+1 oy
78 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Kızlar merhaba hayırlı geceler. Bu saate kadar gözüme gram uyku girmiyor heyecandan. Yarın sabah saat 8 de oğlumu inmemiş testis ameliyatı için çağırdılar. Süreci bilen arkadaşlarım var mı acaba diye sormak istiyorum sizlere.  Aynı zamanda sünneti de olacak onu da halletmiş olacağız. Sorum şu ki süreç nasıl işliyor doktorumuz çok basit bir operasyon olduğunu söyledi içimi rahatlattı ama yine de belirsizlik içimi kemiriyor annelik içgüdüsüyle.  Aynı gün taburcu olabileceğim söylendi ameliyat için ama sünnet de eklenecek ya sünnet için yatış yaparlar mı acaba bir de sünnet bakımı vs nasıl zor mu oğlum 1 yaşında bu arada kızlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim kusura bakmayın uzun oldu biraz ama hakkınızı helal edin 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (1,687 puan) tarafından
Şimdiden geçmiş olsun basit bir işlem olduğunu duymuştum hemencecik iyilesir toparlanır inşallah. Sünnet için de yatış verilmez, doktor gerekli kremleri vs reçete eder zaten ama siz de aktardan iyi bir kantaron yağı alın kremlerle dönüşümlü olarak onu da kullanın iyileşme sürecini epey hızlandırıyor. İlk idrari yaparken biraz yanma ve ağrı oluyor sonrakiler öyle değil diyorlar genelde. Bir de bebegin idrari da onu iyilestiriyor zaten sürekli açık bırakmanıza sünnet kulodu almaniza ya da bezine Pet bardak koymanıza gerek yok. Sünnet yerinde yapışıklık oluşmasını engellemek için alt açma esnasında derisini geriye doğru çekmek gerekiyor, doktor size nasıl yapılacağını sünnet sonrasi anlatır zaten, bu arada son olarak 3 gün duş almasın ıslanmasın sünnet yeri. Hemencecik geçsin bitsin çok geçmiş olsun tekrar❤️
önce (123 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim aklımdaki tüm sorulara cevap vermişsiniz Allah razı olsun güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Kantaron yağı da yarın hemen aldıracağım eşime umarım dediğiniz gibi güzel ve kolaylıklarla geçer sürecimiz ❤️
önce (53 puan) tarafından
+1
Şöyle güzel yorumlayan kişilere  tek seferde ,,5 10 artı verilmeli post sahibi yerine bende çok teşekkür ediyorum ❤️
Gerçekten öyle stres altındaydım inanın yüreğime su serpti kıymetli arkadaşımın değerli yorumu gerçekten Allah bin kere razı olsun
+1
Amin canim
önce (1,687 puan) tarafından
+1
Yardımcı olabildiysem ne mutlu çok sevinirim❤️ ben de size güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim güzel anneler ☺️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (4,454 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla kasıklardan ufak bi kesik atıp oradan ilerleyerek  işlem yapacaklar. sünnet içinde beze bardak kesip koyabilirsiniz yüzüstü yattığında filan ağrısı olmaz 
Yaa öyle olursa iyileşmesi daha kolay olur inşallah.  Cok teşekkür ederim cevabiniz ve tavsiyeniz için Allah razı olsun
+1 oy
Çok geçmiş olsun anne yüreği en küçük şeyde bile korkarız biz 17 günlük bebeği ameliyat olmuş bir anne olarak korkma sen stres yaptıkça o daha çok korkacak Allah'ın izniyle hemen iyilesecek diğer konuya gelince hiç bilgim yok bebeğim benim paşa daha 10 aylık sünnet de olmadı henüz 
Yaa kıyamam gelmiş geçmiş çok şükür ki Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahh❤️ gerçekten öyle anne yüreği inanın hiç dayanmıyor. Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim Rabbim yavrunuzu,  yavrularımızı korusun inşallahhh
+1
Amin canim amin ben o sürede insanın yinede desteğe ihtiyacı oluyor
+1 oy
önce (357 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bir fikrim.yok ama benim oğlumda da aynı sorum var bir kaç doktor gezen testis dedi birde ayrıca peygamber sünneti var oğlumda şuan küçük ve ben düşündükçe çok üzülüyorum nasıl yapacağız diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 
Amiinnnn Allah razı olsun. Bizim ameliyatimiz çok şükür başarılı geçti çıktık sadece doğal olarak ağrısı ve idrarini yaparken sünnet yerinde yanması var ama onun dışında ameliyat kesiği o kadar küçük ki incecik bir çizgi onla ilgili hiçbir sıkıntı olmadı şükürler olsun sünnet de bir an önce iyileşir umarım.  Siz de yüreğinizi ferah tutun bu süreçlerin içinde olan bir anne olarak bu çok zor biliyorum ama evlatlarımız bizim güçsüz düştüğümüzü hissediyor inanın ben korkunca oğlum da etkileniyor strese giriyor sakinleyince oda huzurlu oluyor. Rabbim sürecinizi en kolay şekilde anlatmayı nasip etsin inşallah. Yavrucağınıza şifalar diliyorum ❤️❤️
önce (357 puan) tarafından
Ayy canım Allah razı olsun ve tekrardan çok geçmiş ben kaygılıyım benim oğlumun idrar deliği sünnet derisinin dibinde
Bakıyorum nasıl olacak anlamıyorum
Birde su fıtığı ve ekstra inmemiş testisimiz vardı onun gezen testis olmasını umud ediyorum ama hipostadias kolay bir süreç değil gerçekten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
+1 oy
3 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.

409,570 soru

12,312,494 cevap

38,745 kullanıcı