+1 oy
226 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (512 puan) tarafından
Zeka küpü bir arkadaş kadına 11 gunluk bebege uyku damlasi vermesini önermiş,  doktor yazıyormuş da ? Öyle bir damla var mı? Bilgisi olan var mı? Haksız mıyım?

17 Cevaplar

+2 oy
önce (767 puan) tarafından
Daha yeni doğmuş bebeğe kim uyku damlası yazar Allah aşkına. Bu tür damlaları yetişkinlere bile ha diye verilmez. İleri düzeyde uyku problemi olması lazım. Ayını doldurmamış bebeğin uyku sorunu olamaz. Gazı vardır, açtır, üşüyordu, aşırı sıcaktır...
önce (512 puan) tarafından
İsmini sormuş damlanin
önce (767 puan) tarafından
Büyük ihtimalle çaresizlikten sormuştur. Dilerim yanlış şeyler yapmaz.
İnsalalh
önce (1,164 puan) tarafından
Evet benim arkadaşımda yenidoğan çocuğuna kullanmıştı.
Yazık günah ya
-Reklam-
+1 oy
önce (959 puan) tarafından
E yuh ama artık gerçekten ne var 11 günlük bebek 2 saatte bşr emzir yatır ağlıyorsa bir derdi vardır elbet açtır gazı bardır koliktir bende oğluma kullanıyorum tamam ama 2 yaşında 
Sen ben aynıyız bende bazen oturup ağlıyorum balkona çıkıp sakinlesiyorum. Ama asla kullanmadım öyle birsey antibiyotik bile vermedim daha çok şükür kaldığı uyku damlasi anca uruyorlar bilgi sıfır.
Yaa bak şimdi mesela çok güzel gün geçirdik ama ağlayıp duruyor ikide bir yanına gidiyorum ne yapayım doğurdum bakacam Allah ıslah etsin
Aynen bende diyorum o iatemedi biz istedik onu dünyaya getirmeyi bakarız elhamdülillah,  amin canım
Hangi manyak dedi kız link atsana merak ettim
+1 oy
önce (12,969 puan) tarafından
doktorlar daha büyük çocuklara bile uyku damlası önermiyor, kaldı yenidoğana verecek pehh
Yok doktorlar  kalkacakmis ben oturacakmisim doktor önermiş kendisine güya:/
önce (12,969 puan) tarafından
he canım he kesin öyledir
0 oy
önce (3,466 puan) tarafından
O çocuk sürekli uyurki zaten 

Daha 11 günlük kırkı çıkana kadar bol bol uyur 

Çünkü Anne karnında gibi hisseder
Laf olsin diye anne  olan bir keism var onlar kullanıyor kadin çaresiz veridigi tavsiye hu
0 oy
önce (132,798 puan) tarafından
5 yillik anneyim 1 kez bile vermedim aslada veremem yuuh
Bide laf sokuyor superzeka dpgru sanıyor
0 oy
önce (75 puan) tarafından

Daha neler duyacağız anam :O

Yok abla daha bana sıfır zeka diyor superzeka
0 oy
önce (76 puan) tarafından
Oğlum doğduğunda hem reflü hem kolik vardı yenidogan dönemi geçer geçmez ağlamaya başladı. 3 aylıkken de meme reddi yaşadık mamaya geçmek zorunda kaldım ilginç bir şekilde meme ağzına gelince oguruyordu hala da sevmez memeyi. Sonra dis çıkarma dönemi başladı bı sure de ondan uyumadı. Şimdi 22 aylık iki yaş sendromu mu ne illetse kaç aydır da onu çekiyoruz. Zaten af edersiniz yanında osursak uyanıyo o kadar hafif uykusu.  Gece 1 de uyanıp sabah 6 ya kadar oturuyor çoğu zaman. Bazende sabah 4-5 gibi uyanıp öğlene kadar ayakta kalıyor. Gözlerim mos mor stresten kilo aldım çoğu zaman 3-4 saat ancak uyuyorum ama hiç aklıma gelmedi böyle bişey. Allah ıslah eylesin her doğuran da anne olamıyor demek ki. 
+1
Aynen öyle her doğuran anne olamıyor,  uyku damlasi nedir ya
0 oy
önce (22 puan) tarafından
11 günlük bebek o uyku damlasını kaldırabilir çok saçma yaa
Allah akıl versin
0 oy
önce (18 puan) tarafından
E yok artık kızımın koliği hat safhada ydı kucakta uyur ıkımarak uyanır sürekli ağlar bebek arbasıyla evde halıları kaldırıp sabaha kadar bebek arabası sürer dik evde yerıne koyınca ağlar yada kucakta uyuduysa iki saat uyuduğu şekilde kalırdık kıpırdamadan uyuyanacak dıye bırak vermeyi uyku damlasını bakmadım bile 4 yasında hala uykuları düzensiz oğlum da kolık değildi ama zor uyurdu onada vermedim 19 aylık anneyız biz ya anne anne zararlarını bildiğimiz halde nasıl yaparız . onlar seçmedi dünyaya gelmeyi biz onları istedik. sabaha kadar uyumadığımı sabaha kadar kucakta gezdirdiğimı akşama kadar kucakta gedirip uyutmaya çalıştığımı eşim gelene yada biri yanıma gelene kadar kahvaltı yapamadığımı bilirim ah bee 11 günlük daha ya :( doktor bile nasıl önerir bunu ben kızımın koliği nde Doktor'a gittim hocam çok kötüyüm uyumuyor çok fazla ağlıyor kolik saatleri de yok akşama kadar sabaha kadar ağlıyor sürekli dedim bana dediği şey yanında biri bulunsun şuan bu şekildeyse dahada artacak sabır et geçecek annesi dedi 
Allah sabrını veriyor zaten kadin ne yapayım diye sormuş çaresizce akıllı Dr uyku damlasi versin demiş. Kendi kullandı büyük ihtimalle
0 oy
önce (345 puan) tarafından
Bugun bir gram uyumadim gece boyu gögsumde  idi aşi olmuştik  agri kesici bile vermedim  nefsime uyup  

Bu ne bicim annnelik ya 

Aylardir aç geziyorum cocugumun coklu besin alerjisi var diye onu emzirmek icin
Cahillik desem değil daha üste çıkıyor doktora sor dedim vs diye doktoru buna yazmış.
0 oy
önce (1,431 puan) tarafından
11 gunluk bebege uyku damlasi falan verilmez en fazla gaz damlasidir arkadasiniz bebegim cok agliyor uyumuyor dediyse doktor da gaz damlasi onermistir buju verince uyur mu evet uyur gibi bir muhabbet gecmis olabilir diye tahmin ediyorum. 

bu arada herkes 11 günlük bebek uyur diyor ama benim bebegim hiç uyumazdi gece gündüz gozleri açık etrafa bakardı çok az uyurdu o zaman bile damla vermedik
En zor dönemindeyiz şu an aklıma bile gelmez yani Allah korusun
0 oy
önce (4,130 puan) tarafından
11 günlük bebek ya gazı vardır yada açtır uyumuyor temel iki neden budur. Daha dünyaya alışmamış hâlâ kendini anne karnında hisseden bir bebeğe uyku ilacı ver diyen o çok zeki kişiyi merak ediyorum. Attığın linkte yorumu yok kaldırmış belli ki. 
Gulnaz_35 58 gibi biseydi nicki
0 oy
önce (4,079 puan) tarafından
Benim oğlum kulak testine grecekti uyumuyodu diye 4doktor konuştular sonra yazdı tabi tek bir tablet onuda mecburi asla yazmaz doktor ha oğlum bir buçuk yaşındaydı ....11gunluk bebek dunyada oldugundan bile habersiz nasıl verirler ne mantikla
Yok ya yalan söylüyor yok öyle bir doktor ben sanmiyorum
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Çocuğum 11 aylık gece gündüz uykusuzum 

Diğer çocuğum 4 yaşında geceleri kalkar oturur 

Hiç kolaya kaçıp uyku damlası vermedim 

Açıkçası bu zamanlar geçecek biliyorum 
Uyku damlasi nedir yani Allah akıl fikir versin
0 oy
önce (183 puan) tarafından
Lütfen bilinçsizce uremesin ya kimse
Sorsan en bilinçli kendisi bir sürü hakaret etti yorumlarda.
0 oy
önce (7 puan) tarafından
Böyle birşey isteyen insan ne kendine ne çocuğuna acımıyodur uyku damlasının iyi birşey olduğunu düşünüyorlar ama zararları da var okumuştum internette birçok çocukta solunum sıkıntısı meydana gelmiş kullanım sonrasında 
Canım kadin istememis zaten nedne uyumuyor diye post açmış,  başka bir dengesiz de uyku damlasi ver demis
önce (7 puan) tarafından
Onu söyleyen için yazmıştım bende onu söyleyen kendi çocuğuna bunu yapmıştır muhtemelen
0 oy
önce (5,413 puan) tarafından
Yok artık su damlası gibi hassas bir bebege uyku damlası ne olur mu öyle sey 
Ölmeyi bayılmak.sanan nesil uremis işte bide akıl veriyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 29 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
8 cevap 198 göst.

409,375 soru

12,303,766 cevap

38,520 kullanıcı