+3 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugün eşim izinliydi günümüz çok güzel çok eğlenceli geçti ❤️ Çok yoruldum ama bu sefer bedenim yoruldu ruhum çok rahat yaaa hiç bu kadar iyi hissetmedim uzun zamandır ❤️ oğlum çoktan uyudu zaten benim buradaki number one hatunlarla oyun oynadık bende eşimi bekliyorum ders çalışıyor şu Hayrettin’in programını izliyoruz :D onu izleyeceğiz işte siz napıyorsunuz ?  image

20 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından
Ohhh afiyet şifa olsun canım benim ☺❤ sen hep iyi ol hep mutlu ol ❤
(1,030 puan) tarafından
Sağol Hülyoşum teşekkür ederim ❤️hepimiz inşallah bebeğim ❤️ ayy nasıl mutlu oldum geldiğinize yaaa valla sanki gurbetteydim de kavuştum gibi ❤️
(328 puan) tarafından
Yaaa canımsın canım ☺❤❤❤ bende çok mutlu oldum inanki ❤
(1,030 puan) tarafından
Sendeğğğ beniğğğm ❤️
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından

image

Kahve yasak bende soda alam dedim
(2,270 puan) tarafından
Ooo Esma hoş geldin cnm ❤️. Darısı Merve ye
(78 puan) tarafından
Hosbulduk canım :)
Mervede sanki şu emeklipolyana  :) bana hep o gibi geliyor
(2,270 puan) tarafından
Sanki ben ona sormuştum ,yok dedi bana ama :)
(3,489 puan) tarafından
Afiyet olsun sende hoş geldin tekrar :)
(78 puan) tarafından
Hosbulduk abla :) sagolasin
0 oy
(11,514 puan) tarafından
Bugün sabahtan beri başım ağrıyor geçmedi hala bende kalkıp kahve yapayım bakalım afiyet olsun canım benim 
(1,030 puan) tarafından
Aşkım sen işte hasta çocuk çok zor ondan mı oldu
(11,514 puan) tarafından
Bilmiyorum ki çok mızmız çok ağlak bi çocuk yaaa
(1,030 puan) tarafından
Ulaşta öyleydi bugün biraz sakinledi şükürler olsun Rabbime gözdem gözdem neler çektim günlerdir
(11,514 puan) tarafından
Ay çok şikir canım babası ve annesiyle birlikte zaman geçirmek iyi gelmiştir belki
(1,030 puan) tarafından
Galiba babasına çok düştü biliyor musun ondan diye tahmin ediyorum
0 oy
(4,452 puan) tarafından

Yarın iş yokmuş gibi bende kahve keyfi yapıyorum oğlum uyudu çok şükür

image

:) 
(1,030 puan) tarafından
Ayy evin tavanı ne güzel maşallah güle güle oturun :) aman olsun çalışan insan da yoruluyor beyin olarak ruhen de benim annemde öyle sabah kalkıp işe gider ama geve keyfini de yapar :)
(4,452 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤
Bende öyleyim ya işime yeni döndüm 2 yıldır alıştım geceleri geç yatmaya oğlum uyuduktan sonra kafa dinlemezsem olmaz :) Allah'tan işim rahat geç yatsam da sorun olmuyor sadece sabah uyanmak zor :))
(1,030 puan) tarafından
Öyle oluyor :) ama çalışmak güzel ya evde sürekli ben çok sıkılıyorum
0 oy
(5,453 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende her zamanki gibi maden suyu içiyorum ☺

image

(65 puan) tarafından
Kızımın ismini görünce şaşırdım daha önce bir yerde görmemiştim bu ismi
(5,453 puan) tarafından
He anladım canım anlamı çok hoşuma gitti o yüzden böyle yapmak istedim önceki nickimi de yanına ekledım ☺
(1,030 puan) tarafından
Hadi hayırlı yolculuklar bebeğim ❤️
(5,453 puan) tarafından
Saol idilcim sende mi değiştin nıckını güzel olmuş☺
(1,030 puan) tarafından
Haha evet :)))
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Afiyet olsun, benimde eşim işten gelecek gelirkende bana birşeyler alacak açım yemek yemedim sabırsızlıkla bekliyorum valla :)
(1,030 puan) tarafından
En sevdiğim dışardan gelen yemek :D afiyet olsun şimdiden ❤️
(2,588 puan) tarafından
Aynen ya :) teşekkür ederim canım
(1,030 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(442 puan) tarafından
Ne kahvesi canım nerdee :)  sıpa sallıyorum ayaklarım şişti.dun televizyonu bozdu babası almış   Yarın televizyon gelcek iki de bir kafayı kaldırıp zil çalarsa bana haber ver anne olur mu diyor :)) 

Afiyetler olsun yerimede için:))
(1,030 puan) tarafından
Nescafe kız benim öyle makinalara verecek durumum yok hazır toz :D
Ayy benim oğlumda kırdı televizyonu bizde idare edebildiğimiz yere kadar idare edeceğiz kırık ekran izliyoruz ama yenisini almaya cesaret edemedik :Dteşekkür ederim ❤️
(442 puan) tarafından
Bizim ekran hepten gitti ses kaldı:)) bizde sıkıştık allahtan aileyle oturuyoruz. Ama tabi popüler marka alamadık bu anpagross ta skytech marka varmış 65 inç 19 bine 6taksit yaptırmış eşim o da iş arkadaşında görmüş bari bunu alalım dedi yoksa cocuk onuda kırar gidip popüler marka alsak varya oooo taksit bitmeden televizyon giderse benimki delirir
(442 puan) tarafından
Bu arada nescafede seker var canım hazır turk kahveleri alsana tek içimlik yada cezvede yap güzel olur  .
(1,030 puan) tarafından
Yaa bizde gittiği yere kadar dedik artık bizimki de Onvoydu :) sabah Türk kahvesi içiyoruz da geceleri aşırı istiyor canım nescafe
0 oy
(1,430 puan) tarafından

Afiyet olsun canım neşen bol olsun <3

(1,030 puan) tarafından
+1
Teşekkür ederim zeliham ❤️
0 oy
(4,202 puan) tarafından
Oğlumu uyuttum, rahat rahat bir kahve icicem :) afiyet olsun ❤️
(1,030 puan) tarafından
En sevdiğimiz bölüm :D sana da afiyet olsun bebeğim oyun oynar mısın
(4,202 puan) tarafından
Evet canım :)))
0 oy
(8,029 puan) tarafından
Afiyet olsun bebeeeeemmmmm ❤
(1,030 puan) tarafından
Teşekürlerrrrrr aşkoooom ❤️
0 oy
(328 puan) tarafından

Oyunu iyi oynadım mi bari onu deyin hele :D

(1,030 puan) tarafından
Müthişsin bebeğim :D
(328 puan) tarafından
+1
Yaa canımsın canım ☺❤
(1,030 puan) tarafından
☺️  ❤️
0 oy
(12,770 puan) tarafından

Anam geldi bu akşam oğlanı uyuttu sağolsun. Kızıda salladı uyumadı eşim bırakmaya gitti oda ağladı beraber gittiler :D bakalım nasıl gelecek bende çikilata yedim fırsattan istifade

(1,030 puan) tarafından
Yaa benim oğlumda çok huzursuz bu ara geceleri nedenini çözemiyorum sürekli ağlıyor ama uyanmıyor da bilmiyorum :/. İyi olmuş afiyet olsun :D
0 oy
(3,489 puan) tarafından
Afiyet olsun hem eşim hem oğluşum grip oldu yarın Doktor'a götüreceğim paşamı c.tesi misafir var iki gündür temizlik yapıyorum yoruldum çok bende çayımı aldım yemek programı seyrediyorum az önce bende hayrettin seyrettim çok komik :) 
(1,030 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dehşet bir salgın var herkes hasta ya :/. Sana da afiyet olsun canım bizde izleyeceğiz sözde ama oğlum ağlayıp duruyor valla ne yapacağımızı bilemedik
(3,489 puan) tarafından
Çok sağol canım iyi gibi bakalım çocuklar hasta olmasında biz büyükler pek önemli değil evet salgın her taraf eşimde hastane sağlık personeli olunca mikrobu kapacak diye korkuyorum bu arada yeni kullanıcı adında güzel olmuş
(1,030 puan) tarafından
Hahah teşekkür ederim dün hayrettin izlerken teyzenin birinden ilham aldım :D
0 oy
(192 puan) tarafından

Oglusumu uyuttum güzel bir duş aldım ve burada takılıyorum koltukta yayilarak:)

image

(1,030 puan) tarafından
Ohhh ne iyi ben de sabah alırım heralde :) sıhhtatler olsun iyi dinlenmeler ❤️
0 oy
tarafından

Bebekim ohhh sefan olsun 8-)<3

(1,030 puan) tarafından
Sağol aşkııım ❤️
0 oy
(17,352 puan) tarafından

Sözde siyah kalp izlicektim. Çaydanlığı koydum sobanın üstüne kaynasın da çay demliyim diye. Oğlanı uyuturken uyuyakaldim. 23.00 dü uyandım. Su kaynaya kaynaya azalmış :D kalanı demledim içtim şimdi. Artık rahat uyuyabilirim:P

(1,030 puan) tarafından
Ayy soba tadı ne olursa olsun farklı ya bende köyde çok severim ❤️ afiyet olsun iyi geceler :)
0 oy
(2,768 puan) tarafından

Bende maden suyumu içip uyuyacağım 

image

(1,030 puan) tarafından
O ayakları bele bele ısırırım ❤️ maşallah ❤️ ayyyy
0 oy
(272 puan) tarafından
Afiyet olsun
(1,030 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Ay ne güzel gün geçirmişsiniz☺️ 

Oyuna yetişemedim bebem dil çıkarıyor anamı ağlattı bu gün bekliyorum ne zaman uyuyacak diye uyursa bi kahve içerim uyumazsa uğraşmaya devam 
(1,030 puan) tarafından
Gerçekten öyle oldu :) ama oğlum her gece mızırdıyor anlamıyorum uyanmıyordu olduğu yerde ağlıyor :/.  Hepimiz aynıyız işte :/
0 oy
(6,761 puan) tarafından

Senin bir iki gün önce attığın videoyu izledim yorum yapmaya fırsatım olmadı :D çok güldüm eşine. Aslında doğru yaptım ama yapmamam mı gerekiyordu acaba der gibi bakıyordu sana:D

(1,030 puan) tarafından
Hahahhah biz nasıl kahkaha attık varya :D izlerken hala gülüyoruz  :D eşim benimle dalga gecşyor :D

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,144 göst.
+1 oy
9 cevap 418 göst.
+5 oy
22 cevap 948 göst.
+1 oy
10 cevap 673 göst.

410,059 soru

12,329,366 cevap

39,181 kullanıcı