+1 oy
123 göst.
önce Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Hayırlı geceler kızlar oğlum sun gecede aynısını yaptı kalktı korkuyorum anne dedi 30 aylik daha sag sola bakti böyle kusacak gibi yaptı gittim şu getirdim kendine geldi bugünde uyudu yerine yatırdım kirmizi ışığı yaktm sonra kalktı anne korkuyorum dedi sag sola bakiyor korkuyorum diyor ne yapmalıyım neyden korkmuş olabilir tedirgin oldum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,796 puan) tarafından
Telefon televizyon falan izliyor mu oralardan birşey görmüş ve korkmuş olabilir 
önce (351 puan) tarafından
Evet izliyor büyük ihtimalle korktu ordan
-Reklam-
+1 oy
önce (80 puan) tarafından
Gece lambası varsa olabilir ve izlediği birşeyin etkisinde kalmıştır 
Evet doğru söylüyorsunuz
+1 oy
önce (13,062 puan) tarafından
eğer YouTube falan izliyorsa ondan olabilir. 
Evet izliyor arada ondan korktu galiba
önce (13,062 puan) tarafından
izletme, Allah bilir ne çıktı karşısına. YouTube kids bile olsa açma. içerikleri hiç normal değil. hem korkutucu hem de cinsel öğeler içeriyor.
+1 oy
önce (631 puan) tarafından
Ekrana maruz kalıyor mu ? Yada arkadaş zorbalığı vs.
Youtube izliyor evet
0 oy
önce (793 puan) tarafından
İzlediği bir şey olduysa etkisinde kalmıştır. Bazen rüya görüyor kızım ve uyanınca aslan, dinazor beni yiyecek deyip korkuyor. Bende ' o dinazor ve aslana söyle çabuk eve gitsinler, korkutmak iyi değil, anneleri onlara kızar' diyorum. Sonra kızımda oyun şeklinde onlarla konuşuyor gibi yapıp evlerine gönderiyor.

Büyük ihtimalle rüyasında korktu oğlunuz. 
Bidahaki sefere bende öyle yapayım teşekkür ederim
önce (793 puan) tarafından
Gün içinde izlediği şeyleri kontrol edin mutlaka.
Korkularını olabildiğince oyun şeklinde yatıştırın. Hallolur zaten, rica ederim.
0 oy
önce (776 puan) tarafından
Aynısı geçen ay bizde oldu 3 yaş YouTube he kendini baya kaptırmıştı kalkop sağa sola bakıyordu ağlamasa bile korku vardı yüzünde youtubeyş sildim düzeldi 
Evet tam bizi tarif etmisiniz aglama yok ama korkuyor sag sola bakiyor soğuk soğuk terliyor
0 oy
önce (5,133 puan) tarafından
Hep bu videolar Birgün arkamda video izliyor benim oğlan yanımda yani bir ara sesi kesildi bir baktım döndüm ekranda kırmızı gözlü hayalet bak bak bu çocuk videosunda 
Evet malesef bugün baktım oglumun izledigi vidolarada yesil uzaylılar falan var ondan korktu galiba
önce (5,133 puan) tarafından
Çok muhtemel

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 265 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Asmn1513 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy