+1 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayırlı geceler kızlar oğlum sun gecede aynısını yaptı kalktı korkuyorum anne dedi 30 aylik daha sag sola bakti böyle kusacak gibi yaptı gittim şu getirdim kendine geldi bugünde uyudu yerine yatırdım kirmizi ışığı yaktm sonra kalktı anne korkuyorum dedi sag sola bakiyor korkuyorum diyor ne yapmalıyım neyden korkmuş olabilir tedirgin oldum 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,866 puan) tarafından
Telefon televizyon falan izliyor mu oralardan birşey görmüş ve korkmuş olabilir 
(353 puan) tarafından
Evet izliyor büyük ihtimalle korktu ordan
-Reklam-
+1 oy
(80 puan) tarafından
Gece lambası varsa olabilir ve izlediği birşeyin etkisinde kalmıştır 
(353 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsunuz
+1 oy
(13,419 puan) tarafından
eğer YouTube falan izliyorsa ondan olabilir. 
(353 puan) tarafından
Evet izliyor arada ondan korktu galiba
(13,419 puan) tarafından
izletme, Allah bilir ne çıktı karşısına. YouTube kids bile olsa açma. içerikleri hiç normal değil. hem korkutucu hem de cinsel öğeler içeriyor.
+1 oy
tarafından
Ekrana maruz kalıyor mu ? Yada arkadaş zorbalığı vs.
(353 puan) tarafından
Youtube izliyor evet
0 oy
(950 puan) tarafından
İzlediği bir şey olduysa etkisinde kalmıştır. Bazen rüya görüyor kızım ve uyanınca aslan, dinazor beni yiyecek deyip korkuyor. Bende ' o dinazor ve aslana söyle çabuk eve gitsinler, korkutmak iyi değil, anneleri onlara kızar' diyorum. Sonra kızımda oyun şeklinde onlarla konuşuyor gibi yapıp evlerine gönderiyor.

Büyük ihtimalle rüyasında korktu oğlunuz. 
(353 puan) tarafından
Bidahaki sefere bende öyle yapayım teşekkür ederim
(950 puan) tarafından
Gün içinde izlediği şeyleri kontrol edin mutlaka.
Korkularını olabildiğince oyun şeklinde yatıştırın. Hallolur zaten, rica ederim.
0 oy
(869 puan) tarafından
Aynısı geçen ay bizde oldu 3 yaş YouTube he kendini baya kaptırmıştı kalkop sağa sola bakıyordu ağlamasa bile korku vardı yüzünde youtubeyş sildim düzeldi 
(353 puan) tarafından
Evet tam bizi tarif etmisiniz aglama yok ama korkuyor sag sola bakiyor soğuk soğuk terliyor
0 oy
(5,212 puan) tarafından
Hep bu videolar Birgün arkamda video izliyor benim oğlan yanımda yani bir ara sesi kesildi bir baktım döndüm ekranda kırmızı gözlü hayalet bak bak bu çocuk videosunda 
(353 puan) tarafından
Evet malesef bugün baktım oglumun izledigi vidolarada yesil uzaylılar falan var ondan korktu galiba
(5,212 puan) tarafından
Çok muhtemel

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 266 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Asmn1513 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
0 oy