0 oy
57 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından
Evliyim. Ayın 6 sında regl oldum bittikten sonra ayın 12 sinde ilişki yaşadım ve korumasız bir ilişki Bugubde çok ciddi bir şekilde halsizlik ve baş ağrılarımda artış gördüm hamilelik belirtisi olarak sayabilir miyiz acaba bilginiz var mı ?

1 cevap

0 oy
(182 puan) tarafından
Salgında var canım ondan da olabilir
(3 puan) tarafından
Tamam yumurtlama dönemine denk gelince ilişkim ondan dolayı merak ettim
(182 puan) tarafından
Hamilikde olabilir illa değil demiyorum ama saşgında var
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum , peki bu çatlama döllenme ne zaman belli oluyor bir bilgin var mı yerleşme mi oluyor :)
(182 puan) tarafından
Döllenme ilişkiden 15 gün sonra belli oluyor bildiğim kadarıyla ama gebelik istiyorsan gün aşırı ilişki daha çok tavsiye ediliyor
(3 puan) tarafından
Afedersin o kadar halsiz hissediyorum ki gün aşırı ilişki yaşayamıyorum bile ama galiba hamile kalmak için her gün düzenli olarak yaşamam gerekiyor doğru mu anladım ?
(182 puan) tarafından
Yok tam aksine hergün değil de 1 gün değil birgün veya  günde bir bide sırtına yastık koy hemen kalkma bn böyle hamile kaldım her ikisinde de
(3 puan) tarafından
bende kalmak istiyorumda ondan sordum. ama kalır mıyım bilmiyorum. Şuan tek belirtim baş ağrım halsizlik duygusal değişimlerim fazlasıyla oluyor sürekli uyumak istiyorum. ama henüz bilmiyorum ne olacağını :) bide akıntılarım çok fazla aferdersin
(182 puan) tarafından
İnşallah hamile kalmılsındır canım bahsettiklerinin hepsi gebelik belirtileri
(3 puan) tarafından
akıntım vardı normalde ama bu kadar yoktu bu aralar afedersin su gibi akıyor
(3 puan) tarafından
Yeni yeni kasık bölgeme ağrılarda giriyor ama sürekli değil arada şuan biraz fazla oldu
(182 puan) tarafından
İnşallah vardır canım rabbim gönlüne göre verdin inşallah
(3 puan) tarafından
+1
Allah razı olsun canım teşekkür ederim
önce (3 puan) tarafından

Canım bir eşy daha soracağım sana bilgin var mı yok mu bilmiyorum ama

önce (182 puan) tarafından

Tabi canım sor 

önce (3 puan) tarafından

Şu Hamilelik için son regl tarihimize bakıyoruz değil mi canım . Ben önceki aylarda ayın 16.17 sinde oluyordum aralık 17 oldum bu ay 6 sında oldum neye göre hareket etmeyelim ?

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu

410,758 soru

12,359,832 cevap

41,388 kullanıcı

Kategoriler

...