin ki canım 

Anne sefkati araman saçma zaten 

Anne diyorum mecburiyetten 

Sevmesem de eşime saygım sonsuz onu kırmamak üzmemek adına Anne diyorum 
0 oy
(848 puan) tarafından
Valla bugün bu soruyu sormak aklımdan geçti biz akrabayız uzaktan ben yenge diyordum kaynanama anne demeyi düşünmedim ama eşime nişanlıyken o bir anne desin dünyaları yaparım dünyalar benim olur demiş neyse bende zorlaya zorlaya anne demeye alıştım kendi de ilk zamanlar hep kızım gel kızım git sürekli kızım kızım derdi yani ama şu aralar farkediyorım ki bana hep adımla sesleniyor görümceme seslenirken canım , kızım diyor ama bana isimimle sesleniyor bırazcık kırılıyorum yani ne yalan söyleyeyim kendi yaptıkları şeyler yüzünden ben uzaklaştım suçlu benmişim gibi davranıyor ama kendisi tabiri caizse i. Ti yıkadı başımdan aktardı sesim çıkmadı yaptığı şeyler yüzünden git gide uzaklaştım bende içimden gidip gelmek gelmedi mesela 
0 oy
(927 puan) tarafından
Çocuklar olmadan anne baba abla derdim şimdi babanne dede hala :)
0 oy
(805 puan) tarafından
Rehberimde anne diye kayıtlı çünkü nisanliyken kaydetmiştim annem yok annesiz büyüdüm onun annelik yapacağını sanmıştım ama malesef degil annelik ne kaynanalik yapıyor ne de torunlarına babaannelik. Gerçi çocukların annelik yapmadığını gördüğümden beri fazla zoruma gitmiyor. Bende hala diyorum Kürtçe Metê diyorum. Teyze diyemiyorum anne tarafını hiç tanimadim teyze falan bilmem o yüzden diyemedim. 
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Anne diyorum cok ayrıntıya takılmıyorum. Aramızda bir problem yok ama bence anne baba tek olmalı ya yani en iyi kaynana bile annem gibi olamaz ama napalm iste kültürel durumlar falan 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Evlenirken annesini babasini sizde anne baba olarak kabul ediyorsunuz. Eşinizin kalbi kırılmasın diye söylenmeli bence ama Nihat Hatipoğlunda dinlemiştim zorunda değil diyor dinen 
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Eşim benim anneme anne der hatta ilk o dedi sonra bende zamanla alıştım 
0 oy
önce (854 puan) tarafından

Benim bir tane annem var anne hariç herşeyi diyebilirim 😀

0 oy
önce (2,210 puan) tarafından

Eşim ilk baştan beri anne diyor anneme bende mecbur anne diyorum😂

0 oy
önce (728 puan) tarafından

Halam kendisi. Hala derim. Bı gün kızı yerine koyduğunu hissstseydim anne derdim ama hak etmiyor

0 oy
önce (1,193 puan) tarafından

Fatma anne derim 

0 oy
önce (806 puan) tarafından

Ben teyze diyorum. Bazı kişiler hala diyo bana çok alakasız geliyo hala demek. Teyze ana yarışı en azından😀

0 oy
önce (96 puan) tarafından

Yengem olduğu için yenge diyor um asla anne şefkati vermedi bana anne demem

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Yılan desem yılanlar kuyruguyla kaynananin önünde eğilir.d.d.

0 oy
önce (1,117 puan) tarafından

Ben yine de saygıdan anne derdim. Ne yaparsa yapsın evlenince annesi annen babası baban oluyor sen kabul ediyorsun kimse zorlamiyor o yüzden evlenirken iyi seçmek gerek. Eskiler boşa dememişler ailesiyle de evleniyosun diye. Benim aram çok iyi anne derim o yüzden ama dinen zorunluluğun yok anne demek için. Teyze yenge de diyebilirsiniz 

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 458 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Gulsum53 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 382 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 882 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 658 göst.