+1 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ulaş park diye tutturunca kafenin parkına götürdüm hava çok soğuk burada :/. Sodama el koydu koymaktan da büyük zevk aldı :D. Sonra sokaklarda 15 dklık ev yolunu yarım saatte geldik …. Dondum :D. Şim acıkmış ekmekle tarhana çorbası içti :) . Hülya ablanın menüsünü çaldım bende :D kırı fasülye yapacağım bu saatte :D eşim 10 da işten çıkacak onunla yerim yemeğimi artık :). Siz napıyorsunuz nasıl gidiyor ? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,322 puan) tarafından

Oy maşallahh İdil kocaman oldu ya paşa☺️ bizim anlık evde maç izleniyor☺️ babası izliyor , oğlan bişey anlamıyor da işte laf olsun diye bakıyor:)

tarafından
Valla kocaman oldu kaşla göz arasında :) aaa evet sanırsam Galatasaray maçı var demi :D. İleriye yatırım yapıyor oğlanlar :D
(7,206 puan) tarafından
Bizde de maç var, babalı oğul kral diyor:)  tekim kızlar başka BJK li varsa gelin şunları yenek:))))))
tarafından
Kiminle kimin maçıydı kız ben tv açamıyorum :)
(3,322 puan) tarafından
Beşiktaş & Galatasaray maçı var canım. Bizimkiler Galatasaraylı, ben Fenerbahçeliyim. :)))
tarafından
Demi demi :) Galatasaray doğru bilmişim  genç grup ellerinde davul çıkmışlar marş söylüyorlardı bende oradan biliyorum :D
-Reklam-
0 oy
(2,959 puan) tarafından
Maşallah ya çok tatlı. Bebek emziriyorum uçağımız var 3 saat sonra da
tarafından
Sağol bebeğim ❤️ nereye kız :)
0 oy
(4,052 puan) tarafından
Ohh mis afiyet olsun Ulaş beyde çok yakışıklı maşallah ☺️ bende mutfağı toplayacağım sabahtan beri ders yapıyoruz sonra keyif saatine geçerim inşallah 
(4,052 puan) tarafından
Sen birde 3 yaşa gelince gör ಥ⁠‿⁠ಥ
(7,206 puan) tarafından
Siz gelinde 5 yaşı görün:))))) aboovvv.
tarafından
Valla kuzenle 5 yaşında şöyle iyi gibi :D
(4,052 puan) tarafından
Bende 3 ve 6 var selam olsun :D
tarafından
6 nomero nasıl :D
0 oy
(6,447 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun kuzuma kizzz yorma kendini ben bir kazan yapmışım ne bu anam sanki kıtlıktan çıkmışım gibi dedim kendi kendime ☺ sana da göndereyim ☺
tarafından
Aman düdüklüde yarım saatte kendi pişiyor kız ben bir şey yapmıyorum ki :D eşimin de en sevdiği şeydir ben de yapıvereyim dedim :) ayy ne iyi olurdu ya
(6,447 puan) tarafından
Şimdiden ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun yap yap güzel oluyor ☺
tarafından
Yaptım koydum bile :) sağol ablam ❤️
0 oy
(6,239 puan) tarafından

image

oturuyorum oglanlarla:))))))))
tarafından
Aman aman gelemde o ayakları bir ısıraaammmm maşallah ❤️❤️❤️
(6,239 puan) tarafından
;)))))
0 oy
(11,136 puan) tarafından

image

Hastane odasından selamlar :) abonesi olduk buranın artık

tarafından
Aman surata bak ne oldu prensesime benimmm
(11,136 puan) tarafından
Adenovirüs olduk canım geçen hafta küçüğü yattı şimdi büyüğü oldu aile boy hastanedeyiz
tarafından
Aaa bulaşıcı mıymış onu okumuştum çok geçmiş olsun gözdem Allah Şafi ismiyle şifa versin aşklarıma
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bizimkide park diye tutturunca gündüz çıkardık öğlen uykusu uyumadı şuan uykusu var diye sapıtmış durumda :D 9.30a kadar idare edip 9.30da yatırma planım var 
tarafından
Yaa sen bilirsin o zaman . Benim oğlum şu an 22 aylık. Bir kaç gündür geceleri geç yatıyor sabahları da geç kalkıyor 11 12 gibi . Yani gece erken uyusa bile sabah bu saatlerde kalkıyor haliyle öğle uykusu da olmuyor . Normal mi bu geçici mi ?
(6,048 puan) tarafından
Bacım geçmiyor geç uyanma işi benim oğlum dün 12de uyudu öğlen 11de uyandı geç uyanmayı seven çocuğu erken uyandıramıyorsun ya benimki evde bir misafir varsa yada biyere gideceksek erken uyanır dün alarm kurup yalvar yakar 9da uyandırdım bugün alarm çaldı gıdıkladım naptıysam uyicam daha sabah olmadı diyip geri daldı
tarafından
Hadi ya benim oğlum hiç öyle değildi 9 10 dedi mi ayaktaydık şimdi sabahlar olmasın çok yorucu oluyor
(6,048 puan) tarafından
Ya kuzum bence şimdiden önüne geç onun 9 gibi alarm kur uyandır onu 3 4 gün
tarafından
Tamam öyle yapayım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,938 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

oyy maşallah büyüdü paşa ❤️❤️ bizde de böyle uyuyacak gibi değil de bi şansımı deneyim dedim:)

tarafından
Amaneyyyy kız nasıl büyümüş nasıllll maşallah kuzuma maşallah ❤️
Valla benim oğlum uykusuzluktan dönüyor ama saat 10 u bekliyorum işime garantiye almak için bdndn
(1,938 puan) tarafından
hadi yarım saat kaldı hshhsh:)) benimki pek uyumaya niyeti yok:((((
tarafından
Ben uyuttum ya bakalım uyanmazsa hatim iniyorum resmen :/.
0 oy
(1,535 puan) tarafından

Maşallah SüphanAllah diyelim Ulaşa <3 eymeni sallıyorum canım uyursa dinlenicem artık evdi tasinmaydi derken uykusu bozuldu hep geç uyur oldu

tarafından
Valla aşkım ulaşta da uyku düzeni müzeni kalmadı. Sabahları 11 12 lerde uyanıyor öğle uykusu yok . Gece kafasına eserse erken saatinde uyur esmezse 11 12 çok yoruldum :(
(1,535 puan) tarafından
Kız yine sabah uyuyor dün 1 de uyudu gece 1 de sabah 8 de ayakta öğle 1 saat anca uyudu düşün
0 oy
(178 puan) tarafından
Maşallah paşaya bnde bnm paşayla oyun oynuyorum birazdan onu uyutur bnde uyurum 
tarafından
Benimki uyudu darısı sana diyelim uyanmazsa tabi her an her şey olabilir :D
(178 puan) tarafından
Benimkinin gözünde hiç uyku Yok cnm inşallah uyur

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 700 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 403 göst.
0 oy
18 cevap 487 göst.