0 oy
22 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Sömestr tatilinde biyere gitmiyorum gurbetteyim eşim dönüşün için alamam seni dedi şubat sonuna kadar diye evim çok uzak garaja taksi tuysam bin tl den aşağı getirmez beni gidiş zaten 2 bin evde nasıl vakit geçircem diyorum eşimde olmucak çok modum düşük kızlar yaa terkedilmiş hissi var üstümde arklarda gitcek hep napıcam bilmiyorum çocuğumu evde tuttuğum içinde canım sıkkın

1 cevap

0 oy
(251 puan) tarafından
Evimde olmak beni daha çok rahatlatıyor ya çocukların düzeni eee ye iç otur istediğin gibi keyif yap annemde de kayınvalidemdede rahatım iş yemek çocuk bakarlar gezdirirler ama  ben evim evim diyorum eşim 6 ay göreve gitme ihtimali var oğlum anasınıfına gidiyor kızım 2 yaş annemde kayınvalidemde sürekli nasıl tek kalkicaksn buraya gel diyip duruyor annem 1 saat kayınvalidemde yarım saatlik mesafede ama ben evimde çocuklarla kalmayı istiyorum öylede olucak Allah'ın izniyle ben çocukları dışarıya çıkarıp gezdirin sen neden böyle düşünüyosn
(51 puan) tarafından
Gülüm bende kış dönemi hep yanlızım işte ne bilim benimkide anaokulnda çok yanlız kaldığım için galiba haa eşim varkende pek keyifli sayılmam ama geze biliyorum hiç değilse:)) bende evimde durcam diyordum herkes gidince koydu galiba bır saat uzakta olsalar sıkılırsam giderdimde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 253 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (1,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 345 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

410,828 soru

12,362,462 cevap

41,674 kullanıcı

Kategoriler