0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (729 puan) tarafından
Her hamilelikte belirtiler olmak zorunda değil ama yinede merak ettim benim.gini olan varmi

6 Cevaplar

0 oy
(698 puan) tarafından
İlkinde mide bulantısı bel ağrısı kasik ağrısı çok yaşadım. Bunda 11 hafta olduk çok şükür hiç belirti yok. Sadece halsizlik ve acikma hissim var çok şükür inşallah sıkıntısız geçer 
(729 puan) tarafından
İlkinin cinsiyeti neydi çok açıklıyorum bizde  geceleri açlıktan ölsem de yemezdim şimdi direk kan şekerim düşüyor
(698 puan) tarafından
İlki kızdı. Ben de çok acikiyorum bunda. İlkinde öyle aciktigimi hatırlamıyorum midem bulanirdi genelde onda
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
O haftalar da pek bir belirti olmaz mide bulantısız hamilelik geçiren de oldum ilk hafralar da kasık ağrısı oluyo adet gibi yerleşme agrisi belki seninki rahat geçiyordur 
(729 puan) tarafından
Biraz kaşık bel ağrısı vardı ve özellikle çok tansiyonum düşüyordu bu hafta hepsi yok oldu
(134 puan) tarafından
Yerlesme ağrısıdır o geçer zamanla bebek büyüdükçe ve enfeksiyon olunca tekrar basliyo vücudun kendini hamileliğe hazırlıyor stres yapma bebiş etkilenmesin
0 oy
(51 puan) tarafından

Ay inşallah hiç olmaz çok kötü hele mide bulantısı Allah sadece dusmanima versin :D

(729 puan) tarafından
Bı kaç kere yaşadım gerçekten zordu
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Sen hamile misin en son negatif demiştin 
(729 puan) tarafından
Yok ben öyle bişey demedim
(2,233 puan) tarafından
Kusura bakama yanlış hatırlıyorum o zmaan
0 oy
(13,862 puan) tarafından
Doğuma kadar olmadı hiç bir şey kizimda, zaten 10 haftalık öğrendim 

Sağlıcakla kavuşun ♥️
(729 puan) tarafından
Kız çocuğu ağır geçer derler bide
(13,862 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor bence oğlum da oldu ikisıde sorunsuz rahat geçti
(729 puan) tarafından
+1
Kişinin yapısıyla alakalı olabilir
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Keşke benimde belirti olmasaydı öldüm bittim kusmaktan bulantidan şükret canım sağlığı yerindeyse bebişin bırak belirti olmasın 
(729 puan) tarafından
Yerinden herhalde en son gittigimde iyiydi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 900 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.

410,947 soru

12,366,611 cevap

42,070 kullanıcı

Kategoriler

...