+1 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Bildiğiniz üzere yarın karne alacak çocuklar. Kızım 4. Sınıfa gidiyor derslerin hepsi çok iyi maşallah. Fakat bu sene takdirname ya da teşekkür belgesi yok diyorlar doğru mu? Bir de sizin çocukların da karnesi sisteme girilmiş mi? 4 ve 4 üzeri çocukları olan sistemde nasıl görünüyor acaba. Puanlama olarak mi çok iyi falan olarak mi görülüyor?

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,804 puan) tarafından
İlkokulda kalkti. Ama ortaokulda ilk sınavı 2. Sınavı sözlüleri ders ortalaması genel ortalama hepsi virgülüne kadar detaylı vbs de yer alıyor 
önce (865 puan) tarafından
Baktım göremedim vbs de. Sadece davranış ve dersleri çok iyi. Puanlama olarak girmemiş sisteme
önce (1,804 puan) tarafından
4. Sınıflarda not yok yazılı yok çünkü
Yazılı falan yaptılar ama. Ayriyetten hikaye kitapları aldırdı onlardan da yaapti. Şimdiki sistemi hiç kafam almıyor. Eskiden ne güzeldi. 4 . Sınıfta belge alırdık. Şimdi 4. Sınıf ilkokul 5 ve 5 ten sonrası ortaokul oldu.
önce (17,334 puan) tarafından
Zaten eskiden de 4 e kadar ilkokul 5 ve 5 ten sonrası ortaokuldu. Ondan bir değişiklik yok ama şu karne meselesi saçma oldu.
-Reklam-
+1 oy
önce (5,296 puan) tarafından
Takdir teşekkür belgesi şuan hazir     cnm not aralığı göre verilecek
4. Sınıfta vardı önceden. Şu an var mı işte onu merak ediyorum
Var cnmm  ilk dönem ikinci dönemde degise bilir
Sistemde neden görünmüyor o zaman e-karne olarak.
Sistemde  takdir teşekkür  belli olmaz sadece not araligina göre ogrenci hesabını yapar takdirmi alıyorum teşekkür mi diye cnm
+1 oy
önce (12,776 puan) tarafından
İlkokul da belgeler kalktı maalesef ortaokul da başlıyor 
+1 oy
önce (3,457 puan) tarafından
Seneye kalkacak diye duydum bende bu sene var seneye yazılı falanda olmayacakmış 
+1 oy
önce (817 puan) tarafından
Benm oğlumda 4.sinif takdir teşekkür yok.
+1 oy
önce (17,334 puan) tarafından
Benim kız anasinifina gidiyor. Gelişim raporu mu ne verilecekmis yanlış anlamadım ise. Bende ne olduğunu bilmiyorum bakalım görecez yarın.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 386 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
19 cevap 345 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 535 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 126504012 (1,215 puan) tarafından soruldu

409,862 soru