0 oy
36 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Merhabalar herkese. Bebeğim 10 aylık fakat durmadan bağırıyor. Bağırarak ağlıyor. Hep gözümüzün onda olmasını hep kucağımızda olmayı istiyor. Dikkat çekmek için bağırıyor bence dahası otururken kafasını sert bir yere ileri geri bir kere vuruyor sonra ona baktığımızi gördüğü için dikkatini dağıtana kadar aynısını yapıyor. Aynı şekilde burnunu sıkıyor yüzüne şamar atıyor çünkü bizim ona bakacagimizi biliyor. Babası da ben de akşama kadar oyunlar oynuyoruz birlikte vakitler geçiriyoruz. Bebeğimizi asla ihmal etmiyoruz fakat neden böyle yaptığı hakkında da bir fikrimiz yok maalesef. Başına böyle bir şey gelen oldu mu . Bu süreç nasıl bitecek ne zaman bitecek. Hep böyle mı kalır yoksa. 

3 Cevaplar

0 oy
(665 puan) tarafından
Hahah ne kadar komik oluyordur.  Çok tatlı 

Benimde 10 aylık oğlum var bir rahat yok sürekli tepemde sürekli oyun oynamak istiyor.  Dışarı çıkmak istiyor.  Bir yerde durmuyor.  Gece uykusu da berbat
(120 puan) tarafından
Valla komikten ziyade bebek her zaman çığlık atınca insanin bir süre sonra sabrı kalmıyor. O anlarda konuşmaya çalışıyorum annecim şöyle böyle nefes almak için duraksar da dinler beni diye ama asla duymuyor. Bu sefer sessiz kalıyorum çığlık atışı bitsin diye bekliyorum ama yine durmuyor
(665 puan) tarafından
Ben diğer hareketler için demiştim   :)   evet çığlık atınca dayanılmaz oluyor.   Yeni yeni şeyler öğreniyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,112 puan) tarafından

Benim bebeğimde öyleydi şuan 17 aylık ara ara öyle yapar.Bebekler bazen rahatlamak için öyle yaparlarmış bir yerde okumuştum:D

(2,112 puan) tarafından
Çığlık atmayı öğreniyor çok normal,benim ki hala da bazen öyle yapar apartmanı inletiyor dikkat çekmek için öyle yapıyorlar.
0 oy
(1,738 puan) tarafından

Benimkide benim esnememi taklit ediyor :D öksürük takliti yapıyor komik oluyolar yaa 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mesudeee (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
+3 oy
23 cevap 885 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (541 puan) tarafından soruldu

410,440 soru